Κλείσιμο
DANCE ON STAGE logo

DANCE ON STAGE

+30 211 113 1665
+30 215 777 1665
Ομήρου 66 & Αναγνωστοπούλου, Κολωνάκι
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Η #DanceOnStage by Anna Athanassiadi είναι μια σχολή χορού, θεάτρου, φωνητικής και γυμναστικής για παιδιά και ενηλίκους. Βρίσκεται στην οδό Ομήρου 66 και Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι. Πρόκειται για έναν χώρο που όλοι μπορούν να βρουν ένα ενδιαφέρον μάθημα να ασχοληθούν, σε ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Λειτουργεί με έμπειρο προσωπικό κατάλληλα καταρτισμένο, με ολιγομελή ομαδικά τμήματα και με ιδιαίτερα μαθήματα, και στόχος της είναι να δίνει όλο και περισσότερα ερεθίσματα σε μικρούς και μεγάλους να ασχοληθούν με κάθε μορφή παραστατικής τέχνης, δίνοντας παράλληλα πολύ έμφαση στην σωστή εκγύμναση και ενδυνάμωση του σώματος.

Ιδιοκτήτρια είναι η, καταξιωμένη πλέον στον χώρο της, χορογράφος, Άννα Αθανασιάδη. Με την πολυετή πείρα της στο θέατρο και την τηλεόραση ως χορογράφος και ως χορεύτρια, και την 16ετή διδακτική της εμπειρία σε παιδιά και ενηλίκους, η σχολή της έχει καταφέρει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας να συγκεντρώνει μαθητές από ολόκληρη την Αττική, και να τους δίνει τους τρόπους να δημιουργούν, να απασχολούνται, να εκφράζονται, να γυμνάζονται, και τις γνώσεις για να βρεθούν εάν επιθυμούν, κατάλληλα προετοιμασμένοι, επάνω στην σκηνή!

Η σχολή λειτουργεί όλη την ημέρα, από Δευτέρα ως Σάββατο, με ανοιχτά και κλειστά τμήματα, δηλαδή είτε με τμήματα που η σύστασή τους δημιουργείται αυθημερόν, είτε με συγκεκριμένους μαθητές που ακολουθούν πρόγραμμα μαθηματων σε μηνιαία βάση. Εγγραφές γίνονται καθ'όλη την διάρκεια του έτους.

Κατά την διάρκεια της χρονιάς γίνονται επιπλέον σεμινάρια με προσκεκλημένους καλλιτέχνες, πράγμα που δίνει στους μαθητές μας την δυνατότητα να συναναστρέφονται ανθρώπους από κάθε καλλιτεχνικό χώρο. Οργανώνονται ομαδικές επισκέψεις σε θέατρα για να είναι πιο εύκολη η προσωπική έκφραση της γνώμης του καθενός.

Η σχολή ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για την αίσθηση της ομαδικότητας μεταξύ των μαθητών, του σεβασμού για τον συνάδελφο/συμμαθητή, της αποδοχής του σώματος και του εαυτού μας, και το στοίχημα διευθύντριας και καθηγητών είναι όλοι να βλέπουν την #DanceOnStage by Anna Athanassiadi σαν τόπο συνάντησης ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και διαφορετική ψυχοσύνθεση.

