Κλείσιμο
LAF LAB Εργαστήρι Δημιουργικών και Ψυχοεκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων logo

LAF LAB Εργαστήρι Δημιουργικών και Ψυχοεκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων

+30 2294 304 779
+30694 4502 590
26ο χλμ. Λεωφόρου Μαραθώνος, Ραφήνα
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

To εργαστήρι LAF LAB είναι ένα όνειρο πολλών χρόνων που τελικά έγινε πραγματικότητα! Εκείνο που τροφοδότησε το όνειρό μας, ήταν η αγάπη για τα παιδιά. Μέλημά μας η συναισθηματική και η ψυχική ανάπτυξη του κάθε παιδιού ξεχωριστά.

Το LAF LAB είναι ένας σύγχρονος πολυχώρος δραστηριοτήτων κατάλληλος για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Ένας χώρος ζωντανός και ανοιχτός σε νέες ιδέες όπου πραγματοποιούνται ξεχωριστές δραστηριότητες, εκπαιδευτικά εργαστήρια, σχολική μελέτη για την επόμενη μέρα, αλλά και υποστήριξη μαθησιακών κι όχι μόνο δυσκολιών. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας τα παιδιά μπορούν άφοβα να αναπτύξουν τις δραστηριότητες που επιθυμούν ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές επιλογές.

Οι υπηρεσίες μας

  • Ψυχοεκπαιδευτικές Δραστηριότητες για παιδιά 1-12 ετών
  • Πρότυπο Κέντρο Μελέτης
  • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
  • Παιδικά Θεματικά Parties

Δραστηριότητες

Στο LAF LAB προσφέρουμε μια σειρά από δραστηριότητες και εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 1 έως 12 ετών, όπως θεατρικό παιχνίδι, μαγειρική και καλή διατροφή, εικαστική έκφραση, mini sports, μαθήματα επιστήμης και οικογενειακά προγράμματα.

Πιστεύουμε και ωθούμε την επόμενη γενιά να γίνει καλύτερη χρησιμοποιώντας δραστηριότητες που μπορεί να καθορίσουν το μέλλον τους.

Πρότυπο Κέντρο Μελέτης

Η Φιλομάθεια, μια πρότυπη ιδέα εκμάθησης της μελέτης για παιδιά δημοτικού, θα φιλοξενείται στον χώρο του LAF LAB, σε συνεργασία με το ακαδημαϊκό εκπαιδευτικό κέντρο της MakeDissEasy. Στόχος μας είναι η υποστήριξη της καθημερινής μελέτης και η οργάνωση του χρόνου διαβάσματος, βάσει της ταυτότητας του κάθε παιδιού, καθώς και η βιωματική μάθηση βασικών εννοιών (Σουηδικό πρότυπο).

Υπάρχουν επιπρόσθετες παροχές όπως:

  • Μεθοδική προσέγγιση αποριών κι επίλυσής τους στα βασικά μαθήματα της Γλώσσας και των Μαθηματικών.
  • Δημιουργική Απασχόληση σε περίπτωση ολοκλήρωσης της μελέτης, μέχρι την παραλαβή από τους γονείς.
  • Ζεστό μεσημεριανό στην ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα μας (προαιρετικό μόνο για φαγητό από το σπίτι).
  • Κήπος 180 τ.μ. φυλασσόμενος ηλεκτρονικά, για την εκτόνωση και το παιχνίδι των παιδιών, μετά το σχολείο.

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Στο LAF LAB έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα από έμπειρους επαγγελματίες με στόχο να προσεγγίζουμε με αγάπη και αποτελεσματικότητα τις ανάγκες του κάθε παιδιού. Θεραπευτές, παιδιά αλλά και γονείς γινόμαστε ΕΝΑ με γνώμονα την εξέλιξη του παιδιού.

Παιδικά Θεματικά Parties

Τι είναι εκείνο που θα κάνει το παιδί σας να λατρέψει το party του; Πως μπορείτε άραγε να το κάνετε να του μείνει αξέχαστο; Η ομάδα του LAF LAB είναι εδώ για να γεμίσει τα παιδιά σας, χαμόγελα και χαρά...

Λιγότερα