Κλείσιμο
FUNDOM - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ logo

FUNDOM - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

+30 210 571 7058
Εθνάρχου Μακαρίου 2, Περιστέρι
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Στο πολυχώρο Fundom, φροντίζουμε τα παιδιά να παίρνουν τις καλύτερες βάσεις, αναλαμβάνοντας να πραγματοποιήσουν ποικίλες παιδικές δημιουργίες & δραστηριότητες κρατώντας τους έντονο το ενδιαφέρον.

Παιδικές Δημιουργίες - Θεατρικό Παιχνίδι .Το παιδί μέσα από τη δραστηριότητα αυτή θα απελευθερώσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του και φυσικά θα εξοικειωθεί με την τέχνη του θεάτρου και της έκφρασης.

Μουσικοκινητική. Το σύστημα μουσικοκινητικής αγωγής του Carl Orff, ευρέως γνωστό ως σύστημα Orff, αποτελεί μια ολοκληρωμένη μουσικοπαιδαγωγική μέθοδο, η οποία ως κύρια μέσα της χρησιμοποιεί μουσικές και κινητικές ομαδικές ασκήσεις.

Τέχνη του Λόγου. Κάνουμε δημιουργικά βήματα στην αφήγηση και τη γραφή παίζοντας με τις λέξεις! Το παιδί εξοικειώνεται με το βιβλίο και την κριτική σκέψη.

Ρομποτική.Τα παιδιά κατασκευάζουν και προγραμματίζουν τα δικά τους ρομπότ, βάση του πρότυπου S.T.E.A.M κι έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε πανελλήνιους διαγωνισμούς.

Σεφ εν δράσει: Εργαστήρι μαγειρικής για παιδιά 4-12 ετών!

Εικαστικά. Τα παιδιά δημιουργούν όμορφες και ξεχωριστές κατασκευές χρησιμοποιώντας μια ποικιλία υλικών και ανακαλύπτοντας τη δεξιοτεχνία τους και τη δημιουργικότητα τους.

Κόστος : 25 € μηνιαίως ( μία ώρα την εβδομάδα). Κόστος :8€/για μεμονωμένη παρακολούθηση των δημιουργικών δράσεων.

Πρωινό Pre School (2,5 - 4 ετών). Μέσα από το παιχνίδι θα προετοιμάζονται σταδιακά για την εισαγωγή τους (pre school) στο νηπιαγωγείο και με παιγνιώδη τρόπο θα κοινωνικοποιούνται και θα αναπτύσσονται γνωστικά και ψυχοκινητικά πάντα από παιδαγωγούς .

Το πρόγραμμα θα είναι τετράωρο. Κόστος: μηνιαία συνδρομή 130 € (περιλαμβάνει δεκατιανό)

Απογευματινή Δημιουργική Απασχόληση. Το απόγευμα λειτουργούν τμήματα για δημιουργική απασχόληση παιδιών από παιδαγωγούς.

Το πρόγραμμα θα είναι τετράωρο. Κόστος: μηνιαία συνδρομή 130 €

Στον πολυχώρο Ψυχαγωγίας FUNDOM μπορείτε να βρείτε πληθώρα επιλογών για την Ψυχαγωγία & το Party του παιδιού σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Λιγότερα