Κλείσιμο
FELIPE BUBBLE SHOW logo

FELIPE BUBBLE SHOW

+30 693 127 5207
Αθήνα
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Τι είναι η μαγεία; Πόσο διαρκεί; Μπορούμε να τη δούμε; Μπορούμε να την πιάσουμε; Να την αισθανθούμε; Να την νιώσουμε; Πολλά τα ερωτήματα… Κάποιοι απαντούν αβίαστα και με ευκολία… Όχι!

Εγώ την είδα… Διαρκούσε λίγα δευτερόλεπτα… μπορούσα ίσα να την αγγίξω πριν εξαφανιστεί. Ήταν δροσερή και σαγηνευτική. Είχε μια απόκοσμή γοητεία. Ήταν η πρώτη μου φούσκα… Πέταγε στον ουρανό, χαϊδεμένη από τον άνεμο. Ταξίδευε στον ορίζοντα ανέμελη, χωρίς να τη νοιάζει που σε λίγο δεν θα υπάρχει. Καθρέφτιζε τα χρώματα του ήλιου κι απολάμβανε το ταξίδι. Μικρό ή μεγάλο. Εύκολο ή δύσκολο. Δεν είχε σημασία για αυτήν. Έλαμπε και μάγευε το βλέμμα μου…

Όταν μεγάλωσα, αποφάσισα ό,τι είδα κι ό,τι ένιωσα τότε, να το μετατρέψω σε ένα φαντασμαγορικό show. Σκοπός μου; Να νιώσουν κι άλλοι όπως εγώ τότε. Έτσι, έφτιαξα το Felipe Bubble Show! Ένα show γεμάτο μαγικές σαπουνόφουσκες. Φούσκες μικρές. Φούσκες γιγάντιες, φούσκες αμέτρητες, φούσκες αγκαλιασμένες. Φούσκες που πετάνε στον ουρανό με παρέα τους μια  παραμυθένια μουσική. Έτοιμες να προσφέρουν χαρά, ενθουσιασμό και φυσικά… μαγεία. Κι αν κάποιος δε πιστεύει στη μαγεία, ίσως αν μπει ολόκληρος μέσα σε μια σαπουνόφουσκα  να πιστέψει!

Όμως…. Ωραίο να βλέπει κανείς την μαγεία της φούσκας αλλά ακόμα καλύτερο να την δημιουργούν τα ίδια τα παιδιά. Για αυτό, έφτιαξα ένα δεύτερο μέρος, ξεχωριστό από το πρώτο, το Bubble Play. Όλα τα παιδιά παίρνουν  ταυτόχρονα τον κατάλληλο εξοπλισμό, άφθονο υγρό και μαθαίνουν να φτιάχνουν τις δικές τους γιγάντιες σαπουνόφουσκες στον δικό τους χρόνο, με τον δικό τους τρόπο. Η χαρά τους δεν περιγράφεται! Η ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους…. Και πως να μην είναι; Αφού η μαγεία γεννιέται από τα ίδια τους τα χέρια!

Σας προσκαλώ να δούμε μαζί να γεννιέται αυτή η παραμυθένια ομορφιά και να ζήσουμε από κοντά τη μαγεία της σαπουνόφουσκας.

Λιγότερα