Κλείσιμο
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SCHOOL - ΑΠΕΙΡΑΝΘΟΥ 16 logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SCHOOL - ΑΠΕΙΡΑΝΘΟΥ 16

+30 210 213 9438
+30 697 273 7372
Απειράνθου 16, Γαλάτσι
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Το πιο σύγχρονο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών στο Γαλάτσι!

Όραμα της Επικοινωνίας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης σε όλους τους μαθητές. Η οικογένεια της Επικοινωνίας οραματίζεται ένα φροντιστήριο, στο οποίο κάθε παιδί θα βρίσκει νόημα, ουσία και ενδιαφέρον. Οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας, οι καινοτόμες διδακτικές και μαθησιακές προσεγγίσεις του κέντρου, έχουν στόχο την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, της συλλογικής προσπάθειας και της βιωματικής μάθησης όλων των παιδιών.


Μπορείτε να μας βρείτε και στο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SCHOOL - ΑΣΤΕΡΩΝ


Δωρεάν Σχολικό Λεωφορείο

Από το 1997, μέλημα του σχολείου μας, είναι να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες, έτσι ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν με τον καλύτερο τρόπο και οι γονείς να νιώθουν ασφαλείς σε όλα τα επίπεδα!

Γι΄αυτό το λόγο η Επικοινωνία, πάντα δίπλα στα παιδιά και τους γονείς, είναι το μόνο φροντιστήριο που διαθέτει 5 Σχολικά Λεωφορεία με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά προς και από το Φροντιστήριο!

Βραβευμένη διδασκαλία

Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για το σχολείο μας, να βρίσκεται στη λίστα των νικητών της ELT Excellence awards από την ELT News για 3 συνεχόμενες χρονίες!!!

2023-Teaching Very Young Learners.
2022-Gamification in education.
2021-Creativity in language learning.

Τρία βραβεία που πραγματικά αντιπροσωπεύουν την καταπληκτική δουλειά όλης της Dream Team της Επικοινωνίας. Με το πρωτοποριακό και δημιουργικό πρόγραμμα σπουδών μας, καθημερινά προσπαθούμε και προσφέρουμε εκμάθηση ξένων γλωσσών, ουσιαστική και αξέχαστη για τους μαθητές μας.

Dream Team

Στην Επικοινωνία οnline ή στην αίθουσα οι καθηγητές διαθέτουν πείρα, εμπειρία χρόνων, τεράστια αγάπη και πάθος για τη διδασκαλία. Η προϋπηρεσία τους και η συνεχής μετεκπαίδευση τους, προωθούν τη γνώση κάθε μαθητή.

Parents Hub

Καθηγητές, γονείς, παιδιά, όλοι μαζί μια μεγάλη οικογένεια γεμάτοι αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον! Με συνεχής αλληλεπίδραση μεταξύ καθηγητών και γονέων, ώστε όλοι μαζί, να βελτιστοποιήσουν την εκπαίδευση και να αξιοποιήσουν τις εκπαιδευτικές προτάσεις.

Students Club

Στην Επικοινωνία δε διδάσκουν απλώς Ξένες Γλώσσες, αλλά προσπαθούν να συμβάλλουν στην εξερεύνηση των πραγματικών δυνατοτήτων των μαθητών! Διασκεδάζουν και ταυτόχρονα μαθαίνουν! Οι μαθητές εντάσσονται σε διάφορα  προγράμματα με σκοπό να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες στις ξένες γλώσσες.

Εγκαταστάσεις

Η Επικοινωνία στεγάζεται σε δύο σύγχρονα κτίρια με εξοπλισμένους χώρους εκπαίδευσης. Οι εγκαταστάσεις της Επικοινωνίας, έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα να γίνεται η εκμάθηση ξένων γλωσσών με άνεση σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι πλήρως εξοπλισμένες με ατομικά θρανία, τηλεοράσεις, υπολογιστές και διαδραστικούς πίνακες. Χρησιμοποιούνται επίσης ηλεκτρονικά προγράμματα, που κάνουν τα μαθήματα ξένων γλωσσών πιο κατανοητά και ευχάριστα.

Στην Επικοινωνία συνδυάζονται:

Βιωματική διδασκαλία

Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος εκπαίδευσης σε αντιπαραβολή και αντίθεση με τον “παραδοσιακό” τρόπο εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας που συσχετίζεται με την απομνημόνευση. 

Με την βιωματική μάθηση, θέλουμε να ξεφύγουμε από το καθιερωμένο και να κάνουμε τους μαθητές να αναλαμβάνουν και να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην διαδικασία της μάθησης. Να είναι οι ίδιοι το επίκεντρο του κάθε μαθήματος και όχι ο δάσκαλος και το μάθημα.

Gamification

Η έννοια Παιχνιδοποίηση-gamification- αποκτά συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον και ιδιαίτερα στην εκπαιδευτική διαδικασία. Είναι η χρήση προσεγγίσεων και τεχνικών σε διάφορα περιβάλλοντα για την προσέλκυση ατόμων στη λύση προβλημάτων και την αύξηση της συμμετοχής τους.

Η πρακτική αυτή αξιοποιεί τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα game διασκεδαστικό, για να ενισχύσει το engagement του χρήστη, ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο αυτός βρίσκεται κάθε φορά.

Οι σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες επιβάλλουν μαθητοκεντρικά συστήματα διδασκαλίας σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες και σύγχρονες διδακτικές μεθόδους.

Deeper learning

Μία καινοτόμος μαθησιακή προσέγγιση η οποία προσδίδει ιδιαίτερη έμφαση στην ικανότητα να εφαρμόζεις την αποκτηθείσα γνώση σε πραγματικές συνθήκες και να επιλύεις προβλήματα μέσα από πρωτότυπες και διαφορετικές λύσεις.

Hybrid learning

Πρωτοποριακή Μέθοδος Διδασκαλίας που εξασφαλίζει την εκπαίδευση των παιδιών μας online ή στην αίθουσα! Μια νέα πρωτοποριακή προσέγγιση στην διδασκαλία ξένων γλωσσών για όλα τα επίπεδα, όπου οι μαθητές μαθαίνουν το ίδιο αποτελεσματικά!

Μάθημα, στην κανονική αίθουσα του φροντιστηρίου με τους μαθητές μας και ταυτόχρονα, σε πραγματικό χρόνο, συνδεδεμένοι online, οι εξ’ αποστάσεως συμμετέχοντες μαθητές.

Aυτή η επιλογή δίνει την δυνατότητα σε μαθητές, να παραμείνουν στο ίδιο τμήμα με τους συμμαθητές τους, αλλά και να συνδυάσουν τον παραδοσιακό χώρο διδασκαλίας και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες από απόσταση με την υποστήριξη της τεχνολογίας.

Ξένες Γλώσσες

  • Αγγλικά
  • Γαλλικά
  • Γερμανικά
  • Κινέζικα

Μάθετε περισσότερα εδώ

Ρομποτική

Έλα να γνωρίσεις και εσύ την Εκπαιδευτική Ρομποτική!  Βλέπουμε τον κόσμο με τα μάτια! Αλλάζουμε τον κόσμο με τα χέρια!

Μαθήματα Ρομποτικής για παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου!

Μάθετε περισσότερα εδώ

 

Λιγότερα