POWWOW logo

POWWOW

2106121999
6972039243
Γράμμου 30, Μαρούσι
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Προσφορές

Κριτικές

Επικοινωνία

Το POW WOW είναι ένας χώρος τέχνης και πολιτισμού που έχει δημιουργηθεί από τη Μαίρη Ρουσιώτη και τη Carla Joyce. Η κεντρική τοποθεσία περιλαμβάνει ύπαρξη μοντέρνου και άνετου χώρου και βρίσκεται στο Μαρούσι στην οδός Γράμμου 30 και παρέχει εύκολη πρόσβαση για όλους αυτούς που αναγνωρίζουν το POW WOW σαν ένα σημείο προορισμού. Η επιχείρηση προσανατολίζεται στην παροχή υπηρεσιών που αφορούν την καλλιτεχνική ανάπτυξη του κοινωνικού συνόλου.

Οι δραστηριότητες του χώρου συνδυάζουν εικαστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, βιωματικές δράσεις και workshop για μικρούς και μεγάλους. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος καλλιέργειας της φαντασίας και της δημιουργικότητας, για μικρά παιδιά αλλά και νέους γονείς, που μπορούν να δημιουργήσουν μαζί ή χώρια, όπως και γενικότερα για ανθρώπους που ζητούν αλληλεπίδραση με την τέχνη. 

 Εργαστήρια- Δράσεις

  • Colors. Εργαστήριο ζωγραφικής για παιδιά και ενήλικες 
  • Music Activities για βρέφη 10 - 20 μηνών
  • Χορορυθμικό Παιχνίδι. Μουσικοκινητική αγωγή για παιδιά 4-6 ετών
  • Δημιουργικό παιχνίδι στα αγγλικά για παιδιά 3-5 ετών
  • Πρωινή χαρά. Εβδομαδιαίες συνεργατικές δραστηριότητες, αισθητηριακά παιχνίδια, μουσική και τέχνη μέσα σε ένα δίγλωσσο περιβάλλον για παιδιά 1,5 - 3,5 ετών
  • Απογευματινή χαρά. Εβδομαδιαίες συνεργατικές δραστηριότητες, αισθητηριακά παιχνίδια, μουσική και τέχνη μέσα σε ένα δίγλωσσο περιβάλλον για παιδιά 1,5 - 3,5 ετών
  • Δράσεις για γονείς και παιδιά βιωματικού χαρακτήρα σε εξωτερικό χώρο
  • Διοργάνωση παιδικών party 

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα για το 2022

Περιγραφή προγραμμάτων

Πρωϊνή Χαρά

Για παιδιά από 1,5 ετών
Τα πρωινά στο Pow Wow γεμίζουν με χαρά! Τα παιδιά μέσα απο το παιχνίδι γνωρίζουν τη φιλία, τη χαρά, την αυτό-κατευθυνόμενη μάθηση και τη δημιουργική έκφραση. Ασχολούνται εβδομαδιαίως με συνεργατικές δραστηριότητες, αισθητηριακά παιχνίδια, μουσική και τέχνη μέσα σε ένα δίγλωσσο περιβάλλον. Οι πρωινές μας χαρές έρχονται σε επαφή με μια καινούργια γλώσσα και επιτυγχάνουν την κατανόησή της μέσω τραγουδιών, ιστοριών και παιχνιδιών. Σε ένα περιβάλλον αποδοχής τα παιδιά εξερευνούν και πειραματίζονται ελεύθερα, αλληλεπιδρούν και ανακαλύπτουν τους κανόνες που θα τους εισάγουν στην κοινωνική ζωή.

Επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη πολλαπλών δεξιοτήτων, όπως συντονισμός, συγκέντρωση, δημιουργικότητα, λεπτή κινητικότητα μέσω ενός συνδυασμού ελεύθερου παιχνιδιού και οργανωμένων δραστηριοτήτων. Ταυτόχρονα, τα παιδιά αναπτύσσονται κοινωνικά αλληλεπιδρώντας με άλλα παιδιά και αρχίζουν να νιώθουν σιγουριά ώστε να βασίζονται λιγότερο στην υποστήριξη των οικείων τους προσώπων. Δημιουργούν φιλίες με συμμαθητές, χτίζουν εμπιστοσύνη με τους δασκάλους, δημιουργώντας έτσι σχέσεις εκτός του οικογενειακού τους περιβάλλοντος. Αυτά τα πρώτα βήματα της αυτοανακάλυψης μέσα σε μια ομάδα, ενδυναμώνουν μια πιο ομαλή μετάβαση στο εκπαιδευτικό τους ταξίδι.

