Κλείσιμο
author image

EXPLORATION CHILDREN'S MUSEUM

Παιδικό Μουσείο Exploration

24 Nov, 2021

Τα Χριστούγεννα ήρθαν στο Παιδικό Μουσείο Exploration!

Τα Χριστούγεννα ήρθαν στο Παιδικό Μουσείο Exploration!


Ο εορταστικός Δεκέμβριος έρχεται και φέρνει μαζί του το πιο ξεχωριστό δώρο για όλη την οικογένεια! Το νέο χριστουγεννιάτικο κουτί του Παιδικού Μουσείου Exploration ήρθε και είναι… limited edition!

Πόσο καλά γνωρίζεις τα Χριστούγεννα;

Πόσο τολμηρός παίκτης είσαι;

Πόσο γρήγορα λύνεις γρίφους;

Ετοιμάσου να περάσεις τις πιο χριστουγεννιάτικες δοκιμασίες για να κερδίσεις θησαυρούς και να φέρεις εις πέρας την αποστολή σου!

Συμπαίκτες σου σε αυτό το παιχνίδι είναι φυσικά η οικογένειά σου που είναι έτοιμη να σε βοηθήσει ή μήπως να σε… κερδίσει;


Το Christmas Kit – limited edition σάς προσκαλεί να συμμετέχετε στο πιο χριστουγεννιάτικο card game! Βάλτε στην σειρά τις κάρτες, αναποδογυρίστε την πρώτη και ετοιμαστείτε να απαντήσετε σε μια ερώτηση, να περάσετε μια δοκιμασία ή ακόμα και να ψάξετε το δωμάτιο σας. Όσο πιο γρήγορα περάσετε με επιτυχία τους γύρους του παιχνιδιού, τόσο πιο γρήγορα θα φτιάξετε όλοι μαζί ένα μοναδικό οικογενειακό αναμνηστικό για τη φετινή ημέρα των Χριστουγέννων! 

Το Christmas Kit – limited edition θα κυκλοφορήσει σε 10 αριθμημένα μοναδικά κουτιά που θα διατίθενται από σήμερα μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου. Τα κουτιά θα ταχυδρομηθούν στις 17 Δεκεμβρίου για να βρουν εγκαίρως την θέση τους κάτω από το δέντρο.

Για αυτό μη χάνεις χρόνο! Παρήγγειλε τώρα το νέο Christmas Kit και ετοιμάσου για ένα μοναδικό οικογενειακό παιχνίδι την ημέρα των Χριστουγέννων! 


Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες

Επικοινωνήστε στο mail ✉️ [email protected] ή στο τηλέφωνο 📞 +30 6948 822 622.

Τα έσοδα στηρίζουν το έργο και την αποστολή του Μουσείου.


Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Παιδικό Μουσείο Exploration;

κάντε κλικ στην εικόνα