ΚΗΠΟΠΑΙΔΕΙΑ logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 210 6033 609
Εθνικής Αντιστασεως 39, Παλήννη, Αττική

ΚΗΠΟΠΑΙΔΕΙΑ

➡️ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Φέρνουμε τα παιδιά κοντά στην φύση !

✔️ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ελεύθερο παιχνίδι διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του παιδιού, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη συγκρότηση της προσωπικότητάς του. Παίζοντας στην αγκαλιά της φύσης αποκτά με βιωματικό τρόπο σημαντικές γνώσεις αναπτύσσοντας παράλληλα δεξιότητες κίνησης, παρατήρησης, συντονισμού, επίλυσης προβλήματος κ.ά. Παράλληλα, ως μέλος μιας ομάδας ενισχύει την κοινωνική του προσαρμογή, μυείται στα μαγικά απαραίτητα συστατικά της φιλίας και της συνεργασίας και μαθαίνει να εκτιμά τη γνώμη των άλλων, την αλληλοβοήθεια και την ευγενή άμιλλα. Εκτός από το ελεύθερο παιχνίδι, ο εξωτερικός χώρος αξιοποιείται για βιωματικά προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, κυνήγι θησαυρού, ομαδικές δρατηριότητες φυσικής αγωγής κ.ά.

✔️ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η δημιουργική απασχόληση παιδιών 4-14 ετών στους ειδικά διαμορφωμένους εσωτερικούς χώρους –ανάλογα με τα πεδία δράσης– περιλαμβάνει θεατρικά παιχνίδια, επιστημονικά πειράματα, εργαστήριο φαντασίας, ζωγραφική και κατασκευές, δημιουργία ταινίας, αφήγηση παραμυθιών, ρητορική και επικοινωνία, χορό, γιόγκα, creative english club κ.ά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τόσο σταθερές ομάδες όσο και μεμονωμένα εργαστήρια. Για παιδιά ηλικίας έως 3 χρονών, θα βρείτε μια ειδικά σχεδιασμένη αίθουσα, όπου μπορούν τα παιδιά να παίξουν δημιουργικά με την παρουσία παιδαγωγών.

✔️ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ

Ήρθε η στιγμή τα παιδιά σας να καθιερώσουν το καθημερινό τους διάβασμα στο κέντρο μελέτης της Κηποπαιδείας!

Με καταρτισμένους εκπαιδευτικούς και σε ολιγομελή τμήματα, πάντα σύμφωνα με τους κανόνες της πολιτείας.

Καθημερινή μελέτη σε μαθητές δημοτικού από τους...καλύτερους!

Η εμπειρία μας με τα παιδιά φέρνει ολοένα και πιο θετικά αποτελέσματα!

Ωράριο λειτουργίας μελέτης μαθημάτων 14.00–17.00

✔️ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

Στην Κηποπαιδεία οι γονείς και οι συνοδοί των παιδιών έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν στο καλαίσθητο καφέ, όπου προσφέρουμε μια ποικιλία επιλεγμένων ροφημάτων και φαγητών. Από εδώ μπορείτε να παρακολουθείτε και τις δραστηριότητες του παιδιού σας, μέσω του κλειστού κυκλώματος.

✔️ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Escape Room

Από τον Ιανουάριο η Κηποπαιδεία υπόσχεται μιά μοναδική εμπειρία στους μικρούς της φίλους.Ένα ζωντανό παιχνίδι απόδρασης το οποίο θα τους ταξιδέψει δοκιμάζοντας τις ικανότητες αντίληψης της ομάδας! Το δωμάτιο απόδρασης (escape room) είναι ένα παιχνίδι γρίφων, το οποίο παίζεται από μια ομάδα παικτών, όπου βρίσκεται «κλειδωμένη» σε ένα ή περισσότερα δωμάτια.

Στόχος είναι η ομάδα να «αποδράσει» μέσα σε καθορισμένο χρόνο, λύνοντας μία σειρά από γρίφους κι εκτελώντας κάποιες αποστολές. Οι γρίφοι αποτελούν μέρος σεναρίου κι έχουν συνοχή. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται μια μοναδική ατμόσφαιρα, δίνοντας στους παίκτες ρόλους μέσα στην ιστορία που εξελίσσεται καθώς παίζουν.

Στα 6.800 τετραγωνικά μέτρα του εξωτερικού μας χώρου τα παιδιά θα βρείτε: – Τη μικρή μας αγορά – Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για τους μικρούς μας φίλους με ξύλινα ποδήλατα – Το επιδαπέδιο τραμπολίνο επιφάνειας 12,5 τετραγωνικών μέτρων – Την μεγάλη αμμοδόχο – Τον φυτικό λαβύρινθο και θόλο – Τον χώρο για παιχνίδια με νερό – Το ινδιάνικο χωριό – Τεράστιες φωλιές – Το πολύχρωμο φίδι για σκαρφάλωμα – Το hobbit house – Τον αμπελώνα μας – Τον λαχανόκηπο και βοτανόκηπο – Χώρο για ποδόσφαιρο άμμου και ρακέτες – Την μίνι φάρμα μας – Την φάρμα μυρμηγκιών και φάρμα σκουληκιών – Το καράβι

➡️ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

✔️ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Τα καινοτόμα προγράμματα «Περιβαλλοντικής Συνείδησης» που πραγματοποιούμε στην Κηποπαιδεία βρίσκουν στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον μας το ιδανικό πεδίο υλοποίησης. Μια ομάδα ειδικών συνεργατών, περιβαλλοντολόγων και παιδαγωγών, μυεί με βιωματικό τρόπο τους μαθητές στις ευεργετικές ιδιότητες της χλωρίδας για την ζωή στον πλανήτη μας.

✔️ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Μέσα από την βιωματική μάθηση τα παιδιά θα αγαπήσουν την οικολογία, ενσωματώνοντας την στον τρόπο ζωής τους. Γιατί η περιβαλλοντική συνείδηση είναι ύψιστο ζήτημα παιδείας! Τα προγράμματα αυτά προσαρμόζονται ανάλογα με την ηλικία των παιδιών / την τάξη.

✔️ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

✔️ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΖΩΗΣ (LIFE SKILLS)

✔️ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

➡️ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΤΥ, ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ, Κ.Α.

Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, την απόλυτη ατμόσφαιρα για πάρτι και βαφτίσεις. Μουσικές, χρώματα, χοροί, γέλια, δημιουργικά παιγνίδια, όλα μπερδεύονται γλυκά στη γιορτή σας που είναι και δική μας!

➡️ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Πέρα από τη διάθεση του χώρου, αναλαμβάνουμε τις δημιουργικές δραστηριότητες, τη διακόσμηση, το catering και ό,τι άλλο χρειαστείτε, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Υποβολή Κριτικής

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.