SYLLABUS SCHOOL logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 210 272 3543
+306984223919
Σελινούντος 33, Νέα Ιωνία, Αττική

SYLLABUS SCHOOL

A Deeper learning school

Στα σχολεία μας δε διδάσκουμε Αγγλικά...διδάσκουμε παιδιά στα Αγγλικά.
Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης σχεδιάζοντας και υιοθετώντας προγράμματα εκμάθησης ξένης γλώσσας σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Δίνουμε έμφαση στις νέες τεχνολογίες, στην κοινωνική μάθηση μέσα από την δυναμική της ομάδας και στην εξατομικευμένη διδασκαλία.

DEEPER LEARNING

Προσφέρουμε πολλαπλά ερεθίσματα πολιτιστικού περιεχομένου ζώντας ουσιαστικά την ξένη κουλτούρα μέσα από τη γλώσσα. Διαδραστικά παιχνίδια, ζωντανές επικοινωνιακές καταστάσεις, διαγωνισμοί, θεματικές δράσεις. Η γλώσσα είναι επικοινωνία και εστιάζουμε τόσο σε αυτό, όσο και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων του 21ου αιώνα. Ο μαθητής γίνεται μέρος αυτής της διαδικασίας και ενθαρρύνεται στην κριτική σκέψη, την δημιουργικότητα, την γλωσσική εξωστρέφεια και την αγάπη για την γνώση. Οι μαθητές μας προετοιμάζονται κατά την διάρκεια των χρόνων φοίτησής τους στα Κέντρα μας, ώστε να βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο εξασφαλίζοντας μας 100% επιτυχία στα FCE/ECCE (Α' - Β' Γυμνασίου) CPE/ECPE (Γ' Γυμνασίου - Α' Λυκείου). Η συνεργασία μας με την HAU και CAMBRIDGE αποτελεί μέρος της συνεχούς δέσμευσης μας για ολοκληρωμένη προετοιμασία των μαθητών μας για πιστοποιήσεις υψηλής ποιότητας με διεθνή αναγνώριση.

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Μετά από εξειδίκευση σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία του εξωτερικού, εφαρμόζουμε μοντέλα βιωματικής εκπαίδευσης στα σχολεία μας ειδικά μελετημένα για παιδιά 3-5 ετών, δίνοντας στους μικρούς μαθητές μας την δυνατότητα να μάθουν την Αγγλική Γλώσσα σαν μητρική και να επιταχύνουν με αυτόν τον τρόπο την ολοκλήρωση των σπουδών τους με την απόκτηση πιστοποίησης της Γλώσσας. Το πρόγραμμα ακολουθεί την νευρογλωσσική εξέλιξη του παιδιού μέσα από βιωματικές διαδικασίες και καλύπτοντας τους μαθητές όλων των μαθησιακών προφίλ. Αντίθετα με την συνήθη τακτική όπου τα παιδάκια απασχολούνται με τυχαίο υλικό ,η μέθοδος SYLLABUS STEPS χρησιμοποιεί ποικίλο εκπαιδευτικό υλικό ειδικά σχεδιασμένο με : Παιχνίδια, Τραγούδια, Χορογραφίες,  Κατασκευές, Ζαχαροπλαστική και πολλά άλλα συσχετισμένα μεταξύ τους, ώστε να εξασφαλίζει πραγματικά αποτελέσματα στην εκμάθηση της γλώσσας και απίστευτη διασκέδαση στα παιδιά.

THE DYSLEXIA PROJECT

Τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά παρατηρείται το φαινόμενο τα παιδιά να εμφανίζουν μαθησιακές δυσκολίες στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας χωρίς υποχρεωτικά να παρουσιάζουν αντίστοιχες δυσκολίες στην κατάκτηση της μητρικής τους. Συνεπώς, για να εκπαιδευτούν και να γνωρίσουν τον υπέροχο κόσμο της Αγγλικής γλώσσας, δυσκολεύονται διπλά. Η προτεινόμενη λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι ο συνδυασμός της συμμετοχής του παιδιού σε Ομάδα που αντιστοιχεί στο κατάλληλο επίπεδο γνώσεων του και της παράλληλης εφαρμογής Εξατομικευμένης Μελέτης και Υποστήριξης για την Αγγλική γλώσσα σε ένα κοινό οικείο περιβάλλον. Έτσι ο μαθητής κερδίζει όλα τα οφέλη της κοινωνικής μάθησης – ομάδας, δηλαδή διάδραση, παιχνίδια, υγιή ανταγωνισμό, ενώ ταυτόχρονα εστιάζει και στις δικές του ιδιαιτερότητες χωρίς να νιώθει απομονωμένος.

Κέντρο μελέτης

Στο κέντρο μελέτης επενδύουμε καθημερινά στο αποδοτικό διάβασμα, με στόχο να μάθουμε τα παιδιά να οργανώνονται και να αξιοποιούν πραγματικά το χρόνο διαβάσματος! Γι΄αυτό το κέντρο μελέτης ΔΕΝ είναι φροντιστήριο, αλλά ο χώρος που μαθαίνει στα παιδιά, πώς να μαθαίνουν, δίνοντάς τους το πιο σημαντικό εφόδιο για τη μετέπειτα σχολική και επαγγελματική ζωή. Το “έξυπνο” διάβασμα δεν απαιτεί ατελείωτες ώρες, αλλά σωστή οργάνωση και μεθοδικό τρόπο μελέτης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πώς το καθημερινό διάβασμα είναι για τα παιδιά, αλλά και συχνά για ολόκληρη την οικογένεια, πηγή άγχους, προβληματισμού, ακόμα και προστριβών.

Join us !!

Τα κέντρα μας δεν είναι αλυσίδα, είναι ατομικές επιχειρήσεις δύο ανθρώπων που μοιράζονται την αγάπη για την πολυγλωσσία, την κουλτούρα άλλων λαών και το μεράκι να σχεδιάζουν καινοτόμα προγράμματα σπουδών.

Επικοινωνία

Υποβολή Κριτικής

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.