Κλείσιμο
ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ logo

ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

+30 695 414 8511 & 6943535230
Έρσης 9 , Γαλάτσι
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Στην Εθνική Λαϊκή Σκηνή Καραγκιόζη στο Γαλάτσι θα απολαύσετε μοναδικές παραστάσεις του αυθεντικού Θεάτρου Σκιών Καραγκιόζη από τον Θανάση Σπυρόπουλο και τον γιο του, τον Κώστα Σπυρόπουλο, άξιο συνεχιστή της Τέχνης και της παράδοσης.

👉 Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία σε ειδικές τιμές στο θέατρό μας ή στον χώρο του κάθε σχολείου μετά από συνεννόηση.

Η παράσταση περιλαμβάνει παραδοσιακή παράσταση Καραγκιόζη, ομιλία για την ιστορία του Καραγκιόζη και σεμινάριο κατασκευής φιγούρας. Στο τέλος της παράστασης όλα τα παιδιά κερδίζουν μια χρωμοσελίδα Καραγκιόζη, για να κατασκευάσουν τη δική τους φιγούρα!!!!

Μπορείτε να διοργανώσετε στον χώρο μας το παιδικό πάρτι ή τη δεξίωσή σας,αλλά και να αγοράσετε είδη του θεάτρου σκιών. (φιγούρες Καραγκιόζη, σκηνές, σούστες, DVD).

Στα Μουσεία-Θέατρά μας θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τη μεγαλύτερη έκθεση του θεάτρου σκιών, από παλαιές φιγούρες και νεότερες. Οι παραστάσεις μας είναι πλούσιες-ψυχαγωγικές-εκπαιδευτικές.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ:

🎭 Σχολεία
🎭 Παιδικούς Σταθμούς
🎭 Συλλόγους
🎭 Ιδρύματα

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Η παλαιότερη σκηνή θεάτρου σκιών, το γνωστό θέατρο "Θανάσης Σπυρόπουλος" (Λαμπρινής & Έρσης 9, Γαλάτσι) ανοίγει και φέτος τις πόρτες του!

Κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1 Νοεμβρίου!

Κάθε Κυριακή θα παρουσιάζονται 2 παραδοσιακά θεάματα!

Θέατρο σκιών (Καραγκιόζης) & Κουκλοθέατρο (Πασχαλάκης).

Θα υπάρχει ένα εισιτήριο και για τα δύο θεάματα!


Δίνουμε λοιπόν ραντεβού,

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ στις 16:00 & στις 17:30.

ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Τιμή εισιτηρίου: μόνο 5€ (προπώληση: πατήστε ΕΔΩ )


⇒ Θα τηρούνται σε κάθε παράσταση όλα τα μέτρα ασφαλείας (χρήση μάσκας κατά την είσοδο & την έξοδο & αποστάσεις ανά κάθισμα).

Λιγότερα