Κλείσιμο
Α.Π.Σ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ logo

Α.Π.Σ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

+30 694 66 14 412
Σεβαστουπόλεως 67, Αμπελόκηποι
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Σύμφωνα με το ολυμπιακό ιδεώδες, αθλητισμός είναι η φιλοσοφία με βάση την οποία ένα άτομο προσπαθεί να ισορροπήσει τη συνολική του ανάπτυξη με τη σωματική του δραστηριότητα.

Συμβάλλει, στην ανάπτυξη και βελτίωση των ψυχοσωματικών δυνάμεων του ανθρώπου, την εξύψωση του ήθους του, τη διαπαιδαγώγηση και ψυχοσωματική ολοκλήρωσή του, την πρόληψη αλλά και θεραπεία παθολογικών καταστάσεων.

Ο βασικός, λοιπόν, αλλά μη εμφανής στόχος του αθλητισμού είναι στην ουσία η κοινωνική άσκηση, η «άθληση στο πλαίσιο της κοινωνίας» (Τριπόδης 2006).

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το σωματείο μας Α.Π.Σ. “Οι Αμπελόκηποι” οραματίζεται να γίνει η πηγή που προσδίδει νόημα στη ζωή των παιδιών μας.

Tae Kwon Do

Τμήματα από 4 ετών - Συνδυασμός Άθλησης και αυτοάμυνας.

Η σχολή Tae Kwon Do του Α.Π.Σ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, απαρτίζεται από έμπειρους και πτυχιούχους προπονητές που εξασφαλίζουν την εξέλιξη, τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, των αθλητών μας.

Προπονητής: Καλλιγέρης Φώτης Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Αθηνών με ειδικότητα στο Ταεκβοντό κάτοχος 6 DAN. Από το 2007 έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στα τμήματα υποδομών των Αμπελοκήπων στον προπονητικό τομέα.

Ρυθμική Γυμναστική

Το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής, για κορίτσια από 4 ετών, του συλλόγου μας απαρτίζεται από έμπειρες και πτυχιούχους προπονήτριες που εξασφαλίζουν την εξέλιξη, τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, των αθλητριών μας. Όλα τα κορίτσια θα αγαπήσουν την εμπειρία αυτή. Χορός και Ρυθμική μέσα από τη διασκέδαση.

Η συμμετοχή σε αγώνες Ρυθμικής, θα δώσει στα παιδιά τη χαρά του “ευ αγωνιζεσθαι”!

Τα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής του συλλόγου μας είναι τα παρακάτω: Προνήπια - Νήπια Α'-Β'-Γ' Δημοτικού Δ'-Ε'-ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Προπονήτρια: Νέλλη Παππά. H Νέλλη Παππά είναι στο σύλλογο μας από το 2013 και είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ.

Βοηθός Προπονήτριας: Ζωή Ανδριοπούλου. Η Ζωή Ανδριοπούλου είναι φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ και ήταν μέλος της εθνικής ομάδας αεροβικής γυμναστικής (αγωνιστικό aerobic).

Cheerleading - Μαζορέτες

Ένα συναρπαστικό πρόγραμμα χορού για παιδιά από 4 έως 16 ετών!

Ένα ταξίδι στις Μαζορέτες!

Προωθούμε τη βελτίωση του συντονισμού των κινήσεων, της φυσικής κατάστασης, της προσωπικής εκτίμησης και της ομαδικότητας. Οι μαθήτριες μαθαίνουν μέσα από δημοφιλή τραγούδια, άλματα, χορογραφία, pom pom / ρουτίνες χορού, τεχνικές παρέλασης και άλλες δεξιότητες που εμπλέκονται σε παραστάσεις και διαγωνισμούς.

Στο τέλος των μαθημάτων δίδεται ρεσιτάλ από τις Μαζορέτες μας, για τους γονείς, την οικογένεια και τους φίλους.

Απονέμεται πιστοποιητικό παρακολούθησης και πραγματοποιείται συμμετοχή σε διάφορες εκδηλώσεις και διαγωνισμούς.

Προπονήτρια: Νέλλη Παππά.

H Νέλλη Παππά είναι στο σύλλογο μας από το 2013 και είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ.

Βοηθός Προπονήτριας: Ζωή Ανδριοπούλου.

Μουσικοκινητική Αγωγή

Ένα μέσο έκφρασης συναισθημάτων για παιδιά από 2,5 έως 4 ετών!

Δηλώστε συμμετοχή!

Ποδόσφαιρο

Για περισσότερες πληροφορίες για το Ποδοσφαιρικό τμήμα, μέλος των σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού πατήστε εδώ

Κολύμβηση

Τμήματα κολύμβησης mini πισίνας & κανονικής από 3 ετών, στο δημοτικό Κολυμβητήριο στο Γουδί!

Έναρξη 19 Σεπτεμβρίου!    

Το ωράριο για την πισίνα εκμάθησης θα είναι Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή 18:00-19:00 και για την μεγάλη πισίνα θα έχουμε καθημερινά από 19:00-20:00.

 

Εναέρια ακροβατική & ευλυγισία

Στίβος

Ποδηλασία

 

Λιγότερα