PLANET PHYSICS logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 210 803 3984
Π. Ράλλη 97 , Άγιος Ιωάννης Ρέντης

PLANET PHYSICS

H Φυσική έχει τον δικό της... πλανήτη που ονομάζεται ... Planet Physics!

Η βασική λειτουργία του Planet Physics είναι να ενθαρρύνει, να προωθήσει και να υποστηρίξει την εκπαίδευση στον τομέα της Φυσικής, κάνοντας τη μάθηση ενδιαφέρουσα και διαδραστική.

Σύνθημά μας;
Ελάτε να ανακαλύψουμε τη γνώση!

 Διαδραστικά εκθέματα

Οι μπάλες που πέφτουν, το ντεσιμπελόμετρο, το ρομπότ ισορροπιστής, οι τετράγωνοι τροχοί είναι μερικά μόνο από τα «έξυπνα» εκθέματα, τα οποία διασκεδάζουν και ταυτόχρονα εισάγουν μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της επιστήμης.

 Το εργαστήριό μας

Παρακολουθήστε στο εργαστήριό μας κάποια από τα εντυπωσιακότερα πειράματα Φυσικής στην Ελλάδα! Υγρό Άζωτο, Υπεραγωγοί, εκρήξεις και φωτιές αναμένεται να ενθουσιάσουν τους επισκέπτες!

 STEM

Το PLANET PHYSICS, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, φέρνει κοντά σας μια πρωτοποριακή και ολιστική θεώρηση του STEM! Το SERI αποτελεί ένα μοναδικό ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5-12 ετών.

 Εργαστήριο Ρομποτικής

Τα παιδιά που τρελαίνονται για ρομποτική, έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μαζί με τους φίλους τους τις δικές τους ρομποτικές κατασκευές.

 Εργαστήρια Κεραμικής

Όταν η Επιστήμη συναντά την Τέχνη…! Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τη χειροποίητη κεραμική τέχνη και ανακαλύπτουν βιωματικά, τη σημασία, την ιστορία και το ρόλο της πιο αρχαίας τέχνης στη ζωή των ανθρώπων.

 Θεατρικό παιχνίδι

Στο Planet Physics μαθαίνουμε πολλά πράγματα για το φυσικό μας περιβάλλον, ανακαλύπτουμε βιωματικά νέες έννοιες και οξύνουμε τη διαίσθηση μας μέσα από θεατρικά παιχνίδια και συμμετοχικές δραστηριότητες που αντλούνται από τον Κόσμο της Φυσικής.

 Σκάκι

Έχοντας εξασφαλίσει στο χώρο μας την παρουσία 2 κορυφαίων προπονητών (Ηλίας Κουρκουνάκης, Μαριέττα Μουρούτη), αποκαλύπτουμε στους μικρούς – αλλά και μεγαλύτερους – φίλους μας, τον θαυμαστό κόσμο του σκακιού!

 Σχολική Μελέτη

Στο PLANET PHYSICS η σχολική μελέτη γίνεται παιχνίδι! Εξειδικευμένοι παιδαγωγοί καθοδηγούν τα παιδιά στη διάρκεια της μελέτης τους, βοηθώντας τα να ανακαλύψουν μόνα τους τις απαντήσεις. Σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα, οι παιδαγωγοί του PLANET PHYSICS έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν τον ρυθμό, τις επιμέρους ανάγκες και την προσωπικότητα του κάθε μαθητή.

 «Επιστημονικός» Παιδότοπος

Ο παιδότοπος του Planet Physics αποτελείται από δυο επιμέρους χώρους. Στον πρώτο, μπορούν τα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά (ζωγραφική, κατασκευές με απλά υλικά, σαπουνόφουσκες κ.α.) Στον δεύτερο, (παιδιά έως 8 ετών) υπάρχει μια μεγάλη κατασκευή όπου οι μικρότεροι φίλοι μας ψυχαγωγούνται, πάντα υπό την επίβλεψη έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού.

 Planet Cafe

Στην καφετέρια του PLANET PHYSICS οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τον καφέ τους, γνωρίζοντας ότι τα παιδιά τους μαθαίνουν και όχι απλώς απασχολούνται. Προσφέρονται αναψυκτικά, καφές, διάφορα άλλα ροφήματα, ελαφρά γεύματα (snacks) υψηλής ποιότητας και διαφόρων ειδών γλυκίσματα. Η πρόσβαση στο Planet Cafe είναι ελεύθερη.

 Science Party

Στο Planet Physics το παιδικό party είναι διαφορετικό! Οι μικροί μας φίλοι γίνονται «επιστήμονες» και για 3 ολόκληρες ώρες διασκεδάζουν, ανακαλύπτοντας εντυπωσιακά φαινόμενα Φυσικής και Χημείας!Για τα πιο μικρά παιδιά, το πρόγραμμα μπορεί να εμπλουτιστεί με θεατρικό παιχνίδι, face-painting και μπαλονοκατασκευές.


ΕΙΣΟΔΟΣ:

 Παιδιά και ενήλικες:
Ξενάγηση 6 €
Πειράματα 6 €
Συνδυαστικό 10 €

Παιδότοπος (έως 8 ετών):
Τρίτη έως Πέμπτη 4 €
Παρασκευή έως Κυριακή 6 €

Οικογενειακό εισιτήριο(3 άτομα & πάνω):
Παιδιά και ενήλικες:
Ξενάγηση 5 € (ανά άτομο)
Πειράματα 5 € (ανά άτομο)
Συνδυαστικό 8 € (ανά άτομο)

Τα παιδιά(έως 8 ετών) που παρακολουθούν την ξενάγηση ή τα πειράματα
δεν έχουν επιπλέον χρέωση για τον παιδότοπο.

 Ελεύθερη είσοδος στο Planet Café

 Είσοδος για εκπαιδευτικούς: Ελεύθερη (με την επίδειξη της κάρτας τους)

♿️ H είσοδος είναι ελεύθερη για ΑμεΑ άνω του 80% (παρέχεται υποδομή για ΑμεΑ)

Ωράριο

Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 – 14:00 (Μόνο για Σχολεία) Τρίτη : 17:00 – 21:00 Τετάρτη : 17:00 – 21:00 Πέμπτη: 17:00 – 21:00 Παρασκευή: 17:00 – 22:00 Σάββατο : 10:00 – 22:00 Κυριακή : 10:00 – 22:00

Υποβολή Κριτικής

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.