Colors

Εργαστήριο ζωγραφικής για παιδιά και ενήλικες. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να παρατηρούν τον κόσμο γύρω τους, εξοικειώνονται με καινούργια υλικά και διαφορετικές τεχνοτροπίες απελευθερώνοντας τη φαντασία τους ώστε να δουν τον κόσμο που τους περιβάλλει με έναν διαφορετικό τρόπο και να κατανοήσουν τον ρόλο και τη σημασία της τέχνης για τη ζωή τους. Κυρίως όμως μαθαίνουν να εκφράζονται και να χρησιμοποιούν την τέχνη ως μέσο επικοινωνίας, συνεργασίας και χαράς.

Δημιουργικό Παιχνίδι στα Αγγλικά

Καλώς ήλθατε στον αγγλικό μας κύκλο! Μέσα από δημιουργικό παιχνίδι τα παιδιά αναπτύσσουν γλωσσικές δεξιότητες και προχωρούν με το δικό τους ρυθμό χρησιμοποιώντας τις δικές τους εμπειρίες. Μέσα από παιχνίδια και δραστηριότητες παίζουμε με έμφαση στην ομαδική συνεργασία καθώς και στη δική μας αυτο-έκφραση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ανοιχτή καρδιά και ένα ανοιχτό μυαλό για να απολαύσετε πλήρως μια νέα γλώσσα. Είτε είχατε είτε όχι προηγούμενη εμπειρία στα Αγγλικά, εμείς προσφέρουμε ένα χώρο επικοινωνίας όπου μπορούμε να παίξουμε με την αγγλική γλώσσα!

Περισσότερα

Ζαμομίνια live at Pow Wow!

Εισιτήριο εισόδου για την live συναυλία στο Pow Wow την Κυριακή 2-10-22 στις 11:30 Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται χυμός για κάθε παιδάκι!

Τιμή: €8.00

Εργαστήριο Colors (ζωγραφική) - Μηνιαία συνδρομή

Συμμετοχή στο εργαστήριο Colors (ζωγραφική) για τον μήνα Οκτώβριο για παιδιά από 4 ετών. * Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ενότητα περιγραφή. ** Σε όλες τις υπηρεσίες μας υπάρχει και επιπλέον 20 ευρώ κόστος εγγραφής, το οποίο πληρώνεται μια φόρα κατά την εγγραφή στον χώρο μας.

Τιμή: €40.00

Εργαστήριο Colors (ζωγραφική) - Τρίμηνη συνδρομή

Συμμετοχή στο εργαστήριο Colors (ζωγραφική) - Τρίμηνη συνδρομή για παιδιά από 4 ετών. Ισχύει για τους μήνες Οκτώβρη, Νοέμβρη, Δεκέμβρη. * Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ενότητα περιγραφή. ** Σε όλες τις υπηρεσίες μας υπάρχει και επιπλέον 20 ευρώ κόστος εγγραφής, το οποίο πληρώνεται μια φόρα, κατά την εγγραφή στον χώρο μας.

Τιμή: €100.00

Εργαστήριο Δημιουργικό παιχνίδι στα Αγγλικά - Μηνιαία συνδρομή

Συμμετοχή στο εργαστήριο Δημιουργικό παιχνίδι στα Αγγλικά για τον μήνα Οκτώβριο για παιδιά 3-5 ετών. * Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ενότητα περιγραφή. ** Σε όλες τις υπηρεσίες μας υπάρχει και επιπλέον 20 ευρώ κόστος εγγραφής, το οποίο πληρώνεται μια φόρα κατά την εγγραφή στον χώρο μας.

