LETS STUDY logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 211 013 3607
+30 693 203 7029
Φιλοθέης 54, Νέο Ηράκλειο, Αττική

LETS STUDY

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ...

Η ανάπτυξη και η πρόοδός μας περνάει από κρίσιμα αναπτυξιακά στάδια για τα οποία όλοι χρειαζόμαστε βοήθεια. Το οικογενειακό και κοινωνικό μας περιβάλλον παρόλο που έχει τη διάθεση να προσφέρει αυτή τη βοήθεια, τις περισσότερες φορές δεν έχει ούτε το χρόνο ούτε τη γνώση να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια. Το Κέντρο Μελέτης "Let's Study" είναι εδώ για να συμπληρώσει ακριβώς αυτό το κενό ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για να έχουν επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωή τους (επιτυχίες: σχολικές, κοινωνικές, επαγγελματικές, φιλικές).

«Όλες οι μάχες κερδίζονται ή χάνονται πριν το παιδί αρχίσει τη συστηματική του εκπαίδευση στο σχολείο». Το Κέντρο Μελέτης "Let's Study" παρέχει όλο το εκπαιδευτικό υλικό ώστε να δομήσει τα θεμέλεια της επιτυχίας. Ακόμη, με ολοκληρομένο πακέτο προσανατολισμένο σε παιδιά σχολικής ηλικίας (6 - 12 ετών), εμπλουτίζει τα θεμέλεια της επιτυχίας και με τη βοήθεια στα σχολικά τους μαθήματα.

Λειτουργούμε με επαγγελματισμό και σεβασμό απέναντι σε βασικές αξίες όπως ποιότητα, καινοτομία, αξιοπιστία.

Στόχος μας είναι μέσα από τις υπηρεσίες και τα προγράμματα που παρέχει το Κέντρο Μελέτης μας να έχουμε ευτυχισμένα παιδιά, παιδιά με χαμόγελο, παιδιά αυτάρκη και με κριτική σκέψη, που πορεύονται με επιτυχίες στη ζωή τους και αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία και δύναμη κάθε δυσκολία που παρουσιάζεται στο δρόμο τους.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ...

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ

H δυσκολία της εκπαίδευσης στο δημοτικό δεν είναι η διδασκαλία αλλά η μελέτη. Εμπιστευτείτε μας το διάβασμα του παιδιού σας. Παρέχουμε ευέλικτο καθημερινό πρόγραμμα διαφοροποιημένης μελέτης (χωρίς περιορισμό στη διάρκεια). Με τη διαδικασία της διαφοροποιημένης μελέτης το παιδί οδηγείται στο να ανακαλύψει και να οικοδομήσει τη δική του πορεία προς τη μάθηση με αυτονομία. Με ποιο τρόπο γίνεται αυτό: η επιτυχής μάθηση περιλαμβάνει τη χρήση στρατηγικών οργάνωσης απόκτησης γνώσεων, κριτικής σκέψης και κατάκτησης της γνώσης.

Παραλαμβάνεται ηλεκτρονικά ή σε έντυπη μορφή:

 1.  Θέματα που αφορούν το εξατομικευμένο πρόγραμμα των παιδιών και το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων.
 2. Το κόστος για όλο το χρόνο, τις εκπτώσεις και τον τρόπο πληρωμής.
 3. Ατομικό φάκελο - portfolio για το παιδί με αξιολογήσεις ανά κεφάλαιο μαθημάτων και βαθμολογίες.
 4. Φάκελο με εκπαιδευτικά λογισμικά, ενισχυτικά των σχολικών μαθημάτων καθώς και άλλους χρήσιμους συνδέσμους.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ...

