Κλείσιμο
Summer Camp Ιχνηλάτης Ονείρων logo

Summer Camp Ιχνηλάτης Ονείρων

+30 698 342 2884
+30 690 774 0545
Κτήμα Κλεμεντίνη, Άγιος Βασίλειος (20ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία έρχεται στον ιχνηλάτη ονείρων-Κτήμα Κλημεντίνη για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Στο νέο μας σπίτι, δίπλα στη Λίμνη του Αγ. Βασιλείου και μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της πόλης! Το στίγμα μας στη google είναι ιχνηλάτης ονείρων-κτήμα Κλημεντίνη.

Το summer camp του ιχνηλάτη ονείρων επιστρέφει δυναμικά σε έναν πανέμορφο χώρο δίπλα στη λίμνη, μέσα σε καταπράσινα λιβάδια, κάτω από τις λυγαριές, τις φτελιές και τα αρμυρίκια και με ανανεωμένο πρόγραμμα!

  • γνωριμία και παιχνίδια με τα άλογα και τα ζώα της φάρμας
  • messy and sensory play
  • δραστηριότητες στο σχολείο του δάσους
  • παιχνίδια με μουσική και νερό
  • δυνατότητα διανυκτέρευσης για τα μεγαλύτερα παιδιά!

Ηλικίες 5 ως 15 ετών (Για το τριήμερο της διανυκτέρευσης, ηλικίες 10 ως 15 ετών) 

Κατάλληλο για παιδιά τυπικής και μη τυπικής ανάπτυξης.

*Για λεπτομέρειες της δράσης με διανυκτέρευση επικοινωνήστε μαζί μας!

Ημερομηνίες:

  • 24-28 Ιουνίου για παιδιά 5-13 ετών
  • 1-5 Ιουλίου για παιδιά 5-15 ετών
  • 8-12 Ιουλίου για παιδιά 5-15 ετών

Ώρες: 8.00 π.μ. με 16.00 μ.μ.

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ και τα τμήματα θα είναι ολιγάριθμα οπότε θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

Η μεταφορά στο κτήμα Κλημεντίνη γίνεται με δικό σας μεταφορικό μέσο!

Παρέχεται από εμάς πρωινό και μεσημεριανό (και βραδινό σε περίπτωση διανυκτέρευσης)!

Θεματικές

Το σταθερό μας κομμάτι φυσικά και θα είναι αυτό του Αλόγου! Παράλληλα όμως κατά τη διάρκεια της ημέρας θα τρέχουν και οι παρακάτω θεματικές ενότητες

Messy Play ή Ας λερωθούμε ελεύθερα! Πρόκειται για δραστηριότητες που θα μας μάθουν ότι μπορούμε να παίξουμε και να δημιουργήσουμε με τα πάντα χωρίς να μας νοιάζει αν θα λερωθούμε! Ο στόχος μας θα είναι ένας: Να μυρίσουμε, να αγγίξουμε, να ακούσουμε και να δούμε τα πάντα όλα…να τα πιάσουμε στα χέρια μας και να δημιουργήσουμε το δικό μας μοναδικό κόσμο!

Εικαστικά ή Καλλιτέχνης για μια μέρα! Μπορούμε να γίνουμε ζωγράφοι για μια μέρα; Ή μήπως να γίνουμε γλύπτες; Ίσως να ζωγραφίσουμε σε ύφασμα ή μήπως να κάνουμε κατασκευές με ανακυκλώσιμα και περίεργα υλικά; Ή να τα κάνουμε όλα αυτά μαζί;;;

Αθλητικά! Ποδόσφαιρο και βόλεϊ με γιγάντιες μπάλες, τρέξιμο, δρόμος μετ’ εμποδίων, περίεργες σκυταλοδρομίες και τα πιο περίεργα αθλήματα του κόσμου όλα μαζεμένα για να μην ξέρουμε τί να πρωτοδιαλέξουμε!

