ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΟΥΡΑ logo

ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΟΥΡΑ

+30 21 3041 7139
Αττάλειας 289α, Νίκαια
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Η Καλλικαντζούρα γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη νέων καλλιτεχνών για δημιουργία και καλή παρέα.

Είμαστε μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση που αγαπάμε τις τέχνες, τον καλό καφέ & τις βραδιές με ποτό & μεζεδάκι.

Παιδική Απασχόληση

Μαθαίνουμε να ζωγραφίζουμε ερχόμαστε σε επαφή με τον πηλό παίζουμε θεατρικά παιχνίδια κατασκευάζουμε εποχικές χειροτεχνίες.

Κατά τη διάρκεια των κατασκευών το παιδί απορροφάται, οργανώνει τη σκέψη του, βλέπει τι χρειάζεται να κάνει και τι πρέπει να προσέξει, φτάνοντας στο επιθυμητό αποτέλεσμα με βοήθεια και καθοδήγηση.

Στην Καλλικαντζουρα πιστεύουμε στην ελεύθερη έκφραση των παιδιών, στο να καλλιεργήσουμε και να δώσουμε πνοή στα ιδιαίτερα ταλέντα τους!

Το πολύχρωμο και φιλόξενο εργαστήρι της Καλλικαντζουρας σας περιμένει για δημιουργία όπως κάθε Κυριακή τα τελευταία τρία χρόνια.

Στο ΄΄Εργαστήρι Καλλικαντζούρα΄΄ φέτος και πάλι θα παίξουμε και θα δημιουργήσουμε . Το κάθε μάθημα θα είναι μοναδικό και αυτοτελές. Όλα τα υλικά για κάθε μάθημα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή κάθε φορά εκτός από κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις.

Η συμμετοχή των παιδιών στον κύκλο δραστηριοτήτων είναι μηνιαία και είναι απαραίτητη η εγγραφή τους. Αφορά παιδιά ηλικίας από πέντε έως δώδεκα ετών.

Το μάθημα της Παιδικής απασχόλησης είναι ομαδικό, έχει διάρκεια 90′ την εβδομάδα, πραγματοποιείται όλο το χρόνο και κοστίζει 30,00 ευρώ το μήνα ή 10.00 την κάθε φορά. Η εγγραφή στο μάθημα είναι δωρεάν.

Παιδικά Πάρτι

Αν θέλετε ένα απίθανο παιδικό πάρτι για το παιδί σας, ελάτε να μας ρωτήσετε‼️ Σας έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις‼️

Αναλαμβάνουμε την διοργάνωση παιδικών πάρτι. Με ανιματέρ, φαγητό, ροφήματα και πολύ πολύ διασκέδαση!!!

Σεμινάρια

Στο εργαστήριο μας διοργανώνονται καλλιτεχνικά σεμινάρια που μπορούν να γεμίσουν τον χρόνο σας δημιουργικά, να προσφέρουν γνώση σε πολλούς διαφορετικούς τομείς και να αναδείξουν το κρυμμένο σας ταλέντο.

Εκθέσεις

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας πραγματοποιούνται εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, φωτογραφίας και κοσμήματος. Αν είστε καλλιτέχνης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και για την δική σας έκθεση.

Events

Οργανώνουμε live βραδιές με πολλά διαφορετικά είδη μουσικής, party με διάφορες θεματικές, karaoke, παρουσιάσεις βιβλίων και ποιητικών συλλογών, κουκλοθέατρο ,αφηγήσεις παραμυθιών και πολλά άλλα.

Περισσότερα
Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.