Κλείσιμο
AEONIAN TRAVEL logo

AEONIAN TRAVEL

+30 695 503 7892
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Ελάτε ατην Aeonian και ετοιμαστείτε για περιπέτεια! Θα σας καθοδηγήσουμε στα καλύτερα μέρη της Κεφαλονιάς και της Αθήνας! Επιλέξτε την πιο κατάλληλη εμπειρία για εσάς και τα παιδιά σας, από μια μεγάλη ποικιλία μοναδικών περιηγήσεων και μαθημάτων.

Κάθε εκδρομή έχει ένα μυστικό που αποκαλύπτει ... ανακαλύψτε το!

Δείτε κάποιες απο τις εμπειρίες που μπορείτε να ζήσετε μαζί μας!

Athens Adventure - Περιπέτεια στην Αθήνα

Εξερευνήστε με την οικογένειά σας, μοναδικά σημεία γύρω από την Αθήνα και ανακαλύψτε τη μαγεία της περιπέτειας. Κάθε εβδομάδα υπάρχει μια νέα περιπέτεια για εσάς !!!

Athens Bubble Tour

Είναι γνωστό ότι η Αθήνα ήταν το κέντρο των τεχνών στην αρχαιότητα. Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν πολλές θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής και γλυπτικής, ειδικά στις «αθηναϊκές χρυσές εποχές» του Περικλή.

Τι γίνεται όμως σήμερα;

Πολλοί νέοι καλλιτέχνες μεγάλωσαν στην Αθήνα, όπως ηθοποιοί / ηθοποιοί, τραγουδιστές, αλλά το πιο εκπληκτικό κομμάτι της νέας «καλλιτεχνικής σκηνής» της Αθήνας είναι η τέχνη των δρόμων.

Το La Petite Marguerite είναι ένα εκπληκτικό συγκρότημα καλλιτεχνών, το οποίο ξεκίνησε τις πρώτες του παραστάσεις στο δρόμο και είναι ένα από τα πιο διάσημα σε όλη την Ελλάδα με πολλές παραστάσεις. Η φούσκα τους είναι κάτι μοναδικό !!! Αυτή η εκδρομή είναι ένας συνδιασμός παράστασης και ξενάγησης. Η La Petite Marguerite θα είναι οι ξεναγοί σας και θα σας δείξουν τα σοκάκια του κέντρου της Αθήνας και θα έχετε την δυνατότητα στο τέλος να απολαύσετε μια live παραστασή τους στην Πλάκα.

Αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Kidsproject.gr έκπτωση 25% έκπτωση στην συμμετοχή στο Athens Βubble Τour!
Τελική τιμή 60€, ο γονέας μαζί με το παιδί! (Αρχική τιμή 80€)

Για να κατοχυρώσετε το εκπτωτικό σας κουπόνι, πατήστε εδώ

Λιγότερα