Άννα Αθανασιάδη

Η Άννα Αθανασιάδη γεννήθηκε στην Αθήνα και υπήρξε μαθήτρια της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης και της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής χορού Ραλλου Μάνου, από όπου και αποφοίτησε το 2004, αποκτώντας το πτυχίο της κατόπιν εξετάσεων στο Υπουργείο Πολιτισμού. Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών και ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής. Πολύ σύντομα βρέθηκε πάνω στην σκηνή, και οι συμμετοχές της σε θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις είναι πάρα πολλές. Σαν χορογράφος ξεκίνησε την πορεία της στο μιούζικαλ "Annie" σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου, και έκτοτε χορογράφησε την "Μελωδία της Ευτυχίας", το "Addams Family", το "Πριν το Χάραμα", το "Mamma Mia", το "Ας ερχόσουν για λίγο", το "Jesus Christ Superstar", το "Charlie Chaplin", το "Matilda", το "Hairspray" και πολλές άλλες θεατρικές παραστάσεις, ενηλίκων και παιδικές. Στην τηλεόραση υπήρξε χορογράφος του Voice 2 στον Ant1 και τα 2 τελευταία χρόνια χορογραφεί το Your Face Sounds Familiar επίσης στον Ant1. Μετράει στο βιογραφικό της πάρα πολλές συνεργασίες με σκηνοθέτες, ηθοποιούς, τραγουδιστές. Δεν σταματάει να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις και τις τάσεις των παραστατικών τεχνών αναπτύσσοντας νέες μεθόδους διδασκαλίας.

Τα μαθήματα της σχολής:

 Musical

Αν είσαι μεταξύ 8-17 ετών, σου αρέσει να τραγουδάς, να χορεύεις και να παίζεις θέατρο, σου αρέσει το musical και η σκηνή, αν δεν έχεις πού να εξελίξεις το ταλέντο σου και πώς να μάθεις περισσότερα για το είδος που αγαπάς, τότε πρέπει σίγουρα να επισκεφθείς τον χώρο μας!!! Η #DanceOnStage by Anna Athanassiadi είναι η αφετηρία για να γίνεις αυτό που έχεις ονειρευτεί!

Πρόκειται για ένα τμήμα ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά και εφήβους που τους αρέσει ο χορός το τραγούδι και το θέατρο!

Hip Hop kids & teens

Το Hip-Hop είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα κινήματα στην μουσική και στον χορό και είναι ευρέως γνωστό για τις ξεχωριστές κινήσεις του καθώς και για τα διαφορετικά είδη χορού που περιλαμβάνει. Στόχος του μαθήματος είναι να μας γυμνάσει με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορέσουμε να ακούσουμε το σώμα μας και την κίνησή μας. Να ανακαλύψουμε και να αποδεχτούμε τις δυνατότητες μας. Να αναγνωρίσουμε τα όριά μας χωρίς να κρίνουμε την προσωπική μας κίνηση και συνειδητά πια να διευρύνουμε τις επιλογές που μας προσφέρονται από το σώμα μας. Να εκφραστούμε καλλιτεχνικά χρησιμοποιώντας το σώμα ως το βασικό μέσο και εργαλείο.

Σύγχρονο

Ο σύγχρονος χορός εμφανίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα και είναι ένα στιλ χορού που εστιάζει στην προσωπική ερμηνεία ενός χορευτή αντί των δομημένων βημάτων που χαρακτηρίζουν το κλασικό μπαλέτο. Οι χορευτές σύγχρονου χορού απορρίπτουν τους περιορισμούς του κλασικού μπαλέτου και οι κινήσεις τους προέρχονται από την έκφραση των εσωτερικών συναισθημάτων τους.

Latin

Το σημαντικότερο για το παιδί στο κόσμο του Latin χορού πέρα από την ενέργεια, τη κίνηση, τη φαντασία, το ρυθμό, τη τεχνική, είναι ότι θα μάθει να μην είναι ατομιστής. Οι λάτιν χοροί βάζουν το παιδί στη διαδικασία όχι της μονάδας αλλά του ζευγαριού, αυτό σημαίνει πως μαθαίνουν από αυτή την ηλικία την επικοινωνία του σώματος και τη «σπιρτάδα» σε συνεργασία με το ζευγάρι. Έτσι το παιδί αρχίζει να κοινωνικοποιείται και να χορεύει ομαδικά!

