Κλείσιμο
Παιδοδοντίατρος Μαρία Γκαβέλη - Tooth Fairy logo

Παιδοδοντίατρος Μαρία Γκαβέλη - Tooth Fairy

+30 210 981 6397
+30 697 744 8971
Πρωτέως 6, Παλαιό Φάληρο
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Η ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (1994) και έχοντας παρακολουθήσει ένα μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στο καθολικό Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών, (U.C.L., Universe Catholique de Louvain), εξειδικεύτηκα στο 3ετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στον τομέα της Παιδοδοντιατρικής, με υπεύθυνο καθηγητή την κα Παπαγιαννούλη Λ. και απέκτησα τον τίτλο της ειδικότητας της Παιδοδοντιατρικής και M.Sc. στην βιολογία στόματος (2000). - Μέλος της Παγκόσμιας Ακαδημίας Παιδοδοντιάτρων (I.A.P.D) - Μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Παιδοδοντιάτρων (E.A.P.D) - Επιστημονικός Συνεργάτης Παιδοδοντιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών

Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΑΣ

Το ιατρείο μας βρίσκεται στην οδό Πρωτέως 6, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Η προσέγγιση είναι εύκολη, τόσο με το αυτοκίνητο όσο και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς για όλους τους κατοίκους του κέντρου. Οι χώροι του ιατρείου είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι, ώστε η παραμονή των παιδιών και των συνοδών τους να είναι ευχάριστη, φιλική και άνετη. Ο χώρος αναμονής είναι κατάλληλα διαμορφωμένος ώστε να αποτελεί έναν ευχάριστο και χαλαρωτικό χώρο για τους γονείς και ένα χώρο φιλικό, χαρούμενο και απόλυτα προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες των παιδιών. Στην αίθουσα αναμονής τα παιδιά μπορούν να παίξουν με ενδιαφέροντα παιχνίδια, να διαβάσουν ή να ζωγραφίσουν όσο θα περιμένουν να συναντήσουν την παιδοδοντίατρο. Ο κύριος χώρος του ιατρείου είναι επίσης φιλικός, με ευχάριστα χρώματα και εικόνες και το παιδί έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί στην τηλεόραση το αγαπημένο του κινούμενο σχέδιο κατά τη διάρκεια της οδοντιατρικής θεραπείας. Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας σχετικά με την ποιότητα, την ασφάλεια και την υγιεινή.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η αξία ενός παιδικού χαμόγελου είναι για μας ανεκτίμητη. Τα παιδιά είναι μια ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, είναι η ελπίδα όλων μας για ένα καλύτερο μέλλον, εκτός από την αγάπη μας τους αξίζουν και τα καλύτερα. Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και μοναδικό και του αξίζει η σωστή αντιμετώπιση και φροντίδα από ειδικευμένους παιδοδοντιατρους που διαθέτουν όχι μόνο την απαραίτητη επιστημονική και τεχνική κατάρτιση αλλά και σημαντικές γνώσεις που αφορούν την ψυχολογία του παιδιού, ώστε να εισάγει με ευχάριστο και ανώδυνο τρόπο στην καθημερινότητα του την σύγχρονη καθημερινή υγιεινή φροντίδα, την πρόληψη και θεραπεία των νόσων που αφορούν τα νεογιλά και τα μόνιμα δόντια.

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εξατομικευμένης οδοντιατρικής φροντίδας σε παιδιά, εφήβους και σε άτομα με αναπηρία κάθε ηλικίας, με βάση όλα τα νεότερα δεδομένα στο χώρο της Παιδοδοντιατρικής. Προσπαθούμε να διατηρούμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο ιατρείο ώστε οι επόμενες γενιές ενηλίκων να μη φοβούνται τον Οδοντίατρο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

🔹 ΠΡΟΛΗΨΗ Περιλαμβάνει οδηγίες στοματικής υγιεινής, τον καθαρισμό, την φθορίωση, και τις προληπτικές καλύψεις των δοντιών.
🔹 ΘΕΡΑΠΕΙΑ Εμφράξεις (Σφραγίσματα), θεραπεία πολφού (Πολφοτομή), ανασυστάσεις πολύ κατεστραμένων δοντιών.
🔹 ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ Πρώτες βοήθειες, αποκατάσταση βλάβης – ακινητοποίηση, παρακολούθηση, πρόληψη – οδοντικοί νάρθηκες.
🔹 ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ Πρώιμη διάγνωση ορθοδοντικών ανωμαλιών, μηχανήματα διακοπής στοματικών έξεων, διατήρησης και ανάκτησης χώρου.

Λιγότερα