Κλείσιμο
Kids Mystery Club logo

Kids Mystery Club

+30 694 377 0690
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Παιδιά, είστε καλοί στο να λύνετε μυστήρια;

Αν ναι, μπείτε στην ομάδα ντετέκτιβ του Kids Mystery Club, μάθετε το μυστικό μας σινιάλο και γίνετε πρωταγωνιστές σε μια μοναδική περιπέτεια μυστηρίου με τους φίλους σας. Θα τα περάσετε αξέχαστα!

Τι είναι η διαδραστική παράσταση μυστηρίου του Kids Mystery Club :

Τα παιδιά γίνονται ντετέκτιβ για μια μέρα και πρωταγωνιστούν σε ένα φανταστικό παιχνίδι περιπέτειας και μυστηρίου με την καθοδήγηση επαγγελματιών ηθοποιών και παιδαγωγών με πολυετή εμπειρία. Φοράνε τα γάντια τους, συλλέγουν και ερευνούν τεκμήρια, εξετάζουν δακτυλικά αποτυπώματα, κάνουν αναλύσεις με μικροσκόπια, χημικά τεστ και πολλές άλλες τεχνικές που κάνει ένας αληθινός εγκληματολόγος. ‘Όταν τελικά εξιχνιάσουν την υπόθεση, ανταμείβονται για την προσπάθεια και την ομαδική δουλειά τους! 

Σε ποιους απευθύνονται οι παραστάσεις μυστηρίου του Kids Mystery Club : 

  • Παιδικά πάρτι: Οι διαδραστικές παραστάσεις μας είναι ο πλέον πρωτότυπος και ξεχωριστός τρόπος να ψυχαγωγήσετε τους νεαρούς προσκεκλημένους. Μπορούν να διεξαχθούν οπουδήποτε π.χ. στο σπίτι, σε εξωτερικούς χώρους, πάρκα, summer camps, κτλ. Σας εγγυόμαστε ότι οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους σε ένα πρωτότυπο πάρτι που θα τους μείνει αξέχαστο.
  • Σχολικά και εκπαιδευτικά προγράμματα: Οι διαδραστικές παραστάσεις μας δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να εφαρμόσουν πρακτικά τις γνώσεις και τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει στο σχολείο. Παράλληλα ενισχύουν το πνεύμα της συνεργασίας και επιτρέπουν στα παιδιά να χρησιμοποιήσουν την επιδεξιότητα, την αυτοσυγκέντρωση και τη δημιουργικότητα τους. Οι διαδραστικές παραστάσεις μας μπορούν να διεξαχθούν ακόμη και μέσα στη σχολική τάξη, απαλλάσσοντας τόσο τους εκπαιδευτικούς από το άγχος της οργάνωσης μετακινήσεων, όσο και τους γονείς από τα έξοδα μετακίνησης των παιδιών.
  • Προγράμματα σε ξενοδοχεία, summer camps, κατασκηνώσεις: Οι παραστάσεις μυστηρίου που προσφέρουμε αποτελούν μια εξαιρετική λύση για εσάς που επιθυμείτε να κάνετε ακόμη πιο ανταγωνιστικά τα προγράμματα απασχόλησης του χώρου σας σε σχέση αυτά που διαφημίζονται στην αγορά. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ή περισσότερα από τα πολλά σενάρια που διαθέτουμε και να τα εντάξετε στα προγράμματά σας, προσφέροντας στα παιδιά μια εμπειρία τόσο ποιοτική, όσο και έξω από τα καθιερωμένα, πάντα με την εγγύηση υψηλής ποιότητας του Kids Mystery Club.

Για ποιες ηλικίες είναι κατάλληλες οι παραστάσεις μυστηρίου του Kids Mystery Club :

Οι παραστάσεις μυστηρίου είναι σχεδιασμένες για παιδιά 8-11 ετών που αγαπούν τη δράση, την εξερεύνηση, την περιπέτεια και φυσικά… το μυστήριο! Επίσης, κατόπιν παρότρυνσης πολλών εκπαιδευτικών που διδάσκουν παιδιά μικρότερης ηλικίας, δημιουργήσαμε θεματικά κυνήγια θησαυρού για παιδιά 4-5 ετών που παίζουμε αποκλειστικά στον χώρο του σχολείου. 

Ποιοι είμαστε

Είμαστε η Φιλιώ και ο Γιάννης, ντετέκτιβ της σούπερ ομάδας του Kids Mystery Club! Λατρεύουμε τα μυστήρια, την περιπέτεια και τις εξερευνήσεις! Κυκλοφορούμε παντού με το μπλοκάκι μας και σημειώνουμε καθετί που μας φαίνεται περίεργο!  Αναζητούμε ύποπτα αποτυπώματα με τον μεγεθυντικό μας φακό. Μιλάμε με κωδικοποιημένα μηνύματα για να μη μας καταλαβαίνει κανείς! Δε σταματάμε ποτέ να ρωτάμε «γιατί» και να χώνουμε τη μύτη μας παντού ως γνήσια λαγωνικά! 

Πολλές φορές έχουμε ανακαλύψει καλά κρυμμένους θησαυρούς κι έχουμε ρίξει φως σε μυστήρια που σε άλλους θα φαίνονταν άλυτα! Και βέβαια, δεν είμαστε μόνοι μας! Έχουμε μια καταπληκτική παρέα από μικρούς και μεγάλους ντετέκτιβ!

Επιτραπέζια Παιχνίδια

Μετατρέψτε τα παιδιά σε επίδοξους ντετέκτιβ του Kids Mystery Club! Αποκτήστε στις καλύτερες τιμές συναρπαστικά κυνήγια θησαυρού, παιχνίδια ρόλων ή τα μοναδικά σε όλη την Ελλάδα μυστήρια δι’ αλληλογραφίας και δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική περιπέτεια! Τα παιχνίδια μυστηρίου του Kids Mystery Club είναι η καλύτερη λύση για να απασχολήσετε τα παιδιά ποιοτικά, δημιουργικά και ευχάριστα!

  • Διαλέξτε το αγαπημένο σας παιχνίδι πατώντας ΕΔΩ

Αν έχεις κι εσύ τη φλέβα του ντετέκτιβ, σε καλωσορίζουμε στο Kids Mystery Club , την καλύτερη ντετεκτιβο-παρέα για παιδιά‼️

Τα παιχνίδια μυστηρίου και δράσης που έχουμε δημιουργήσει θα συναρπάσουν τους μικρούς μας φίλους και θα τους μετατρέψουν σε επίδοξους ντετέκτιβ του Kids Mystery Club!

Λιγότερα