ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΕΙΡΑΙΑ logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 210 420 6131
Κ. Μαυρομιχάλη 20, Πειραιάς

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Πολύ κοντά στον Ηλεκτρικό και με στάση λεωφορείου μπροστά στην Στέγη. Αγαπάμε τα χρώματα και χαιρόμαστε που είμαστε η πιο φωτεινή πινελιά στο δρόμο!

Άνετες, φωτεινές αίθουσες που βγαίνουν όλες στην μεγάλη εσωτερική μας αυλή με το προσωπικό μας graffiti, μια μεγάλη παρέα από άγρια και ήμερα ζώα που μας παρακολουθούν να παίζουμε.

Θεατρικό παιχνίδι, αθλητικές δραστηριότητες, λογοθεραπεία και πολλά άλλα υπόσχονται απασχόληση, διασκέδαση, αγάπη και φροντίδα.

Η Στέγη έχει τμήματα για 45 βρέφη και 50 νήπια.

ΙΔΡΥΜΑ «Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ»

Το Ίδρυμα «Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ» ιδρύθηκε το 1931 από τη Λαίδη Κρώσφηλδ, κόρη Ηλιάδη. Είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο, με ευθύνη και εποπτεία του οποίου λειτουργούν σε ιδιόκτητα, ειδικά διαμορφωμένο κτίρια με μεγάλους κήπους  4 Πρότυπoι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Σκοπός του ιδρύματος είναι η φύλαξη, η φροντίδα και η δημιουργική απασχόληση παιδιών προσχολικής ηλικίας (2 μηνών - 4 ετών) με στόχο καθημερινά (7.00 – 17.00) 11 μήνες το χρόνο την υποστήριξη της εργαζόμενης μητέρας.

Σε ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον, προσφέρεται ψυχαγωγία, παιχνίδι, δημιουργική απασχόληση - με έμφαση στην πνευματική  ανάπτυξη- από ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό. Το θεατρικό παιχνίδι, η μουσικοκινητική, η γυμναστική και τα ‘αθλητικά’ αποτελούν  το σταθερό μας πρόγραμμα.

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο καθημερινό διαιτολόγιο. Βασιζόμαστε στην μεσογειακή διατροφή και στα φρέσκα υλικά, τα οποία προμηθευόμαστε καθημερινά. Οι μικροί μας φίλοι τρώνε δεκατιανό, μεσημεριανό και απογευματινό.

Παρέχεται επίσης ιατρική περίθαλψη, οδοντιατρική παρακολούθηση και λογοθεραπευτικός έλεγχος.

Διεύθυνση Γραφείων: Φωτομαρά 48, Νέος Κόσμος 117 43
Τηλ/Fax:  210.92.38.131
Email: [email protected]
Website: www.paidikesteges.gr

 

Ωράριο

7:00 - 17:00

Επικοινωνία

Υποβολή Κριτικής

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.