Modern

Ο Modern Theater Dance είναι ένα ρυθμικό χορευτικό ύφος που γεννήθηκε στην Αμερική πριν ταξιδέψει στον υπόλοιπο κόσμο. Συχνά εμφανίζεται στα στάδια των μουσικών παραγωγών και είναι γνωστός για τις θεατρικές του ιδιότητες. Το στυλ χρησιμοποιεί μεγάλα βήματα που ταξιδεύουν σε όλο τον χώρο, τα υψηλά kicks, τα άλματα και τις στροφές, τα οποία όλα χρειάζονται δύναμη και ευελιξία. Ένα πολύ ενεργητικό στυλ χορού με πολύ πειθαρχία και τεχνική καθώς είναι και εξεταστικό είδος χορού που απευθύνεται στους μικρούς μας φίλους καθώς και σε μελλοντικούς επαγγελματίες.

Μουσικοκινητική Αγωγή (Σύστημα Orff, 5-7 ετών)

Το σύστημα ORFF είναι μία βιωματική μουσική εκπαίδευση, που ξεκινά από μικρή ηλικία στα παιδιά και τα ευαισθητοποιεί ως προς την μουσική και τον ρυθμό. Το μάθημα γίνεται παιχνίδι και τα παιδιά βιώνουν μουσικές και κινησιολογικές συνθέσεις μέσω πειραματισμού και δημιουργικότητας. Απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ή πρωτοσχολικής ηλικίας και γίνεται ομαδικά με στόχο τα παιδιά να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και τις δυνατότητες τους. Μαθαίνουν να αγαπάνε την μουσική και να λειτουργούν δημιουργικά σε συνεργασία με τα άλλα παιδιά, εκφραζόμενα ελεύθερα και χαλαρωτικά αλλά και εκτονωτικά. Στο μάθημα γίνεται χρήση απλών, μουσικών οργάνων, ξυλοφώνων, μεταλλόφωνων, κρουστών αλλά και αυτοσχέδιων μουσικών οργάνων, αλλά και μία πολύ πρώτη προσέγγιση στις αναπνοές, φωνή και τον λόγο.

Προετοιμασία για τα καλλιτεχνικά σχολεία

Ολιγομελή τμήματα χορού και υποκριτικής με στόχο την προετοιμασία των παιδιών της έκτης δημοτικού για εισαγωγή στην α' γυμνασίου. Κάθε χρόνο μαθητές μας σημειώνουν επιτυχία στις εξετάσεις της α' γυμνασίου των καλλιτεχνικών σχολείων, πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα αλλά και μας δίνει πλέον την δυνατότητα να μεθοδεύουμε πιο στοχευμένα και εντατικά με παλιούς αλλά και με νέους μαθητές που ως τώρα δεν έχουν πραγματοποιήσει αντίστοιχα μαθήματα, ή που θέλουν απλώς να εξελιχθούν και να είναι περισσότερο προετοιμασμένοι για τις αντίστοιχες εξετάσεις.

Κάθε Κυριακή από 6 Μαρτίου περιμένουμε τα παιδιά που θέλουν να εισαχθούν στα Καλλιτεχνικά γυμνάσια της Αθήνας, με κατεύθυνση χορού ή υποκριτικής, ώστε να τους δώσουμε ερεθίσματα και σωστές βάσεις πετυχαίνοντας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τον στόχο τους. Τα τμήματα μπορούν να είναι ομαδικά ή ατομικά. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο 2111131665 καθημερινά 16:30-21:30.

Commercial kids

Video Clip Dance (14+)

Heels (14+)

Musical Jazz (Παιδικά & Εφηβικά τμήματα)

Επίσης διαθέτουμε τμήμα Musical Team Teens & Kids  (Xορός, Φωνητική, Υποκριτική) αλλά και τμήματα Kick Boxing και Αυτοάμυνας!

Στη σχολή μας πληθώρα μαθημάτων και για ενήλικες όπως:

 • Musical Intensive Course
 • Theater Jazz​
 • Musical Jazz
 • Stage Comfort
 • Musical Team
 • Θεατρικό Εργαστήρι
 • Commercial HipHop
 • Latin
 • Σύγχρονο
 • Pilates
 • TRX
Λιγότερα