4ήμερη εκδρομή πολλαπλών δραστηριοτήτων σε Ιωάννινα, Ζαγοροχώρια, Μέτσοβο

Armonia-Zen

4ήμερη εκδρομή πολλαπλών δραστηριοτήτων σε Ιωάννινα / Ζαγοροχώρια / Μέτσοβο από το Armonia - Zen!
Αναχώρηση την Πέμπτη το πρωί στις 08:00΄ από Λ. Ειρήνης 51 και άφιξη στον αρχαιολογικό χώρο Δωδώνης στις 13:00΄ μετά από μία στάση. Θα περιηγηθούμε στον αρχαιολογικό χώρο με τη βοήθεια ξεναγού/αρχαιολόγου και θα δούμε την Ιερά Οικία, το στάδιο, το Βουλευτήριο, την Ακρόπολη κ.ά.
Στις 14:30΄ αναχώρηση για επίσκεψη και ξενάγηση στην Ιερά μονή Παναγίας Ντουράχανης με το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο.
Στις 16:00΄ αναχώρηση για το μαρτυρικό χωριό Λυγγιάδες με την υπέροχη θέα στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων. Μπροστά στο μνημείο της σφαγής εκπρόσωπος του Συλλόγου του χωριού θα μας μιλήσει για το χωριό και την ιστορία του.
Ακολουθεί check in στο ξενοδοχείο μας. Το πρόσφατα ανακαινισμένο επιβλητικό ξενοδοχείο 5* «Epirus Palace». Δείπνο σε μπουφέ στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση.
Την Παρασκευή πρωινό στις 08:00΄και στις 09:00΄αναχώρηση για το Ζαγόρι και την γέφυρα Αρίστης στον ποταμό Βοϊδομάτη, από όπου ξεκινά το σηματοδοτημένο μονοπάτι "Κυνηγοί της εποχής των παγετώνων στην κοιλάδα του Βοϊδομάτη", μέχρι το παλιό πέτρινο γεφύρι της Κλειδωνιάς.
Διάλειμμα μισής ώρας για πικνίκ με παραδοσιακά χειροποίητα Ηπειρωτικά προϊόντα και έναρξη δραστηριοτήτων: βραχοαναρρίχηση, ιμάντας ισορροπίας, τοξοβολία και παιδαγωγικά παιγνίδια σε μια περιοχή σπάνιας ομορφιάς στις όχθες του ποταμού.
Στις 16:30΄ αναχώρηση για επίσκεψη στο Μεγάλο Πάπιγκο, Οβίρες Ρογκοβού (κολυμπήθρες) και Μικρό Πάπιγκο με την μαγευτική θέα στην είσοδο του φαραγγιού του Βίκου.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και στις 22:00΄ έξοδος για βόλτα στα Ιωάννινα με επίσκεψη και σύντομη ξενάγηση στην γραφική παλιά πόλη.
Το Σάββατο πρωινό στις 08:00΄και στις 09:00΄αναχώρηση για επίσκεψη στο θέατρο και περίπτερο Φρόντζου. Θα μας μιλήσει και θα μας ξεναγήσει εκπρόσωπος της Εταιρίας Ηπειρωτικών Μελετών.
Στη συνέχεια επίσκεψη με ξενάγηση στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Παύλου Βρέλλη.
Ακολουθεί επίσκεψη στο νησάκι Ιωαννίνων με καραβάκι, περιήγηση στα σοκάκια, πεζοπορία το γύρο του νησιού και ξενάγηση στο μουσείο Αλή Πασά.
Ακολουθεί επίσκεψη στο περίφημο κάστρο Ιωαννίνων και ξενάγηση από επαγγελματία ξεναγό στο περίφημο μουσείο Αργυροτεχνίας.
Η περιήγηση της ημέρας κλείνει με βιντεοπαρουσίαση και στη συνέχεια επίσκεψη και ξενάγηση στο σπήλαιο Περάματος.
Δείπνο στο ξενοδοχείο μας και στις 22:00΄ έξοδος για βόλτα και ποτό στα Ιωάννινα.
Την Κυριακή πρωινό στις 08:00΄, στις 09:00΄check out και αναχώρηση για διάσχιση ενός τμήματος του διάσημου φαραγγιού από το χωριό Βίκος έως τις πηγές του Βοϊδομάτη, διάρκειας περίπου 45΄.
Ακολουθεί eκπαίδευση και rafting στο Βοϊδομάτη από τη γέφυρα Αρίστης μέχρι το γεφύρι της Κλειδωνιάς και το πέρασμα από τον μικρό καταρράχτη που θα μας γεμίσει αδρεναλίνη, διάρκειας περίπου δύο ωρών.
Στις 13:30΄ μετά από ένα γρήγορο ντουζ αναχώρηση για το Μέτσοβο, έναν από τους γραφικότερους οικισμούς της Ελλάδας. Επίσκεψη και ξενάγηση στο λαογραφικό μουσείο (εναλλακτικά θα προσπαθήσουμε να επισκεφθούμε το περίφημο οινοποιείο "Κατώγι Αβέρωφ" το οποίο κανονικά δεν δέχεται κοινό).
Γεύμα σε ταβέρνα της πόλης, βόλτα στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου και στις 16:30΄αναχώρηση για Αθήνα. Προβλεπόμενη ώρα άφιξης στην Πεύκη στις 22:00΄.
Κόστος εκδρομής:
🔸 Διαμονή σε τρίκλινο δωμάτιο 325 ευρώ/άτομο με early booking και ολική εξόφληση έως 08/10/21,
ή 350 ευρώ/άτομο με προκαταβολή 30% έως 08/10/21 και ολική εξόφληση έως 22/10/21.
🔸 Διαμονή σε δίκλινο 350 ευρώ/άτομο με early booking και ολική εξόφληση έως 08/10/21,
ή 380 ευρώ/άτομο με προκαταβολή 30% έως 08/10/21 και ολική εξόφληση έως 22/10/21.
🔸 Παιδιά έως 12 ετών σε δωμάτιο γονέων (3κλινο ή 4κλινο με κουκέτα) 270 ευρώ/παιδί με early booking και ολική εξόφληση έως 08/10/21,
ή 290 ευρώ/παιδί με προκαταβολή 30% έως 08/10/21 και ολική εξόφληση έως 22/10/21.

