Κλείσιμο
THINK EVENT logo

THINK EVENT

+30 210 531 1871
+30 693 694 9441
Μάνου Κατρακη 17, Αιγάλεω
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Η «Think Event» σας προσφέρει μοναδικές στιγμές γευστικών απολαύσεων με έναν διαφορετικό τρόπο παρουσίασης που θα σας ταξιδέψει σε άλλες εποχές. Η υψηλή ποιότητα και η αισθητική είναι οι δικοί μας καθημερινοί στόχοι, ενώ η ικανοποίηση των πελατών μας επιτυγχάνεται πάντα με το ξεχωριστό μας αποτέλεσμα.

Διοργάνωση εκδηλώσεων

Βάπτιση. Ήρθε εκείνη η μοναδική στιγμή της βάφτισης του παιδιού σας! Θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας κάτι εντυπωσιακό, ξεχωριστό και γευστικό ταυτόχρονα; H Think Event, με τις υπηρεσίες της και το έμπειρο – εξειδικευμένο προσωπικό της, μπορεί να σας προσφέρει τα καλύτερα για να εντυπωσιάσετε γευστικά και όχι μόνο. Ξεχωριστές γεύσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Μυστικές συνταγές, ποπ κορν, μαλλί της γριάς, λουκουμάδες και παγωτό, που φτιάχνονται μπροστά σας σε ειδικά διακοσμημένα καροτσάκια, θα ξεχωρίσουν σίγουρα. Ένα Candy bar θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους. 

Παιδικά Πάρτι. Έχετε αναλάβει μία εκδήλωση, ιδιωτική η εταιρική και θέλετε να ξεχωρίσετε; H Think Event βρίσκεται κοντά σας ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Ιδιωτικό ή παιδικό πάρτι, εταιρική εκδήλωση/συναντήσεις, συνέδρια, private dinners, κοκτέιλ πάρτι, κοπή βασιλόπιτας, κ.ά. Μυστικές συνταγές, ξεχωριστές γεύσεις, διαφοροποιημένες παρουσιάσεις ανήκουν στις υπηρεσίες μας, προσφέροντάς σας αυτό το κάτι διαφορετικό που θα εντυπωσιάσει. Ποπ κορν, παγωτά, μαλλί της γριάς, λουκουμάδες, hot dog, παραδοσιακό σουβλάκι, finger foods και όλα αυτά με τις καλύτερες πρώτες ύλες και με τα εντυπωσιακά παραδοσιακά καροτσάκια. Όλα φτιάχνονται μπροστά σας και σας προσφέρονται για να καταπλήξετε γευστικά τους καλεσμένους σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε με ποιον τρόπο θέλετε να ξεχωρίσετε κι εμείς θα σας δώσουμε την πιο προσιτή τιμή, χωρίς να χαθεί ούτε ένα ψήγμα της υψηλής μας ποιότητας. 

Υπηρεσίες

 Ποπ Κορν - Ποπ Κορν Alone - Λουκουμάδες - Παγωτό - Μαλλί της γριάς - Hot Dog - Street Grill - Think Food - Ροφήματα - Candy Bar

Λιγότερα