Κλείσιμο
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ "ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ" logo

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ "ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ"

+30 694 772 4415
Αργένους 25, Ν. Ιωνια, Αττική
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Ο Γυμναστικός Όμιλος Νέας Ιωνίας "Εν Κινησει" ιδρύθηκε το 2016, με σκοπό να προάγει τον αθλητισμό, τόσο σε μαζικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Τα αθλήματα τα οποία καλλιεργεί είναι: 

  • η Ρυθμική Γυμναστική
  • η Ακροβατική
  • η Αεροβική Γυμναστική
  • η Μουσικοκινητική Αγωγή
  • η Αυτοάμυνα και
  • η Γυμναστική για όλους

Ο σύλλογος είναι μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας "ΕΓΟ" και αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Τα μέλη του είναι από 4 έως 74 ετών.

Οι προπονήτριες - προπονητές είναι πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στις ανάλογες ειδικότητες. Επικεφαλής προπονήτρια είναι η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Αγγελική Κλημεντιώτου, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, Προπονήτρια Ρυθμικής κατηγορίας Α, με μεταπτυχιακές σπουδές στις Επιστήμες Αγωγής. Η χορογράφος του Συλλόγου είναι η κυρία Έμιλυ Ματθαιακάκη, νικήτρια του "Dancing with the stars", πτυχιούχος της Επαγγελματικής Σχολής Κονταξάκη, διδάσκουσα στο μπαλέτο και μοντέρνο χορό που είναι και η βάση των αθλημάτων μας.

Αθλητικές διοργανώσεις: Συμμετέχουμε σε διάφορες αθλητικές διοργανώσεις, εκδηλώσεις και γεγονότα μη κερδοσκοπικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με ιδιαίτερη παρουσία και μεγάλη επιτυχία σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, οι αθλήτριες μας έχουν πολλές διακρίσεις στο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής, της Γυμναστικής για Όλους και της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής.

Στα παιδικά τμήματα διδάσκονται:

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ - CHEERLEADING

ΜΠΑΛΕΤΟ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

TAE KWON DO.

Στα τμήματα ενηλίκων διδάσκονται:

ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΑΕΡΟΒΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΧΟΡΟΣ

Λιγότερα