Κλείσιμο
event logo

Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο: EQ – Τεχνικές Επικοινωνίας: Τα συναισθήματα σε λέξεις που δεν ακούγονται

Περιγραφή

Διοργανωτής

Επικοινωνία

Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο: EQ – Τεχνικές Επικοινωνίας: Τα συναισθήματα σε λέξεις που δεν ακούγονται

Ένα ταξίδι που θα σε οδηγήσει σε μια νέα γνωσιακή εμπειρία προς την αυτογνωσία και την επίτευξη προσωπικών στόχων και προσδοκιών….

ένα ταξίδι γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις και ανανεωτικές εμπειρίες προσωπικών ανακαλύψεων και νέων σου δυνατότητων.

Κάνε το πρώτο βήμα και θα σου προσφέρουμε τη γνώση και τις κατάλληλες τεχνικές για να μάθεις να βλέπεις την καθημερινότητα σου από άλλη οπτική γωνία.

Η Συναισθηματική Νοημοσύνη αποτελείται από έξι (6) τομείς δεξιοτήτων οι οποίες αποτελούνται από το κομμάτι της Αυτογνωσίας/Αυτοεπίγνωσης,

την Ενσυναίσθηση,

την Αυτοπεποίθηση,

τα Κίνητρα Συμπεριφοράς,

τον Αυτοέλεγχο/Αυτορρύθμιση

και τις Κοινωνικές Δεξιότητες.

Ο άνθρωπος γεννιέται με τον Δείκτη Νοημοσύνης (IQ) αλλά χτίζει κατά την διάρκεια της ζωής του, αυτούς τους 6 τομείς της Συναισθηματικής του Νοημοσύνης.

Αυτό σημαίνει ότι γεννιόμαστε με συγκεκριμένο IQ αλλά μπορούμε να εκπαιδευτούμε στους σημαντικούς αυτούς τομείς από του οποίους αποτελείται το EQ μας, ο δείκτης της καρδιάς μας!

Ο πιο σημαντικός παράγοντας επιτυχίας στην ζωή ενός ανθρώπου βασίζεται κυρίως στην χρήση και ανάπτυξη  αυτών των 6 τομέων της Συναισθηματικής του Νοημοσύνης δηλ. πόσο ευτυχισμένος νιώθει, τι ποιότητα ζωής επιλέγει να έχει, τι ανθρώπους επιλέγει να έχει δίπλα του, πώς αισθάνεται, πως ελέγχει τις αρνητικές συμπεριφορές, τις αρνητικές σκέψεις και την σύγκρουση που μπορεί να βιώσει με άλλους ανθρώπους στην καθημερινότητα του. Σημαντικό είναι να μάθει πως να διεκδικεί, πως βάζει όρια, τι στόχους θέτει και πως θα τους εκπληρώσει με τις λιγότερες δυνατόν απώλειες στη ζωή του και με το μικρότερο κόστος! Τομείς δηλαδή κρίσιμοι για την επιτυχημένη πορεία του στην ζωή καθώς και πόσο πραγματικά ευτυχισμένος και πλήρης είναι ως άτομο.

Έλα λοιπόν να μάθουμε μαζί νέες μεθόδους επικοινωνίας, που θα σου δώσουν καλύτερες προοπτικές για την δική σου προσωπική επιτυχία, απομακρύνοντας φόβους, ανασφάλειες και αρνητικά μοτίβα συμπεριφορών που μπορεί να κουβαλάς μέσα σου ασυνείδητα (έξω δηλ. από το συνειδητό σου κομμάτι, λειτουργώντας ως αυτόματοι μηχανισμοί σκέψης και συμπεριφοράς ή καθιερωμένα, επαναλαμβανόμενα μοτίβα), χωρίς να γνωρίζεις καν το ΓΙΑΤΙ!

Εισηγήτρια Σεμιναρίου:

Μαίρη Μπισμπίκη - Ψυχοθεραπεύτρια, ΜΑ | Coaching – Mentoring


Με την ολοκλήρωση της αγοράς λαμβάνετε τα παρακάτω αρχεία στο e-mail σας:

EQ – Video*

(*Με την ολοκλήρωση της αγοράς λαμβάνετε το σχετικό αρχείο, στη συνέχεια το ανοίγετε με έναν περιηγητή π.χ. Google και στο τέλος πατάτε download ώστε να λάβετε το video στον υπολογιστή σας)

  • EQ – Test
  • EQ – Ο Ρόλος της EQ στη ζωή μας
  • EQ – Γιατί τα αρνητικά συναισθήματα μας καταστρέφουν
  • EQ – Σενάρια Επικοινωνίας
  • Ημερολόγιο Δυσλειτουργικών Σκέψεων
  • Βεβαίωση παρακολούθησης
Περισσότερα

Ημερομηνίες

Tuesday 19/12
22:00
Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο: EQ – Τεχνικές Επικοινωνίας: Τα συναισθήματα σε λέξεις που δεν ακούγονται
Online Διαδικτυακά
από 29,00 €