Κλείσιμο
author image

EXPLORATION CHILDREN'S MUSEUM

Παιδικό Μουσείο Exploration

27 Jan, 2021

Exploration Kit: Το Παιδικό Μουσείο Exploration έρχεται στο σπίτι σου!

Το Παιδικό Μουσείο Exploration είναι το πρώτο κινητό παιδικό μουσείο στην Ελλάδα που ταξιδεύει συνεχώς παντού για όλα τα παιδιά! Με αποσκευές τα εκθέματα, τις συλλογές και τους ερμηνευτές μας, θα μας βρείτε σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας να εξερευνούμε, να ανακαλύπτουμε και να παίζουμε.

Αν και η νέα χρονιά μάς κρατάει ακόμα μακριά σας, εμείς συνεχίζουμε τα ταξίδια μας πάντα με ασφάλεια και πάντα με παιχνίδι. Φέτος, το Exploration ταξιδεύει μέσα σε ένα κουτί που φτάνει μέχρι την πόρτα του σπιτιού σας!

Πώς μπορεί να έρθει το Exploration Kit στο σπίτι σας;


Το Exploration Kit είναι ένα κουτί, που αν και μοιάζει με όλα τα άλλα, είναι διαφορετικό και αρκετά ξεχωριστό. Το κουτί εξερεύνησης προσκαλεί τα παιδιά να ανακαλύψουν τα αντικείμενα που υπάρχουν στο εσωτερικό του και να βρουν νέους τρόπους χρήσης και κατασκευής τους. Ποια αντικείμενα, όμως, κρύβονται μέσα; Πώς θα τα εξερευνήσουμε; Τι μπορούμε να κάνουμε με αυτά; Ελάτε να ανοίξουμε το κουτί και να ενεργοποιήσουμε τη φαντασία μας!

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις ένας από τους μεγαλύτερους εξερευνητές του Μουσείου μας, τότε δεν έχεις παρά να μας τηλεφωνήσεις και να παραγγείλεις το δικό του Exploration Kit!

Είστε έτοιμοι για εξερεύνηση;


Το Exploration Kit είναι διαθέσιμο για παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας του Μουσείου και διατίθεται σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά).
Αποστολή σε εσωτερικό και εξωτερικό.
Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο mail [email protected] ή τηλεφωνικά στο +30 6948 822 622.

  • Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα τους στο Kidsproject.gr: Exploration Children's Museum