Κλείσιμο
MATHEME KIDS SUMMER CLUB 2024 logo

MATHEME KIDS SUMMER CLUB 2024

210 2626302
Ιδομενέως 71, Ίλιον
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Online Κράτηση

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Στο Matheme Kids Summer Club εξασφαλίζετε για τα παιδιά σας όχι απλά έναν ασφαλή χώρο, για να περάσουν κάποιες ώρες της ημέρας τους μετά τη λήξη του σχολικού έτους, αλλά και ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάπτυξης όλων των πτυχών της προσωπικότητάς τους και ευρύτερης καλλιέργειάς τους, δηλαδή ένα ακόμη εφόδιο ζωής. Να είστε σίγουροι ότι στο Matheme Kids Summer Club θα ζήσουν ένα δημιουργικό καλοκαίρι γεμάτο γνώση και ψυχαγωγία, με βάρκα τους το παιχνίδι και κουπιά τους την ενθάρρυνση και το χαμόγελο!

Το Matheme Kids Summer Club, που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, διακρίνεται από τα άλλα θερινά παιδικά κέντρα, γιατί προσφέρει:

⇒ Ένα ελκυστικό, ειδικά διαμορφωμένο και μαθησιακά εμπλουτισμένο περιβάλλον, ώστε να ενισχύει τη διαρκή αλληλεπίδραση μέσα στην τάξη.

⇒ Άρτια καταρτισμένους και συνεχώς επιμορφούμενους παιδαγωγούς με αστείρευτη αγάπη για τα παιδιά και συνείδηση του πολυδιάστατου ρόλου τους και της ευθύνης τους.

Κι αν με έχουν κουράσει τα μαθήματα, στο φετινό camp επιλέγω να διασκεδάζω όλη μέρα!

Έναρξη: 17/6
Λήξη: 26/7

Καθημερινό full πρόγραμμα: 08.30 - 16.15
Καθημερινό basic πρόγραμμα: 08.30 - 13.15

Υποδοχή παιδιών: 08.00 - 8.30
Δυνατή αποχώρηση: 13.15 - 17.00

Κόστος εγγραφής στο Summer Camp: 25€

Χρονικές περίοδοι:

  • 1η: 17 Ιουνίου - 26 Ιουνίου 
  • 2η: 1- 12 Ιουλίου
  • 3η: 15 - 26 Ιουλίου 

Groups:

  • Group A: Προσχολικό
  • Group B: Σχολικό 7-9
  • Group C: Σχολικό 10-12

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

«Συζητήσεις στην παρεούλα», στις οποίες τα παιδιά ενθαρρύνονται να αφηγούνται ιστορίες, να περιγράφουν αντικείμενα ή γεγονότα, να αιτιολογούν απόψεις και ενέργειές τους, επιλέγοντας τις κατάλληλες λέξεις και εκφράσεις, μαθαίνοντας να ακούν τους συνομιλητές τους και περιμένοντας τη σειρά τους.

Από τρεις (3) μέχρι τέσσερις (4) οργανωμένες διαθεματικές δραστηριότητες καθημερινά, που λαμβάνουν υπόψη τα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά του κάθε παιδιού, αλλά και τις ιδιαίτερες κλίσεις του, τα ενδιαφέροντά του, τις ανάγκες του, ακόμη και την επικαιρότητα. Μάλιστα, οι διαθεματικές δραστηριότητες, ιδιαίτερα εκείνες του απογεύματος, συναποφασίζονται στη συζήτηση πριν από το μεσημεριανό, γεγονός που βοηθά τα παιδιά να συμμετέχουν ισότιμα στο δημοκρατικό διάλογο και να αυτενεργούν.

Οι δραστηριότητες αυτές έχουν τρεις βασικές κατευθύνσεις:

α) τη γνωστική διερεύνηση, κατά την οποία τα παιδιά καλλιεργούν τη μαθηματική τους λογική και τον γραπτό τους λόγο, παρακολουθούν επιστημονικά πειράματα, καλύπτουν κενά προηγούμενης τάξης και προετοιμάζονται για την επόμενη, έρχονται σε επαφή με την αγγλική γλώσσα και τα νέα τεχνολογικά μέσα κ.ά.,

β) την ψυχοκοινωνική διερεύνηση, κατά την οποία τα παιδιά αναπτύσσουν την αυτοεκτίμησή τους, εμψυχώνονται, ώστε να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, μαθαίνουν να συνεργάζονται και να αλληλεπιδρούν με τους άλλους, να τους σέβονται και να τους αποδέχονται, μαθαίνουν να  διεκδικούν τα δικαιώματά τους και να είναι συνεπή στις υποχρεώσεις τους και εν γένει αποκτούν κοινωνικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες, για να αντεπεξέρχονται στις αντιπαλότητες και αντιθέσεις της ζωής,

γ) την πολιτιστική διερεύνηση, κατά την οποία τα παιδιά εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους και αναπτύσσουν το αισθητικό τους κριτήριο μέσα από κατασκευές, χειροτεχνία, κολάζ, ζωγραφική, αγιογραφία, δραματοποίηση ιστοριών που διαβάζουν, υπόδυση ρόλων, εκπαιδευτικές ταινίες που παρακολουθούν κ.ά.

Δυνατότητα ανάπτυξης ελεύθερης –ομαδικής ή ατομικής– δραστηριότητας στις «γωνιές ενδιαφερόντων». Στο κέντρο υπάρχουν εφτά (7) τέτοιες «γωνιές»: η «γωνιά του βιβλίου», «των lego», «των παζλ», «των επιτραπέζιων παιχνιδιών», «του ηλεκτρονικού υπολογιστή», «των φύλλων εργασίας» και «της ζωγραφικής»...

Για όλους αυτούς τους λόγους θεωρούμε ότι είμαστε πρωτοπόροι και στον τομέα της θερινής δημιουργικής απασχόλησης!

 

 

Περισσότερα

Δεν σου ταιριάζει κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα;

Ζήτα εξατομικευμένη προσφορά!

Ζήτα προσφορά

3η Περίοδος (15-26 Ιουλίου)

Full πρόγραμμα (08:00-16:15) Επιπλέον κόστος εγγραφής: 25€
Τιμή: 185,00 €

3η Περίοδος (15-26 Ιουλίου)

Basic πρόγραμμα (08:00-13:15) Επιπλέον κόστος εγγραφής: 25€
Τιμή: 160,00 €

Eγγραφή στο Summer Camp

Κόστος εγγραφής στο Summer Camp
Τιμή: 25,00 €