Κυνήγι Θησαυρού! Μια ημέρα που ότι κάνουμε…ότι ψάχνουμε…ότι βρίσκουμε…όλα είναι μέρος ενός τεράστιου παιχνιδιού θησαυρού! Στόχος μας να φτάσουμε με όλα τα στοιχεία στο τέλος και να ανακαλύψουμε το θησαυρό!

Its Party Time! Και κάπως έτσι φτάνουμε στο τέλος της εβδομάδας….και τί πιο ταιριαστό από το να τελειώσουμε με ένα ατέλειωτο πάρτι γεμάτο ομαδικά-διαγωνιστικά παιχνίδια, δημιουργία video clip και φυσικά το πιο δροσιστικό μπουγέλο!

Κόστος:

5 Ημέρες: €190 ευρώ συν ΦΠΑ

Για αδέλφια,σταθερούς μαθητές μας καθώς και για συνεχόμενες εβδομάδες υπάρχει έκπτωση 10 τοις εκατό στον μαθητή μας, στο αδερφάκι ή τη δεύτερη εβδομάδα.

Επιλογή με διανυκτέρευση

5 Ημέρες: €250 ευρώ συν ΦΠΑ

Περιγραφή προγράμματος περιόδων

Ημερομηνίες (Κατάλληλη περίοδος και για άτομα ΑΜΕΑ)! 24-28 Ιουνίου

Για παιδιά από 5 ως 13ετών

Απευθύνεται σε παιδιά τόσο τυπικής ανάπτυξης, όσο και μη τυπικής ανάπτυξης.

Το πρόγραμμα είναι λιγότερο αλογοκεντρικό από τις άλλες δύο περιόδους καθώς και λιγότερο κινητικό.

Υπάρχει βέβαια ο χρόνος ίππευσης για κάθε συμμετέχοντα εφόσον το επιθυμεί σε καθημερινή βάση, αλλά το πρόγραμμα ως επί το πλείστον είναι δομημένο με δραστηριότητες σχολείου του δάσους (forest school activities) και αισθητηριακού παιχνιδιού(messy and sensory play) .

Οι συμμετέχοντες έρχονται σε επαφή καθημερινά με δεκάδες αισθητηριακά υλικά , παιχνίδια μέτριας φυσικής κατάστασης και δραστηριότητες χαλάρωσης σε ένα άκρως φυσιοκεντρικό περιβάλλον στο δασάκι μας. Υπάρχουν παιχνίδια με μουσική και νερό για να κλείνει ευχάριστα η μέρα μας σε καθημερινή βάση.

Ημερομηνίες: 1-5 Ιουλίου & 8-12 Ιουλίου

ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Το πρόγραμμα είναι άκρως αλογοκεντρικό και ιδιαίτερα κινητικό!

Υπάρχει βέβαια ο χρόνος χαλάρωσης με δραστηριότητες σχολείου του δάσους (forest school activities) και αισθητηριακού παιχνιδιού(messy and sensory play) ,ιδιαίτερα σε ώρες έντονης ζέστης ,καθώς και παιχνίδια με μουσική και νερό, ιδιαίτερα στην αυτοσχέδια πισίνα μας!

Το σταθερό μας κομμάτι φυσικά και θα είναι αυτό του Αλόγου! Έτσι θα ξεκινάμε κάθε εβδομάδα με την εκμάθηση των βασικών (γνωριμία με το άλογο, περιποίηση & φροντίδα καθώς και παιχνίδια εμπιστοσύνης και ιπποκομίας) . Παιχνίδια με τα άλογά μας, ιππασία,χορός πάνω στο άλογο και μικρές ιππικές διαδρομές στη φύση, ανάλογα με την ιππική εμπειρία της ομάδας!

Ηλικίες

Για παιδιά από 5 ως 15ετών( χωριζόμαστε σε ομάδες ανάλογα με τις ηλικίες όπου κρίνεται απαραίτητο)

Θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός θέσεων και τα τμήματα θα είναι ολιγάριθμα, οπότε θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

Για την επιλογή της κατασκήνωσης με διανυκτέρευση για τα μεγαλύτερα παιδιά, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για λεπτομέρειες!

Λιγότερα