Κλείσιμο
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ logo

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ

+30 210 283 8401
+30 694 477 2852
Ισμήνης 8, Νέο Ηράκλειο
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Το Κέντρο Χορού Caravas αποτελεί πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης στον χορό και είναι πλήρες Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Χορού Ελλάδος (ο επίσημος Εθνικός φορέας για όλα τα είδη χορού, εκτός κλασσικού και συγχρόνου), ενώ είναι και αναγνωρισμένο από το Παγκόσμιο Συμβουλίου Χορού (World Dance Council).

H φιλοσοφία μας, στηρίζεται κυρίως στη μεγάλη μας αγάπη για αυτό που κάνουμε, στις γνώσεις πολύ υψηλού επιπέδου που διαθέτουμε, για τα είδη χορού που διδάσκουμε και στην εμπειρία μας τόσων χρονών στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού!

Βασικός μας στόχος, είναι να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε την σωστή παιδεία για τα είδη χορού που διδάσκουμε και να δημιουργήσουμε επαγγελματίες (δάσκαλους, κριτές, προπονητές κλπ.), αθλητές χορού ή ακόμη και απλούς χορευτές κοινωνικού χορού, που θα ξεχωρίζουν σε ότι επιλέξουν να κάνουν!

Όλοι μπορούν να χορέψουν και όλοι σχεδόν, μπορούν να σας διδάξουν κάποια βήματα. Η δική μας πρωτοτυπία στηρίζεται στο γεγονός, ότι είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να νοιώσετε υπερήφανοι για την αγάπη σας στο χορό και να σας δώσουμε σωστές και άρτιες γνώσεις.

Με αλλά λογία, ξεχωρίζουμε, γιατί απλά, μας ενδιαφέρουν περισσότερο η δική σας πρόοδος, η αγάπη για τον χορό που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας και φυσικά ο ίδιος  ο χορός!

Στο κέντρο μας διδάσκονται:

Κοινωνικοί Χοροί

 • Latin: chachacha, rumba, samba, mambo, paso doble, swing, jive
 • Social: lindy, west coast swing, salsa, merengue, rock 'n' roll & disco, argentine tango, bolero, bachata
 • Eυρωπαικοι χοροι: waltz, foxtrot, viennese waltz, quickstep,  tango
 • Λαϊκοι χοροί: ζεϊμπέκικος, χασάπικος, χασαποσέρβικος, συρτάκι
 • Hip - Hop & Break Dance
 • Belly Dancing

Αθλητικός Χορός

Το κέντρο μας αποτελεί τον ιδανικότερο χώρο στην Ελλάδα, για την εκπαίδευση αθλητών χορού. Οι κκ Καραβάς Δημήτρης και Μαριγιάνα Σαΐτς, κορυφαίοι διεθνείς προπονητές και κριτές, με εμπειρία και γνώσεις σε πραγματικά πολύ υψηλό επίπεδο, είναι στην διάθεση όσων επιθυμούν να αποκτήσουν μια επιτυχημένη διεθνή καριέρα αθλητή χορού.

 • Latin division: chachacha, samba, rumba, paso doble, jive
 • Standard division: waltz, tango, viennese waltz, foxtrot, quickstep
 • Latin showdance: show με μίξη των πέντε ανωτέρω χορών latin
 • Classical showdance: show με μίξη των πέντε ανωτέρω χορών standar
 • Oμαδικες κατηγορίες = formation (για ζευγάρια) ή all ladies (μόνο για ντάμες) και σε latin και σε standard χορούς

Επαγγελματική Εκπαίδευση

Το Κέντρο μας παρέχει σε όσους ενδιαφέρονται εκπαίδευση για απόκτηση επαγγελματικών πτυχίων διεθνώς αναγνωρισμένων, είτε από το Εθνικό Συμβούλιο Χορού Ελλάδος, είτε από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Χορού (WDC), στα παρακάτω είδη χορού :

 • BALLROOM DANCES (LATIN & ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ), είτε στο American είτε στο International Style
 • ΛΑΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ (ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟΣ, ΧΑΣΑΠΙΚΟΣ, ΧΑΣΑΠΟΣΕΡΒΙΚΟΣ, ΣΥΡΤΑΚΙ)
 • ARGENTINE TANGO
 • BELLY DANCING

ενώ σύντομα προβλέπεται να ξεκινήσει από το ίδιο το Παγκόσμιο Συμβούλιο Χορού και πρόγραμμα για απόκτηση επαγγελματικών πτυχίων στους χορούς: HIP HOP –WEST COAST SWING – CARRIBEAN DANCES (η SOCIAL LATIN DANCES) με τους χορούς : SALSA – MERENGUE – BACHATA – MAMBO.

Το Κέντρο μας είναι έτοιμο να προχωρήσει και σε αυτό το πρόγραμμα εκπαίδευσης, μια και ο Κος Καραβάς εκτός από SENIOR EXAMINER του WDC και VICE CHAIRMAN του Social Dance Committee του WDC, είναι και υπεύθυνος ύλης εξετάσεων στο Examination’s Committee.

 Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν κάποιο (ή κάποια) από τα παραπάνω επαγγελματικά πτυχία, το Κέντρο μας, αποτελεί τον καταλληλότερο χώρο, για άρτια εκπαίδευση, σε σωστή και αναγνωρισμένη διεθνώς ύλη και σε σημερινές τεχνικές υψηλού επιπέδου, μέσα από συγκεκριμένη και πρωτοποριακή μεθοδολογία, με τον καλύτερο και τον ταχύτερο τρόπο.

Αν αγαπάτε πραγματικά τον χορό σας περιμένουμε για να γνωρίσουμε μαζί τα είδη χορών που διδάσκουμε, με αγάπη και σεβασμό γι' αυτό που κάνουμε!

Λιγότερα