THE PILOT CENTER logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 210 97 39 240
Λεωφ. Βουλιαγμένης 387, Ηλιούπολη

THE PILOT CENTER

Εδώ ο πιλότος είσαι ΕΣΥ!

Το The Pilot Center ήρθε στην Ελλάδα από μια παρέα φίλων που έχουν μεγάλη αγάπη στα αεροπλάνα και την ταχύτητα. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στο ευρύ κοινό την ευκαιρία να αποκτήσει πρόσβαση στο πιλοτήριο ενός επιβατικού αεροσκάφους Airbus 320, ενός μαχητικού    F-16 αλλά και μιας Formula-1 και να νιώσει την συγκίνηση του να πετάξει το αεροσκάφος ή να οδηγήσει το αγωνιστικό. Το The Pilot Center διαθέτει επαγγελματίες πιλότους που δρουν ως συγκυβερνήτες στις πτήσεις και καθοδηγούν τους επισκέπτες μας βήμα προς βήμα. Ο χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος να προσφέρει μια ολιστική εμπειρία αεροδρομίου.

Οι προσομοιωτές μας

Το The Pilot Center έχει 3 προσομοιωτές: Falcon F-16, Airbus 320 και Formula-1. Για τα αεροσκάφη, ανάλογα με το επίπεδο του κάθε επισκέπτη, προσαρμόζουμε την προσομοίωση. Η προσομοίωση πραγματοποιείται πάντα υπο την καθοδήγηση ενός επαγγελματία πιλότου. Στο The Pilot Center σας προσκαλούμε όλους: άνδρες, γυναίκες και παιδιά άνω των 12 ετών, να μας επισκεφθείτε και να πετάξετε μαζί μας.

Airbus 320

Χωρίς ΚΑΜΙΑ εμπειρία, βίωσε πώς είναι να παίρνεις ΕΣΥ τον έλεγχο ενός εμπορικού αεροσκάφους, στον προσομοιωτή του Airbus 320. Δεν θα είσαι πλέον ο επιβάτης, αλλά ο κυβερνήτης! Στο Pilot Center και κατά την προσομοίωση πτήσης διάρκειας 40’, ο εκπαιδευτής πιλότος θα σου παράσχει μια σύντομη (10’) ενημέρωση σχετικά με τα διάφορα μέρη και όργανα του αεροσκάφους καθώς και τις διαδικασίες πριν από την πτήση. Στη συνέχεια θα απογειωθείτε, θα πετάξετε ένα σύντομο δρομολόγιο και θα προσγειωθείτε στο αεροδρόμιο προορισμού σας. Ανάλογα με την εμπειρία σου, η σύντομη ενημέρωση μπορεί να παραλειφθεί και να εφαρμοστεί πιο περίπλοκο σχέδιο πτήσης, καθώς και πιο προχωρημένες προσομοιώσεις.

Falcon F-16

Δώσε τη μάχη σου! Ο προσομοιωτής μαχητικού αεροσκάφους Falcon    F-16 έχει παρόμοια χαρακτηριστικά και όλες τις λειτουργίες ενός πραγματικού αεροσκάφους. Ο προσομοιωτής καθιστά δυνατή την αναπαραγωγή ορισμένων από τις πιο επικίνδυνες αποστολές και προσφέρει τις εμπειρίες ενός πραγματικού πιλότου μαχητικού αεροσκάφους. Ένας εκπαιδευτής θα σε ενημερώσει για τις βασικές λειτουργίες του F-16 και θα σε καθοδηγεί κατά τη διάρκεια των αποστολών. Δεν μένει παρά να επιλέξεις την αποστολή σου και να επιβιβαστείς στον προσομοιωτή. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διάφορων σεναρίων πτήσης, βάση της εμπειρίας σου. Χειριστήριο στο ένα χέρι, μοχλός ισχύος στο άλλο: O πιλότος είσαι εσύ!

