ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ  logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 2392 020 350
25ης Μαρτίου 42, Νέοι Επιβάτες

ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Γνωρίζοντας τις ανάγκες των νέων γονιών, σαν νέοι γονείς και εμείς, αλλά και σεβόμενοι τις ανάγκες των παιδιών αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα πρωτότυπο χώρο, όπου όλοι μαζί, γονείς, παιδιά, φίλοι, παππούδες, γιαγιάδες θα μπορούν να περνάνε τον ελεύθερο τους χρόνο δημιουργικά και ευχάριστα.

Διαλέξαμε γι’ αυτό τον σκοπό μια πανέμορφη μονοκατοικία με κήπο και την διαμορφώσαμε έτσι ώστε ο χώρος να είναι ασφαλής, ανοιχτός και ελεύθερος για όλους, ακόμα και για άτομα με ειδικές ανάγκες. Φτιάξαμε ράμπες για καρότσια παιδικά, για αμαξίδια και τουαλέτα ΑΜΕΑ .

Σκοπός μας να δημιουργήσουμε ένα κλίμα σεβασμού προς όλους! Στο παιδί πρώτα απ’ όλα, ώστε να μην νοιώθει παραγκωνισμένο στα πλαίσια ενός περιφραγμένου χώρου στον οποίο απαγορεύεται η είσοδος στους γονείς. Αλλά και στους γονείς που θέλουν να περνάνε ποιοτικό χρόνο με το παιδί τους πίνοντας το καφεδάκι τους σ’ ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Όλοι μαζί λοιπόν μπορούμε να περάσουμε όμορφα, να χαρούμε την παρουσία ο ένας του άλλου, χωρίς να αποκλείεται κανείς.

Έχοντας το κατάλληλο προσωπικό και το υλικοτεχνικό εξοπλισμό δημιουργήσαμε τις προδιαγραφές ώστε το παιδί να απασχολείται δημιουργικά, με χειροτεχνίες, πηλό, ζωγραφική, κουκλοθέατρο, θεατρικό παιχνίδι, ξύλινα παιχνίδια με απώτερο σκοπό την συνεργασία, την ψυχοκινητική ανάπτυξη και την αυτενέργεια.

Για τους παραπάνω λόγους στο χώρο μας:

  • Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα σε όλους τους χώρους του καφέ.
  • Οι λιχουδιές και τα κεράσματα που προσφέρονται είναι όλα χειροποίητα φτιάχνονται με αγνά υλικά την ίδια μέρα ή ώρα.
  • Προσφέρουμε φρεσκοστυμμένο χυμό στους μικρούς μας φίλους.
  • Για την δική σας άνεση αλλά και για την υγιεινή του χώρου όπου βρίσκονται και παίζουν παιδιά βγάζουμε μικροί και μεγάλοι τα παπουτσάκια μας στην είσοδο, στο χώρο θα βρείτε παντοφλάκια μιας χρήσης.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, να σας εξυπηρετήσουμε και γιατί όχι να γίνουμε φίλοι και να μεγαλώσει η παρέα μας!!

Ωράριο

Δευτέρα - Κυριακή : 10:00 - 22:00

Υποβολή Κριτικής

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.