Κλείσιμο
ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ logo

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

+30 210 400 2636
+30 694 520 7770
ΣΗΣΤΟΥ 9, Κερατσίνι
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Στόχος του κέντρου μελέτης Μαθητικό Εργαστήρι στο Κερατσίνι - Αμφιάλη είναι να προσφέρει όλη την απαραίτητη υποστήριξη σε μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου στην καθημερινή μελέτη των μαθημάτων τους με τη συνδρομή πολύ αξιόλογου εκπαιδευτικού προσωπικού αλλά και με τη χρήση νέων τεχνολογιών.

Στο Μαθητικό Εργαστήρι εξασφαλίζουμε ένα ήρεμο, εμπνευσμένο μαθησιακό περιβάλλον ώστε να ενισχύεται η οργανωτικότητα και η υπευθυνότητα των παιδιών.

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή και η επίβλεψη γίνεται πάντα από έμπειρους δασκάλους / καθηγητές

Σχολική Μελέτη Δημοτικού - Γυμνασίου

Στο Μαθητικό Εργαστήρι διαθέτουμε ένα πρόγραμμα μελέτης για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, στο οποίο επιτυγχάνεται η καθημερινή προετοιμασία σε όλα τα μαθήματα της επόμενης ημέρας, ειδική προετοιμασία διαγωνισμάτων και κάλυψη κενών προηγούμενων τάξεων. H καινοτομία του Μαθητικού Εργαστήρι είναι ότι δημιουργεί για κάθε μαθητή, προσωπικό πλάνο μελέτης με βάση τα πιο δυνατά στοιχεία της προσωπικότητας του, χρησιμοποιώντας τεχνικές που εδραιώνουν την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση του παιδιού.

Διδάσκουμε με βάση το μαθησιακό τύπο, εξατομικεύοντας τη διδασκαλία στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Βοηθάμε τους μαθητές μας να ανακαλύψουν πόσα περισσότερα μπορούν από ό,τι πιστεύουν. Τέλος, καλλιεργούμε την υπευθυνότητα, την οργάνωση και τη συνέπεια, τη συνεργασία και την κοινωνικότητα.

Ξένες γλώσσες

Στο Μαθητικό Εργαστήρι - Smartway Studies παραδίδονται μαθήματα αγγλικών και γαλλικών σε μαθητές, καθώς και σε ενήλικες, από καθηγητές με μεγάλη πείρα και γνώση για τη γλώσσα. Συνεργαζόμαστε με βραβευμένους εκδοτικούς οίκους με βιβλία ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε τάξης, με πλούσια ελκυστική εικονογράφηση και με πλούσιο διαδραστικό υλικό ειδικά προσαρμοσμένο στη κάθε τάξη.

Τμήματα

  • Little Stars 4 - 6 ετών
  • Pre Junior 6 – 7 ετών (Δωρεάν φοίτηση)
  • Junior A – Junior B
  • Senior A - Level B1 (pre - Lower) 
  • Level B2 – Level C2 (Proficiency)

Πληροφορική για Παιδιά & Εφήβους

Στη Smartway Studies - Μαθητικό Εργαστήρι παραδίδονται μαθήματα πληροφορικής σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου. Η ύλη είναι προσαρμοσμένη στις γνωστικές απαιτήσεις του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος. Ο τρόπος διδασκαλίας είναι απλός, ευχάριστος και κατανοητός από καθηγητές πληροφορικής εξειδικευμένους στη διδασκαλία των μικρών παιδιών χρησιμοποιώντας ειδικά διαμορφωμένα ηλεκτρονικά βιβλία αναγνωρισμένα από το ελληνικό δημόσιο.

Τμήματα

  • SMART JUNIORS για παιδιά 6 - 9 ετών
  • SMART KIDS για παιδιά 9 - 12 ετών
  • SMART TEENS για παιδιά 12 - 14 ετών
  • SMART EXPERTS για παιδιά 14 - 18 ετών
Λιγότερα