Κλείσιμο
ACE TENNIS CLUB logo

ACE TENNIS CLUB

+30 210 666 6725
+30 211 012 3662
Λεωφόρος Ανθούσας 9, Παλλήνη - Ανθούσα
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Εάν ψάχνετε ένα tennis club στην Αθήνα, που να σας προσφέρει μία διαφορετική και ολοκληρωμένη εμπειρία για να χαρείτε το άθλημα του τένις, τότε το ACE club4tennis είναι η σωστή επιλογή σας.

Στο Ace Tennis Club πραγματοποιούνται μαθήματα ατομικά, για γκρουπ ενηλίκων και παιδιών! 

Κυριότεροι λόγοι για να επιλέξετε τον όμιλο μας για το αγαπημένο σας άθλημα:

 • Καθημερινή συντήρηση γηπέδων τένις
 • Όλα τα γήπεδα τένις πληρούν τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές
 • Στεγασμένα γήπεδα τένις
 • Άρτιος φωτισμός με βάσει τα υψηλότερα standards
 • 75 λεπτά ελάχιστος χρόνος κράτησης για να απολαμβάνετε περισσότερο παιχνίδι τένις
 • Γήπεδα Padel
 • Ύπαρξη πισίνας, που χρησιμοποιείται τους καλοκαιρινούς μήνες και χλωρίωσή της με φυσικό αλάτι
 • Αίθουσα γυμναστηρίου πλήρως εξοπλισμένη και διαμορφωμένη για personal συνεδρίες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας
 • Ασφαλής παιδότοπος με οπτική επαφή
 • Εστιατόριο με υψηλής ποιότητας κουζίνα που επιμελείται καθημερινά ο Σεφ μας, με θέα την πισίνα

Εγκαταστάσεις

Το Ace Tennis Club διαθέτει εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου που έχουν δημιουργηθεί με μεράκι για το τένις και όχι μόνο. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε μέλη και μη μέλη ώστε οι ώρες σας εδώ να είναι ήρεμες, άνετες και ξεκούραστες.

Το Ace Tennis Club δεν είναι ένας ακόμη όμιλος τένις. Πιστεύουμε ότι όλος ο κόσμος που επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις μας, μέλη και μη, πρέπει να απολαμβάνουν μία ιδιαίτερη εμπειρία.

Για αυτό το λόγο επενδύσαμε, και συνεχίζουμε να επενδύουμε κάθε χρόνο, έτσι ώστε το Ace Tennis Club να διαθέτει εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.

Το τένις για εμάς είναι άθληση, ψυχαγωγία, απόλαυση και χαλάρωση. Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες ώστε οι ώρες σας εδώ να είναι ήρεμες, άνετες και ξεκούραστες.

Εκδηλώσεις

Το όραμά μας για το Ace Tennis Club, από την  πρώτη στιγμή, ήταν να μην είναι ένας απλός χώρος άθλησης. Αντίθετα, θελήσαμε να δημιουργήσουμε έναν πολυχώρο στην Παλλήνη, ιδανικό για εκδηλώσεις όπως: γάμος, βάπτιση, παιδικό πάρτι ή επαγγελματικά γεύματα.

Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση για το γεγονός ότι ο πρώτος γάμος τελέστηκε στις εγκαταστάσεις μας μόλις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας, το 2012. Από τότε, ο κόσμος δείχνει εμπιστοσύνη στις εγκαταστάσεις και την ομάδα μας, με αποτέλεσμα να έχει ακολουθήσει μεγάλος αριθμός από γάμους, βαπτίσεις, παιδικά πάρτι και πολλές ακόμη εκδηλώσεις.

Γιατί να επιλέξετε το Ace Tennis Club

 • Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να επιλέξετε τον χώρο μας μας για την επόμενη εκδήλωσή σας. Ενδεικτικά, σας αναφέρουμε τους 2 πιο σημαντικούς:
 • Μπροστά από την πισίνα δημιουργείται μία κλειστή αίθουσα η οποία με την κομψή διακόσμησή της αναδεικνύει τα στοιχεία της πέτρας, κάτι που είναι και το χαρακτηριστικό του συγκροτήματος.
 • Πρόκειται για έναν πολύ φιλόξενο και ζεστό χώρο, ιδανικό για την περίστασή σας. Επιπλέον, η ποιότητα του φαγητού είναι άριστη όπως και όλο το προσωπικό μας, που θα κάνει τα πάντα προκειμένου η ημέρα αυτή να σας μείνει αξέχαστη, τόσο σε εσάς όσο και στους καλεσμένους σας.
 • Αξίζει να αναφέρουμε πως για την εκδήλωσή σας μπορείτε να στηριχτείτε στην κουζίνα που διαθέτουμε ήδη και η οποία χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα, καθώς το φαγητό το επιμελείται ο ίδιος ο Σεφ του Club.
 • Το Ace Tennis Club είναι ένα μεγάλο συγκρότημα από μόνο του και αυτό βοηθά στο να υποδεχθεί μεγάλο αριθμό καλεσμένων. Ειδικότερα, τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι σε θέση να φιλοξενήσει έως και 350 άτομα στον χώρο της πισίνας. Παράλληλα, κατά τους θερινούς μήνες, οι κρυφοί φωτισμοί στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα. Κατά τους χειμερινούς μήνες, μπορεί να φιλοξενήσεις έως και 130 άτομα στους κλειστούς χώρους που διαθέτει.

Παιδικά Πάρτυ

Οι μικροί μας φίλοι αξίζουν το καλύτερο πάρτυ και στο ACE club4tennis έχουμε τη δυνατότητα να τους το προσφέρουμε. Όντας σε μία πολύ όμορφη τοποθεσία, στην Παλλήνη, το σκηνικό είναι ήδη τέλειο για ένα μοναδικό παιδικό πάρτυ.

Επιπλέον, θα φροντίσουμε για εσάς τα πάντα, από την πρόσκληση μέχρι και τα menu, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους μικρούς μας φίλους. Επιπλέον, τα παιδιά μπορούν να κάνουν μπάνιο στην πισίνα (τους θερινούς μήνες) και να παίξουν στον παιδότοπο, ο οποίος βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την αίθουσα.

Τέλος, έμπειροι συνεργάτες μας θα είναι υπεύθυνοι για την απασχόληση των παιδιών με διάφορες δραστηριότητες, ώστε εσείς να μπορέσετε να χαλαρώσετε στην πισίνα ή στο εστιατόριό μας και να απολαύσετε τον καφέ ή φαγητό σας.

 

Λιγότερα