Κλείσιμο

bebefest: Το μοναδικό φεστιβάλ εγκυμοσύνης, βρεφικής & νηπιακής ηλικίας!

bebefest

Το μοναδικό φεστιβάλ εγκυμοσύνης, βρεφικής & νηπιακής ηλικίας με μεγάλο πρωταγωνιστή την νέα οικογένεια μεγαλώνει και μετακομίζει στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας στις 3 , 4 & 5 Νοεμβρίου 2023.

Το bebefest μεγαλώνει και προχωρά στο επόμενο βήμα του, ως το μοναδικό φεστιβάλ εγκυμοσύνης, βρεφικής & νηπιακής ηλικίας, εξελίσσοντας αντίστοιχα το περιεχόμενό του και την εκθεσιακή εμπειρία που θα προσφέρει, το διάστημα 3-5 Νοεμβρίου 2023, στο MEC Παιανίας.

Βασικός “ιδρυτικός” στόχος του bebefest υπήρξε εξ' αρχής η παρουσίαση όλων των εκθεμάτων και υπηρεσιών γύρω από την εγκυμοσύνη, την βρεφική και νηπιακή ηλικία. Έτσι, με αφετηρία τη διοργάνωση του 2023, το bebefest αναβαθμίζει πλήρως την εκθεσιακή εμπειρία που προσφέρει, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα καλύτερα και τα πιο αξιόπιστα προϊόντα, να μιλήσουν με τους υπεύθυνους των εταιριών αποκτώντας έτσι έγκυρες πληροφορίες καθώς και να αντλήσουν απαραίτητες γνώσεις για την ανατροφή των παιδιών τους από τις live ομιλίες.

Ταυτόχρονα, το bebefest προσφέρει στους εκθέτες τη δυνατότητα να συνδεθούν με αποδοτικό και ουσιαστικό τρόπο με τους πελάτες τους δημιουργώντας σε αυτό το αξιόπιστο περιβάλλον σταθερές συνδέσεις μαζί τους.

Τα Highlights του bebefest 2023:

  • Μain Stage: Ειδική ζώνη ανοιχτή στο κοινό για τη διεξαγωγή ομιλιών, παραστάσεων και σεμιναρίων. Κάθε μέρα θα φιλοξενούνται σεμινάρια πρώτων βοηθειών για βρέφη από τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού.
  • Play Rooms: Ξεχωριστός τομέας με βιωματικά παιχνίδια σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα του Project Parenting για την ψυχαγωγία των λιλιπούτειων επισκεπτών του φεστιβάλ με την ευγενική χορηγία παιχνιδιών από την Giochi Preziosi.
  • Αίθουσα Αλλαγής Πάνας: Διακριτός χώρος εξοπλισμένος με αλλαξιέρες και υποστηριζόμενος από τα μωρομάντηλα της Water Wipes όπου θα μπορούν οι γονείς να αλλάξουν τα μωράκια τους.
  • Baby Entertainment: Διακριτός χώρος εξοπλισμένος με φουσκωτά από το Clownorama για τη διασκέδαση των μικρών επισκεπτών του φεστιβάλ και Playtown με παιχνίδια δραστηριοτήτων από τα Αηδονάκια.
  • Feeding areas: Ειδικό section υποστηριζόμενο από την Philips Avent με ηλεκτρικούς αποστειρωτές ατμού όπου θα μπορούν οι γονείς να ταϊσουν τα μωράκια τους.
  • Αίθουσα Θηλασμού: Ειδικός χώρος εξοπλισμένος με πολυθρόνα θηλασμού, υποστηριζόμενος από την LACTIMI με μαξιλάρια θηλασμού.
  • Commercial section: Προκαθορισμένος χώρος για τη συμμετοχή των εκθετών με ολοκληρωμένα εκθεσιακά περίπτερα.
  • Resting area: Χώροι ξεκούρασης και σύντομης στάσης για τους επισκέπτες του φεστιβάλ όπου θα μπορούν να απολαύσουν βιολογικά snacks υποστηριζόμενος από το CarBar.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ομιλιών του φεστιβάλ ΕΔΩ


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Παρασκευή 03.11 από τις 16:00-20:00, Σάββατο 04.11 από τις 10:00 – 20:00 και Κυριακή 05.11 από τις 10:00 – 20:00.

Το bebefest 2023 θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 3 - 5 Νοεμβρίου 2023 στο MEC Παιανίας, με βασικό συστατικό του το μότο “κάθε χρόνο μεγαλώνουμε μαζί”, στοχεύοντας να αναδειχθεί στο μεγαλύτερο σημείο συνάντησης για τους νέους γονείς στην Ελλάδα.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: www.more.com

Δωρεάν τα παιδιά έως 6 ετών.

Βebefest 2023

Φεστιβάλ: Εγκυμοσύνης, βρεφικής & νηπιακής ηλικίας

Χώρος: M.E.C. Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο

Ημ/νία: 03-05 Νοεμβρίου 2023

Γεγονός: 4ο