Κλείσιμο
ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ logo

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

697 482 8873
Δημοφώντος 134-136, Άνω Πετράλωνα
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Η Συμμορία του Ήλιου ιδρύθηκε από τη Μελίνα Σκούφου και λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2012, στην όμορφη γειτονιά των Άνω Πετραλώνων. Στόχος μας η έρευνα και η δημιουργία καλλιτεχνικών δράσεων και εκδηλώσεων, η εκπαίδευση μέσω εργαστηρίων και σεμιναρίων για όλες τις ηλικίες.

Από το 2012 ως σήμερα, έχουμε αποκτήσει πολυετή εμπειρία στην επιμόρφωση και εκπαίδευση, έχοντας διεξάγει πολλά σεμινάρια και εργαστήρια για παιδιά, ενήλικες και επαγγελματίες.

Εργαστήρια για παιδιά

Βρεφικό Αισθητηριακό εργαστήριο για μωρά 20-36 μηνών

Οι πρώτες επαφές των μικρών μας φίλων... η πρώτη «ομάδα», τα πρώτα παιχνίδια εξερεύνησης του «κόσμου» στον οποίο ήρθαμε!!!! Σ’ αυτό το εργαστήριο, οι πολύ μικροί μας φίλοι, συναντιούνται για να ανακαλύψουν, να συνδεθούν, να πειραματιστούν παίζοντας με τον γονιό/φροντιστή καθώς και με τα άλλα μέλη της παρέας, με σκοπό να γίνουν και οι πρώτες απόπειρες επικοινωνίας με νέα πρόσωπα.

 

Παιχνίδι με τις τέχνες για παιδιά 3-8 ετών

Η Συμμορία του Ήλιου διοργανώνει εβδομαδιαία ολιγομελή τμήματα για παιδιά 3-8 ετών, όπου συνδυάζουμε το παιχνίδι και την έκφραση με θεματικές από όλες τις τέχνες. Η ομάδα δίνει στους μικρούς μας φίλους τη δυνατότητα να εκφραστούν δημιουργικά και να αγαπήσουν τις τέχνες συμμετέχοντας σε ομαδικά παιχνίδια. Μέσα από την πολυετή μας εμπειρία βοηθάμε τα παιδιά να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους και καλλιεργούμε την αυτοπεποίθησή τους με τη θετική μας προσέγγιση. Τα παιδιά σε κάθε μας συνάντηση γεμίζουν χαρά και ευχαρίστηση, ενώ παράλληλα μαθαίνουν να πώς να συνυπάρχουν σε μία ομάδα θέτοντας υγιή όρια και μαθαίνοντας τους κανόνες της ομάδας και των παιχνιδιών.

  • Θεατρικό παιχνίδι
  • Εκφραστική κίνηση
  • Αυτοσχεδιασμό
  • Ζωγραφική
  • Παραμύθια
  • Κατασκευές με διαφορετικά υλικά

 

Λιγότερα