Formula-1

Ο προσομοιωτής Formula 1 είναι ακριβές αντίγραφό ενός αληθινού αυτοκινήτου αγώνων, τοποθετημένο επάνω σε βάση με κίνηση (full motion)! Ίδιο μέγεθος! Ένα προς ένα! Έτσι όσοι το πιλοτάρουν βιώνουν τις ίδιες συνθήκες με τους οδηγούς αγώνων. Μόλις μπαίνουν νιώθουν αμέσως την αδρεναλίνη να τους κυριεύει! Ναι! Ο προσομοιωτής F1 είναι μοναδικός, λόγω της αυθεντικότητας της εμπειρίας που προσφέρει! Το ρεαλιστικό εσωτερικό μιας F1, το τιμόνι με το Force Feedback και η πανοραμική θέα, σου δίνουν την αίσθηση ότι συμμετέχεις σε αγώνα!  Άνδρες, γυναίκες & παιδιά άνω των 12, μπορούν να ζήσουν αυτή την μοναδική εμπειρία!

Διοργάνωση πάρτι & εκδηλώσεων

Για μια ξεχωριστή εκδήλωση υπάρχει το The Pilot Center. Διοργανώστε ένα αξέχαστο πάρτι ή μια εκδήλωση που θα αφήσει εποχή!

Εκδηλώσεις & Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Στο The Pilot Center φιλοξενούμε σχολεία, διάφορους οργανισμούς και εταιρείες για την διοργάνωση εκδηλώσεων κάθε είδους. Το The Pilot Center προσφέρει μια μοναδική εμπειρία και ευκαιρία να περάσουν όλοι ευχάριστα και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία ως πιλότοι στο F16, στο Airbus320 ή στην Formula 1. Ο χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος ώστε να εξυπηρετεί μέχρι 20 άτομα ανά εκδήλωση, με συγκεκριμένες όμως συνθήκες για την ασφάλεια όλων μας.

Πάρτι

Θέλετε ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο; Ψάχνετε τρόπο να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας;Το The Pilot Center είναι ο κατάλληλος χώρος για πάρτι που γράφουν ιστορία! Διοργανώστε μια μοναδική εκδήλωση και δώστε τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να γίνουν πραγματικοί πιλότοι, οδηγώντας ένα επιβατικό αεροπλάνο Airbus A320, ένα πολεμικό αεροπλάνο Falcon F-16 ή μια Formula 1!

Πρόγραμμα κατά της αεροφοβίας

Φοβάστε να πετάξετε; Με βάση διεθνείς στατιστικές, πάνω από το 90% των εκπαιδευομένων σε παρόμοια κέντρα του εξωτερικού, μπορούν πλέον να ταξιδεύουν με αεροπλάνο, χάρη στο πρόγραμμα κατά της αεροφοβίας.

Το Πρόγραμμα κατά της Αεροφοβίας του The Pilot Center είναι μια ατομική πρακτική άσκηση υπό την εποπτεία ενός ψυχολόγου και ενός επαγγελματία πιλότου. Το πρόγραμμα προσαρμόζεται στο κάθε άτομο. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην εξάσκηση στον προσομοιωτή μας που αναπαριστά ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό επιβατικό αεροσκάφος.

Ο στόχος είναι να απομυθοποιήσουμε αυτό που συμβαίνει πίσω από την πόρτα του πιλοτηρίου και να σας παρέχουμε τις απαντήσεις και τα σημεία αναφοράς που απαιτούνται για να αντιμετωπίσετε και να νικήσετε τον φόβο σας.

Καθώς το πρόγραμμα εκπαίδευσης κατά της αεροφοβίας είναι ατομικό, προσαρμοζόμαστε στη διαθεσιμότητά σας και σε αυτές του προσομοιωτή μας. Το πρόγραμμα έχει συνολική διάρκεια 6 ωρών και διεξάγεται σε διάστημα 3-6 ημέρων.

Τιμοκατάλογος

 E-shop

Ωράριο

Δευτέρα - Σαββάτο 10.00 - 20.00

Επικοινωνία

Υποβολή Κριτικής

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.