ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ  Αθηνά logo

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Αθηνά

+30 211 015 7068
+30 695 531 7107
Νικηφορίδη & Κόνωνος 102 , Βύρωνας
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Προσφορές

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...
ΌΧΙ ΤΙ  ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ !!!


Αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Kidsproject 50% έκπτωση στη μηνιαία συνδρομή για όσα παιδιά γραφτούν στο Σύλλογο για Μαθήματα είτε εξ αποστάσεως, είτε διά ζώσης!

Η προσφορά ισχύει μονό για νέα μελή - νέες έγγραφες

*η αρχική τιμή της μηνιαίας συνδρομής είναι 20€, η τιμή της εγγραφής είναι 10€


Ο Σύλλογος Πνευματικών Αθλημάτων "Αθηνά", γεννήθηκε ως σκέψη πριν πολλά χρόνια, αλλά η υλοποίηση του Ονείρου έλαβε σάρκα και οστά μόλις τον Ιούλιο του 2019. Όσοι πίστεψαν στον Όραμά μας, γνωρίζουν ότι δεν υπηρετούν απλά έναν ακόμη Σύλλογο, αλλά εκείνον που η Σοφία της Αθηνάς θα είναι τιμονιέρης κάθε βήματος και δράσης του.

Στόχος μας είναι ο Σύλλογός μας να προσφέρει πραγματικά στο Κοινωνικό Σύνολο, την Οικογένεια, τις Νέες και τους Νέους μας. Όλη μας η Φιλοσοφία επικεντρώνεται στο πιο ζωντανό κύτταρο της Κοινωνίας μας που δεν είναι άλλο, παρά οι Νέοι μας, η Ελπίδα και το Μέλλον.

Αγκαλιάζουμε τους πάντες, χωρίς αγκυλώσεις, ιδεοληψίες και αποκλεισμούς! Με γνώση και διάθεση για προσφορά θέλουμε το Σκάκι, το Αγωνιστικό Τάβλι και το Μπριτζ να γίνουν κομμάτι του μαθησιακού συστήματός μας.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΘΗΝΑ"

  • Σκάκι: Σκακιστική Ακαδημία (Pre - Junior, Junior & Αναπτυξιακό) & Αγωνιστικό Τμήμα
  • Αγωνιστικό Τάβλι (Backgammon) : Τμήμα Αρχαρίων(από 12 ετών) & Αγωνιστικό Τμήμα
  • Μπριτζ
  • Ντόμινο 

Τμήμα ΑμεΑ

⇒ "Παίζω Σκάκι γίνομαι Εξυπνότερος" : Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα Σκάκι για αρχάριους, με τον Διπλωματούχο Προπονητή Νικόλαο Γονίδη.
⇒ Η Άννα Μαρία Μπότσαρη, κάτοχος του Ρεκόρ Γκίνες στο Σιμουλτανέ, παραδίδει ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα σκάκι σε αρχάριους ενήλικες.
⇒ Ελεύθερο Παιχνίδι Επιτραπέζιων για όλη την Οικογένεια. ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ "ΑΘΗΝΑ"

Σκάκι στα αγγλικά

Ο Σ.Π.Α. "Αθηνά" καινοτομεί και είναι ο πρώτος Σύλλογος στην Ελλάδα που διδάσκει Σκάκι στην Αγγλική Γλώσσα, προσφέροντας την δυνατότητα στους μαθητές Αγγλικών, πέραν της εξάσκησης στην Γλώσσα, να βελτιωθούν συνολικά ως Μαθητές και Άνθρωποι! Τα μαθήματα γίνονται μόνο δια Ζώσης με τον Παιδαγωγό-Προπονητή Σκάκι Ιωάννη Μπότσαρη.


Με σύνθημα "Κάθε Σπίτι μια Σκακιέρα", πιστεύουμε πως υπάρχουν όλα τα εχέγγυα ώστε το Σκάκι να γίνει υποχρεωτικό μάθημα στα Δημοτικά και να βοηθήσει την εκπαιδευτική κοινότητα να κάνει πολλά και σημαντικά βήματα προς τα εμπρός, δίνοντας πειστικές απαντήσεις στις προκλήσεις του μέλλοντος!

• Οι εκπαιδευτικές ώρες λαμβάνουν χώρα εντός των εγκαταστάσεων του Συλλόγου μας.
• Συγκεκριμένες μέρες και ώρες γίνονται Φιλικές Παρτίδες και αναλύσεις Παρτίδων.
• Η Οργάνωση της Ακαδημίας είναι στην ευθύνη του κυρίου Γονίδη Νικόλαου.


Για πρώτη φορά ένας Σύλλογος Πνευματικών Αθλημάτων μετουσιώνει τις έρευνες σε Δράση και χρησιμοποιεί τα Σκάκι, Αγωνιστικό Τάβλι, ως μέσα κοινωνικοποίησης, ένταξης ή επανένταξης στο Κοινωνικό Σύνολο.

Η Κοινωνική μας προσφορά απαντά εδώ και μήνες στη συνεργασία μας με την Κιβωτό του Κόσμου. Στηρίζουμε και δίνουμε νέο νόημα σε δεκάδες παιδιά, παρέχοντάς τους δωρεάν μαθήματα σκάκι! Σκοπεύουμε σε Πρωταθλητές της Ζωής και της Κοινωνίας και όχι απλά των βραβείων και τίτλων!


Παρακολουθήστε ένα εξαιρετικό βίντεο παρουσίασης για τη νέα σεζόν 2021-22 στο facebook: https://fb.watch/7WgMx0Knik/

Περισσότερα

4 Μαθήματα ΔΩΡΕΑΝ για να ξεκινήσετε να μάθετε ΣΚΑΚΙ ή να το Βελτιώσετε (εξ αποστάσεως ή δια ζώσης) για ηλικίες από 4 - 104 ετών. Διδάσκουν Παιδαγωγοί-προπονητές, Οι GM Άννα Μαρία Μπότσαρη και Ιωάννης Νικολαΐδης, καθώς και οι Ιωάννης Μπότσαρης, Νικόλαος Γονίδης και Λεωνίδας Σιδηρόπουλος. 📌 Όσα παιδιά επιθυμούν να συνεχίσουν τα Μαθήματά τους με τον Σύλλογό μας (μετά το Πέρας των ΔΩΡΕΑΝ Μαθημάτων ), θα έχουν μόνιμη έκπτωση 20% στην Ετήσια Συνδρομή και 10% στην 6μηνιαία.

4 ΔΩΡΕΑΝ Μαθήματα Γνωριμίας στην Αγγλική Γλώσσα από τον πρώτο Σύλλογο στην Ελλάδα που διδάσκει Σκάκι στα Αγγλικά. (Τα μαθήματα γίνονται μόνο δια Ζώσης με τον Παιδαγωγό-Προπονητή Σκάκι Ιωάννη Μπότσαρη).

Πρώτος Μήνας ΔΩΡΕΑΝ! Αν συνεχίσουν: Μονογονεϊκές 10ευρώ, Ανέργων Δωρεάν Πιστοποιημένη Εκπαιδευτική Διαδικασία από Αγγλικό Πανεπιστήμιο

50% έκπτωση στη μηνιαία συνδρομή για όσα παιδιά γραφτούν στο Σύλλογο για Μαθήματα είτε εξ αποστάσεως, είτε διά ζώσης, αποκλειστικά με κουπόνι Kidsproject!

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.