Κλείσιμο
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ logo

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ

+30 210 544 0999
Ηπείρου 118, Κορυδαλλός
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Μετά από πολύχρονη εμπειρία στα φροντιστηριακά μαθήματα, ατομικά και ομαδικά, αποφασίσαμε να στεγαστούμε και να δουλέψουμε με όρεξη σε ένα νεόδμητο κτίριο στον Κορυδαλλό. Εκεί, ως ομάδα, συνεργαζόμαστε στενά και αποδοτικά από το 2006.

Έχουμε αγάπη για τους μαθητές μας, εμπειρία, γνώσεις, υπομονή και επιμονή, εργαζόμαστε με συνέπεια, πρόγραμμα και σύστημα.

Η αγάπη μας για τα παιδιά και τη γνώση μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε ένα φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης όπου «κάθε ένας από σας είναι ξεχωριστός για μας».

Κάθε έφηβος έχει τις δικές του ανάγκες και τις δικές του ικανότητες. Στόχος μας είναι να τις ανακαλύψουμε και να συνεργαστούμε με ουσιαστικό και αποδοτικό τρόπο μαζί του.

Στόχος μας επίσης είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές και τις μαθήτριές μας να θέσουν τους δικούς τους στόχους και να τους πετύχουν. Η εμπειρία μας και το θετικό κλίμα που καλλιεργούμε καθημερινά μέσα στην τάξη είναι δύο σημαντικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε.

Για μας η στείρα μετάδοση γνώσεων δεν είναι αρκετή. Προσπαθούμε να δώσουμε πολλαπλά εφόδια στους εφήβους. Εφόδια απαραίτητα για να συνεχίσουν τις σπουδές τους και μετά το σχολείο. Εφόδια που θα τους επιτρέψουν να ολοκληρωθούν ως προσωπικότητες.

Η κατάκτηση της γνώσης είναι ένα πανέμορφο ταξίδι. Ταξιδέψτε μαζί μας!

Ο Χώρος μας

Το φροντιστήριό μας στεγάζεται σε ένα νεόκτιστο κτίριο , χτισμένο για ανάλογη χρήση , ασφαλές και ευχάριστο. Μεγάλες , φωτεινές , κλιματιζόμενες αίθουσες, κατάλληλα εξοπλισμένες εξασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες για τη συνεργασία μαζί σας.

Χώρος για τα διαλείμματα δεν είναι σε μας το πεζοδρόμιο ή οι διάδρομοι. Διαθέτουμε επαρκείς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους , ώστε οι μαθητές μας να κάνουν διάλειμμα με ασφάλεια και άνεση.

Η πρόσβαση στο φροντιστήριο γίνεται πολύ εύκολα από κάθε σημείο του δήμου , αλλά και από τους γειτονικούς δήμους, αφού λίγα μόλις μέτρα από την είσοδο του κτιρίου μας υπάρχει στάση του ΟΑΣΑ.

Τα Εργαλεία μας

 • Προσαρμόζουμε τη διδασκαλία και το εκπαιδευτικό υλικό στις προσωπικές σου ανάγκες.
 • Χρησιμοποιούμε ειδικά τετράδια ασκήσεων και επαναλήψεων δικής μας έκδοσης.
 • Χρησιμοποιούμε σύγχρονα εποπτικά μέσα, όπως διαδραστικό πίνακα.
 • Χρησιμοποιούμε ψηφιακή πλατφόρμα ασκήσεων και πρόσθετου υλικού για να έχεις ακόμη περισσότερη βοήθεια στο σπίτι (e-class).
 • Διαθέτουμε ειδικό τμήμα μελέτης για το γυμνάσιο.
 • Παρέχουμε βοήθεια για κάθε σχολική εργασία και project.
 • Μπορείς να χρησιμοποιείς τη δανειστική μας βιβλιοθήκη.
 • Οργανώνουμε κάθε χρόνο ειδικά τμήματα έκθεσης και γλωσσικής καλλιέργειας τα οποία μπορείς να παρακολουθείς δωρεάν για να βελτιώσεις τις ικανότητές σου στη γλώσσα και το γραπτό λόγο.
 • Σε βοηθάμε να οργανώσεις το διάβασμα σου και να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου.
 • Σου δίνουμε την ευκαιρία με προκαθορισμένα διαγωνίσματα σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς να αξιολογείς την προσπάθειά σου. Για την Γ' Λυκείου τα διαγωνίσματα είναι σε εβδομαδιαία βάση, τρίωρα και υποχρεωτικά και με τη μορφή που έχουν τα θέματα των Πανελληνίων εξετάσεων.
 • Ενημερώνεσαι σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς για τη πορεία σου μέσω ειδικής περιγραφικής αξιολόγησης της προσπάθειάς σου.
 • Διοργανώνουμε συναντήσεις επαγγελματικού προσανατολισμού, συνεργαζόμαστε ατομικά με κάθε μαθητή και μαθήτρια της Γ' Λυκείου παρέχοντας συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη και συμπληρώνουμε μαζί το μηχανογραφικό (χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση).
 • Έχουμε πρόγραμμα εσωτερικής αξιολόγησης, ώστε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας συνεχώς.
 • Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σου για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου και σε στηρίζουμε και με ατομικά μαθήματα όποτε το έχεις ανάγκη.

 

Λιγότερα