Η Παρέα του δάσους και φέτος στη Βοβούσα!

ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

Ιστότοπος

Η Παρέα του δάσους και φέτος στη Βοβούσα!

Ένα εξαήμερο πολυ-εργαστήριο για παιδιά από 5 έως 10 ετών

Τρίτη 19 - Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Ένα εξαήμερο πολυ-εργαστήριο για παιδιά από 5 έως 10 ετών, χωρισμένο σε δύο αυτόνομα τριήμερα και δυνατότητα συμμετοχής σε ένα από τα δύο.

Το φετινό καλοκαίρι, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, ανάμεσα στο Ιερό δάσος της Αγίας Παρασκευής και τον Αώο ποταμό, η παιδαγωγική ομάδα της Παρέας του δάσους θα στήσει ένα μικρό καλοκαιρινό «σχολείο του δάσους» για παιδιά 5 έως 10 ετών. Ένα βιωματικό εργαστήριο, όπου με κίνητρο την έμφυτη περιέργεια και με εργαλεία τις αισθήσεις, αντλώντας έμπνευση από το φυσικό περιβάλλον, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν, να δημιουργήσουν και να χαρούν παίζοντας μαζί, στην αγκαλιά της μοναδικής φύσης της Βοβούσας!

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η σύνδεση με τη φύση και με όλα της τα πλάσματα, αλλά και η κατανόηση πως κι εμείς αποτελούμε μέρος της, με αφορμή τα φυσικά ερεθίσματα της εποχής και του τόπου. Εργαλεία μας: η ενεργοποίηση των αισθήσεων, το παιχνίδι, η κίνηση, η περιέργεια, η επαφή με φυσικά υλικά, η φαντασία και η δημιουργικότητα.

Στα λημέρια της αρκούδας, ανάμεσα σε έλατα, μαυρόπευκα κι οξιές, αλλά και στα μαγικά νερά του ποταμού, ήχοι, γεύσεις, αισθήσεις, χρώματα κι αρώματα μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε, τραγούδια, ιστορίες και κατασκευές μας περιμένουν να τις μοιραστούμε, μοναδικές περιπέτειες μας περιμένουν να τις ζήσουμε!

Καλή αντάμωση!

Κόστος

Τιμή εργαστηρίου: €160

Τριήμερη παρακολούθηση €90

Ειδικές τιμές σε αδέρφια.

Στην τιμή περιλαμβάνονται τα δίδακτρα και το κολατσιό των μικρών μας φίλων.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] και στο τηλέφωνο: 6932495695

Πληροφορίες

  • Το εργαστήριο υλοποιείται σε καθημερινή βάση, για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, δύο τριήμερα 19-21 και 23- 25 Ιουλίου 2022, από τις 10.00 έως τις 14.00.
  • Κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει σε ένα ή δύο τριήμερα.
  • Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου παρέχεται σπιτικό κολατσιό.
  • Εφόδια: καπέλο – σακίδιο με αλλαξιά ρούχων – λεπτό αδιάβροχο (για την περίπτωση βροχής) – μαγιώ (για βουτιές στο ποτάμι) – παγούρι με νερό

Πληροφορίες μετάβασης εδώ

Πληροφορίες διαμονής εδώ

Tuesday 19 July - Thursday 21 July

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.