Κλείσιμο

Go with the Flow!! Το TEDxMaviliSquare, είναι εδώ!!!

Φέτος, μετά από μία μακρά περίοδο περιορισμού, εγκλεισμού και απαγορεύσεων το TEDxMaviliSquare, επιστρέφει δυναμικά, για 5η συνεχόμενη χρονιά, στις 7 Μαΐου 2022, υβριδικά στο Συνεδριακό Κέντρο “ Κάρολος Παπούλιας ” του Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με θέμα το #Overflow με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και σου δίνει τη δυνατότητα να ξεχειλίσεις από ιδέες, συναισθήματα και εμπειρίες με παρουσιαστές την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Γιώργο Δάσκαλο

Σπουδαίοι ομιλητές, μαγευτικά performances, διαδραστικά βιωματικά εργαστήρια και πολλές παράλληλες δράσεις σε περιμένουν. Άραγε, εσύ πώς αντιδράς όταν πιέζεσαι; Τι κάνεις όταν κάποιος ή κάτι περιορίζει την ελευθερία σου; Τι γίνεται όταν όλα όσα έχεις μέσα σου θέλουν να βγουν στην επιφάνεια και νιώθεις πως θα εκραγείς;

Go with the flow, λοιπόν, και άσε ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χώρας να σε ταξιδέψουν ανάμεσα σε ιδέες, που αξίζει να διαδοθούν!

Τα 5 Years Celebration Ticket και e-Ticket είναι εδώ για να σε οδηγήσουν σε ομιλίες, performances και workshops, που θα σε υπερχειλίσουν!


Κλείσε την θέση σου : www.tedxmavilisquare.com


Οι πρώτοι μας ομιλήτριες/τες έχουν ήδη ανακοινωθεί και μπορείς να μάθεις πολλά περισσότερα για αυτούς ακολουθώντας το TEDxMaviliSquare στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μαθαίνεις όλο και περισσότερους συμμετέχοντες της εκδήλωσης, αλλά και νεότερες πληροφορίες!

Facebook: https://www.facebook.com/TEDxMaviliSquare/

Instagram: https://www.instagram.com/tedxmavilisquare/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UChgqfikxX9tlwLMRwQX9qIg

TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMLm7CptQ/

Η διοργάνωση του TEDxMaviliSquare είναι αμιγώς μη κερδοσκοπική με όραμά της τη διάδοση ιδεών που αξίζει να ακουστούν. Πρόκειται για εκδήλωση με διάρκεια μιας μέρας γεμάτη ξεχωριστές ομιλίες, performances, βιωματικά εργαστήρια, αλλά και παράλληλες δράσεις επιχειρεί να προσφέρει στο ακροατήριο μια ξεχωριστή εμπειρία.