Το Γυμνάσιο θεωρείται η κυριότερη μετάβαση των σχολικών χρόνων. Η απότομη αλλαγή του τρόπου διδασκαλίας από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο αποτελεί και ένα από τα σημαντικότερα άγχη των μαθητών και κατ’ επέκταση και των γονέων. Διαθέτουμε τα μέσα και τον τρόπο για να κάνουμε τη μετάβαση αυτή όσο γίνεται πιο ομαλή και ανώδυνη. Όλο και περισσότεροι γονείς εμπιστεύονται το Κέντρο Μελέτης Έξυπνη Ανάπτυξη για τη μελέτη των μαθημάτων του Γυμνασίου, την οποία και εκτελούμε με πρωτοποριακό τρόπο. Εκ παραλλήλου, βοηθάμε τους μαθητές μας να επιλέξουν τον κατάλληλο δρόμο μετά από το Γυμνάσιο. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς γίνεται η μελέτη των μαθημάτων του Γυμνασίου κάντε κλικ στο κουμπί «ΜΕΛΕΤΗ».

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ...

 • Ειδική Αγωγή
 • Λογοθεραπεία
 • Εργοθεραπεία
 • Συνδρίες με ψυχολόγο

Μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα και σταθμισμένα τεστ αξιολόγησης εντοπίζουμε με ακρίβεια τη δυσκολία που εμφανίζουν τα παιδιά  στη σχολική τους εκπαίδευση.

Στη συνέχεια, οργανώνουμε ένα εξειδικευμένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα παρέμβασης βασισμένο στις ανάγκες του κάθε παιδιού ξεχωριστά. Το πρόγραμμα παρέμβασης οργανώνεται και υλοποιείται στο Κέντρο Μελέτης. Είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη μελέτη των παιδιών στα σχολικά τους μαθήματα αλλά και με την αμφίδρομη επικοινωνία με τους γονείς.

Επιπλέον παροχές του προγράμματος παρέμβασης:

 • συμβουλευτική ενημέρωση και καθοδήγηση από ειδική παιδαγωγό
 • συμβουλευτική γονέων από ψυχολόγο
 • ανάπτυξη δεξιοτήτων του παιδιού με ψυχοδυναμικό τρόπο (π.χ. λεπτή/αδρή κινητικότητα, χωρονομικός προσανατολισμός, ψυχολογική ενδυνάμωση κ.α.)
 • επικοινωνία με το σχολείο του παιδιού ώστε να ακολουθηθεί κοινή γραμμή στο πρόγραμμα παρέμβασης
 • παράλληλη στήριξη στα σχολεία

ΟΜΑΔΕΣ ΓΟΝΕΩΝ...

Οι ομάδες γονέων βασίζονται στη συνεργασία των γονέων με έναν εξειδικευμένο ψυχοθεραπευτή. Κοινός σκοπός είναι να βοηθήσουμε τους γονείς να διαχειριστούν μία δύσκολη κατάσταση ώστε να βελτιωθεί η ψυχοσυναισθηματική του παιδιού και κατ' επέκταση η συμπεριφορά του.

Τα παιδιά συνήθως δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα μόνα τους. Η αμφίδρομη επικοινωνία γονέα παιδιού με το σωστό τρόπο είναι απαραίτητη, ιδιαίτερα όταν σε κάποιες περιπτώσεις, χρειάζεται μία εξατομικευμένη βοήθεια του ίδιου του παιδιού, με παράλληλη υποστήριξη από τους γονείς. Σε ηπιότερες περιπτώσεις, είναι πιθανό να αρκεί η συμβουλευτική των γονέων για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ...

Δίνεται η δυνατότητα καθημερινής δημιουργικής απασχόλησης (16:15 έως 17:15) μέσω εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων (projects).

Τα projects είναι μια παιδαγωγική διαδικασία μάθησης. Ανήκει στις ομαδικές μορφές διδασκαλίας και προάγει την αυτονομία των παιδιών. Κάθε project αναπτύσσεται σε 5 στάδια:

 1. Προβληματισμός
 2. Προγραμματισμός
 3. Διεξαγωγή
 4. Αξιολόγηση
 5. Παρουσίαση

Υποβολή Κριτικής

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.