Κλείσιμο
Art Music School Fakanas - Ωδείο Τέχνης Φακανά logo

Art Music School Fakanas - Ωδείο Τέχνης Φακανά

+30 210 481 3605 / 4839112
Λεωφόρος Ποσειδώνος 3, Μοσχάτο
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Το ART MUSIC SCHOOL - ΩΔΕΙΟ ΤΕΧΝΗΣ ΦΑΚΑΝΑ λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια προσφέροντας συστηματική μόρφωση στη σύγχρονη, στην κλασική και στην παραδοσιακή μουσική, σε εκατοντάδες μαθητές που αναζήτησαν δίπλα μας την ολοκληρωμένη μουσική εκπαίδευση.

Ταυτόχρονα στους χώρους μας έχουν πραγματοποιηθεί τόσες μουσικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, παραστάσεις, σεμινάρια από τους μεγαλύτερους μουσικούς του κόσμου, παρουσιάσεις, μουσικοθεατρικές παραγωγές και συναυλίες, που το Ωδείο έγινε μια πραγματική μουσική πολιτεία, ένας ολόκληρος μουσικός κόσμος.

Οι καθηγητές και οι συνεργάτες του Ωδείου διαθέτουν την απαραίτητη διδακτική εμπειρία, είναι οι ίδιοι δημιουργοί νέας μουσικής και γνωρίζουν τον τρόπο να μεταδώσουν τη σημερινή μουσική πραγματικότητα όπως εκείνοι τη ζουν καθημερινά στις συναυλίες, στα STUDIO ηχογράφησης, στα θέατρα, στις πρόβες, στους χώρους μουσικής παραγωγής και όπου αλλού ζητείται και αναπτύσσεται η μουσική.

Στο ΤΜΗΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ διδάσκονται όλα τα σύγχρονα μουσικά όργανα μέσα από ένα προσεκτικά μελετημένο και απόλυτα συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών. Το οποίο προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες των παιδιών διατηρώντας το επίπεδο στην ουσιαστική εκπαίδευση και την αποτελεσματικότητά του. Σεβόμενο απόλυτα την ευαισθησία και την πηγαία ανάγκη για παιχνίδι των παιδιών.

Στο ΤΜΗΜΑ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ προτείνουμε ένα ανανεωμένο κλασικό ωδείο όπου η παράδοση συναντά το νεωτερισμό. Στόχος μας είναι να μην προσφέρουμε στείρα θεωρητική γνώση, αλλά να δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας να εφαρμόζουν τις νέες γνώσεις τους. Σεβόμενοι απόλυτα την ευαισθησία και την πηγαία ανάγκη για παιχνίδι των παιδιών. Δημιουργούμε και μαθαίνουμε!

Επιπλέον στο χώρο μας παρέχονται οι εξής υπηρεσίες:

  • ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ - ΣΥΣΤΗΜΑ C. ORFF
  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΠΑΛΔΟΥ
  • C.M.T.A. CHILDREN'S MUSICAL THEATRE ACADEMY
  • ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

Έγγραφες και πληροφορίες: Λ. Ποσειδώνος 3, παραλία Ν. Φαλήρου - Μοσχάτου info: 210 481 3605 / 210 4839112.

Λιγότερα