Τιμή: €40.00

Εργαστήριο Δημιουργικό παιχνίδι στα Αγγλικά - Τρίμηνη συνδρομή

Συμμετοχή στο εργαστήριο Δημιουργικό παιχνίδι στα Αγγλικά - Τρίμηνη συνδρομή για παιδιά 3-5 ετών. Ισχύει για τους μήνες Οκτώβρη, Νοέμβρη, Δεκέμβρη. * Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ενότητα περιγραφή. ** Σε όλες τις υπηρεσίες μας υπάρχει και επιπλέον 20 ευρώ κόστος εγγραφής, το οποίο πληρώνεται μια φόρα, κατά την εγγραφή στον χώρο μας.

Τιμή: €100.00

Εργαστήριο Music Activities - Μηνιαία συνδρομή

Συμμετοχή στο εργαστήριο Music Activities για τον μήνα Οκτώβριο για παιδιά 10-20 μηνών. * Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ενότητα περιγραφή. ** Σε όλες τις υπηρεσίες μας υπάρχει και επιπλέον 20 ευρώ κόστος εγγραφής, το οποίο πληρώνεται μια φόρα, κατά την εγγραφή στον χώρο μας.

Τιμή: €40.00

Εργαστήριο Music Activities - Τρίμηνη συνδρομή

Συμμετοχή στο εργαστήριο Music Activities - Τρίμηνη συνδρομή για παιδιά 10-20 μηνών. Ισχύει για τους μήνες Οκτώβρη, Νοέμβρη, Δεκέμβρη. * Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ενότητα περιγραφή. ** Σε όλες τις υπηρεσίες μας υπάρχει και επιπλέον 20 ευρώ κόστος εγγραφής, το οποίο πληρώνεται μια φόρα, κατά την εγγραφή στον χώρο μας.

Τιμή: €100.00

Eργαστήριο ΧοροΡυθμικό παιχνίδι - Μηνιαία συνδρομή

Συμμετοχή στο εργαστήριο Χορο Ρυθμικό παιχνίδι για τον μήνα Οκτώβριο για παιδιά 4-6 ετών! * Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ενότητα περιγραφή. ** Σε όλες τις υπηρεσίες μας υπάρχει και επιπλέον 20 ευρώ κόστος εγγραφής, το οποίο πληρώνεται μια φόρα, κατά την εγγραφή στον χώρο μας.

Τιμή: €40.00

Εργαστήριο ΧοροΡυθμικό παιχνίδι - Τρίμηνη συνδρομή

Συμμετοχή στο εργαστήριο Χορο Ρυθμικό παιχνίδι - τρίμηνη συνδρομή για παιδιά 4-6 ετών! Ισχύει για τους μήνες Οκτώβρη, Νοέμβρη, Δεκέμβρη. * Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ενότητα περιγραφή. ** Σε όλες τις υπηρεσίες μας υπάρχει και επιπλέον 20 ευρώ κόστος εγγραφής, το οποίο πληρώνεται μια φόρα, κατά την εγγραφή στον χώρο μας.

Τιμή: €100.00

Εργαστήριο Πρωινή Χαρά - Μηνιαία συνδρομή

Συμμετοχή στο εργαστήριο Πρωινή Χαρά για τον μήνα Οκτώβριο για παιδιά 1,5-3,5 ετών. Ισχύει για συμμετοχή στο εργαστήριο 3 φορές την εβδομάδα! * Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ενότητα περιγραφή. ** Σε όλες τις υπηρεσίες μας υπάρχει και επιπλέον 20 ευρώ κόστος εγγραφής, το οποίο πληρώνεται μια φόρα, κατά την εγγραφή στον χώρο μας.

Τιμή: €140.00

Εργαστήριο Πρωινή Χαρά

Συμμετοχή στο εργαστήριο Πρωινή Χαρά - συνδρομή από 13/9 - 22/12/2022 για παιδιά 1,5-3,5 ετών. Ισχύει για συμμετοχή στο εργαστήριο 3 φορές την εβδομάδα! * Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ενότητα περιγραφή. ** Σε όλες τις υπηρεσίες μας υπάρχει και επιπλέον 20 ευρώ κόστος εγγραφής, το οποίο πληρώνεται μια φόρα, κατά την εγγραφή στον χώρο μας.

Τιμή: €420.00
Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.