* * * ΠΡΟΣΟΧΉ ! ! ! στο early booking και στην κατάθεση προκαταβολής για κράτηση, τα ποσά λόγω ακυρωτικών δεν επιστρέφονται.

Στις τιμές περιλαμβάνονται:
 • Συνάντηση – αναλυτική ενημέρωση στην Πεύκη μερικές ημέρες πριν την αναχώρηση
 • Μεταφορά με υπερσύγχρονο πολυτελές πούλμαν από και προς Αθήνα, καθώς και όλες τις τοπικές μετακινήσεις στην Ήπειρο
 • Τρεις διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό) σε μπουφέ
 • Δύο μικρογεύματα (σάντουϊτς, μπάρα δημητριακών, χυμό και νεράκι)
 • Ένα μικρογεύμα με παραδοσιακά Ηπειρώτικα προϊόντα, γλυκό και φρούτο
 • Ένα γεύμα σε ταβέρνα
 • Εισιτήρια εισόδου και ξεναγήσεις από επαγγελματίες για όλα τα μουσεία-αξιοθέατα. Εισιτήρια προς και από το νησάκι Ιωαννίνων
 • Πεζοπορίες και δραστηριότητες βουνού που περιγράφονται πιο πάνω
 • Εκπαίδευση και rafting στο Βοϊδομάτη
 • Ασφάλιση
 • Τρεις (ή τέσσερις για πάνω από 35 συμμετέχοντες) επαγγελματίες έμπειροι συνοδοί σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής (με γνώσεις παροχής πρώτων βοηθειών και πλήρες φαρμακείο).
*Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για το λεωφορείο 25 άτομα (και μέγιστος για το λεωφορείο έως 35 άτομα) ενώ ο μέγιστος συνολικός αριθμός συμμετοχών στην εκδρομή 45 άτομα.
Υπεύθυνοι εκδρομής:
Μακρής Ιωάννης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Φραγκιαδάκης Γεώργιος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Επικοινωνία
Τηλέφωνα: 210 6129513, 697 9528501 & 694 4809799.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Armonia-Zen και τις δράσεις του στο Kidsproject


Thursday 28 October - Sunday 31 October

Επικοινωνία

Άνοιγμα Χάρτη
Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.