Κλείσιμο

Ο Χας και η Ταγκ: Το AvRiO μας καλεί – Ταξίδι στην αρχαία ελληνική τεχνολογία

«Ο Χας και η Ταγκ: Το AvRiO μας καλεί – 

Ταξίδι στην αρχαία ελληνική τεχνολογία»

Το ολοκαίνουριο κόμικ του Μουσείου Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Υδροπλάνο, υπόσχεται να ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

Το  Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας καινοτομεί για ακόμη μια φορά και με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με τις εκδόσεις Υδροπλάνο για την έκδοση  του Κόμικ: «Ο Χας και η Ταγκ: Το AvRiO μας καλεί – Ταξίδι στην Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία», του συγγραφέα Παναγιώτη Ε. Αράπη σε εικονογράφηση του John Antono.

Την επιστημονική επιμέλεια του βιβλίου έχει κάνει ο κ. Κώστας Κοτσανάς, εμπνευστής και ιδρυτής των ομώνυμων Μουσείων Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, ο οποίος έχει αφιερώσει τη ζωή του στην έρευνα και την μελέτη του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και ειδικότερα στο πεδίο της αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας. Όλα τα σκίτσα και οι περιγραφές των αρχαίων ελληνικών εφευρέσεων που παρουσιάζονται στο βιβλίο βασίστηκαν στα πρωτότυπα σχέδια, φωτογραφίες και κείμενα εκθεμάτων του Mουσείου Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας.

Οι Εκδόσεις ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ «προσγειώνονται» στο Μουσείο Κοτσανά και σας προσκαλούν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο…AvRiO!

Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά αλλά και ενήλικες, κάνοντας τη γνωριμία με την συναρπαστική Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική από ποτέ!

Πώς χτίστηκε ο Παρθενώνας; Με ποιον τρόπο ξυπνούσε ο Πλάτωνας; Τι εύρηκε ο Αρχιμήδης; Ποια ήταν τα μυστικά του Πυθαγόρα; Έφτιαξε ο Φίλωνας… ρομπότ και ο Κτησίβιος… μουσικό καθρέφτη; Εφηύρε ο Ήρωνας την πρώτη… ατμομηχανή; Είχαν, στ’ αλήθεια, οι αρχαίοι Έλληνες… ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ; Ελάτε μαζί μας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον χρόνο να το ανακαλύψουμε!

Παρέα με τον Χας και την Ταγκ, θα γνωρίσουμε από κοντά τους σπουδαίους αρχαίους Έλληνες εφευρέτες και τις μοναδικές εφευρέσεις τους. 

Ελάτε σήμερα να ταξιδέψουμε στο χθες, για να δημιουργήσουμε… το #αύριο!

Γενικές πληροφορίες και κρατήσεις:

  • Αναζητήστε το δικό σας αντίτυπο: - στο πωλητήριο του Μουσείου Κοτσανά (Πινδάρου 6 & Ακαδημίας, Κολωνάκι) -  στο e-shop των εκδόσεων Υδροπλάνο και σε ενημερωμένα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.
  • Μάθετε περισσότερα για το βιβλίο εδώ.
  • Μάθετε περισσότερα για τον συγγραφέα εδώ.
  • Μάθετε περισσότερα για τον εικονογράφο εδώ.