Σύνδεση & Επανόρθωση

Θεραπευτικό Παιχνίδι και Ψυχοεκπαιδευση Γονέων - Ακριτίδου Αντιγόνη

Ιστότοπος

Στις αλληλεπιδράσεις μας με τα παιδιά, ως σημαντικοί/ές ενήλικές τους (γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί, κλπ), συχνά επιζητούμε ή ανταποκρινόμαστε σε αιτήματα για επαφή και σύνδεση, ενώ άλλες φορές καλούμαστε να επιλύσουμε εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Στον πυρήνα αυτών βρίσκεται ο συναισθηματικός δεσμός (attachment).
Στις σχέσεις των παιδιών μαζί μας (αλλά και στις μεταξύ μας σχέσεις ως ενήλικες) όλα τελικά καταλήγουν στην επανόρθωση και την ενίσχυση του συναισθηματικού δεσμού.
Πόσο εύκολα αντιλαμβανόμαστε τα αιτήματα για σύνδεση, ιδίως όταν αυτά μας τα επικοινωνούν τα παιδιά με μη λεκτικούς τρόπους; Πόσο διαθέσιμές/οι είμαστε για επανασύνδεση, όταν κάπου χάνεται ο δεσμός; Τι μπορούμε να κάνουμε, ώστε μετά από μια ρήξη, να επέλθει η επανόρθωση;
Στο τρίωρο αυτό εργαστήρι, και πρώτο μέρος των 3 εργαστηρίων μας πάνω στο attachment και τη διαπροσωπική νευροβιολογία, θα προσεγγίσουμε μέσα από συζητήσεις και βιωματικές ασκήσεις τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να επιδιώξουμε και να ενισχύσουμε τη σύνδεση στις μεγάλες αλλά και στις μικρές στιγμές της ημέρας.
Το εργαστήρι απευθύνεται σε γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς. Τα άτομα που θα συμμετάσχουν θα λάβουν ηλεκτρονικά το workbook του εργαστηρίου, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης.
Το εργαστήρι συντονίζουν:
Άντα Ακριτίδου
Εκπαιδευτικός Ι Ειδικός Θεραπευτικού Παιχνιδιού Ι Παιγνιοθεραπεύτρια (tr) I Επιμορφώτρια Θετικής Διαπαιδαγώγησης Ι Filial Play Coach (tr) Ι Συνεργάτιδα της Attachment Parenting Hellas
Στέλιος Κυμπάρης
Περιβαλλοντολόγος Ι Ειδικός Θεραπευτικού Παιχνιδιού I Παιγνιοθεραπευτής (tr) Ι Επιμορφωτής Θετικής Διαπαιδαγώγησης Ι Filial Play Coach (tr)
Το εργαστήρι θα λάβει χώρα στη διαδικτυακή πλατφόρμα Zoom
Για να υποστηρίξουμε τις οικογένειες και τους επαγγελματίες σε αυτές τις δύσκολες ημέρες, εφαρμόζουμε την αρχή της ανοιχτής τιμής συμμετοχής στο εργαστήρι αυτό. Αυτό σημαίνει ότι το κάθε άτομο επιλέγει την τιμή με την οποία επιθυμεί να συμμετέχει στο εργαστήρι εντός του εύρους €15 - €40.
Η ανοιχτή τιμή συμμετοχής αποτελεί μια ριζοσπαστική πολιτική συμπερίληψης, έτσι ώστε η διαδικασία μάθησης να καταστεί προσβάσιμη από όλον τον κόσμο. Κανονικά, η τιμή του webinar είναι €40, παρόλα αυτά κατανοούμε ότι το εισόδημα ποικίλει σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με τις συνθήκες και την τοποθεσία.
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα:
6973983037 (Στέλιος)
6947107142 (Άντα),
ή με προσωπικό μήνυμα στις σελίδες:
Θεραπαίζειν
Anda Akritidou - Θεραπευτικό Παιχνίδι και Ψυχοεκπαίδευση Γονέων.

Friday 24 September

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.