ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 4-7 ΕΤΩΝ

ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ ART HOUSE

Ιστότοπος

📅 Κάθε Δευτέρα απόγευμα ⏰ 18:30

H ομάδα ερευνητικού θεάτρου "Καλειδοσκόπιο", σε συνεργασία με την εικαστικό Κατερίνα Μπαξεβάνη, απόφοιτο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, δημιούργησαν ένα πρωτότυπο εξειδικευμένο εργαστήριο ζωγραφικής και εικαστικών, ειδικά σχεδιασμένο και για παιδιά μικρής ηλικίας.

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με διάφορες εικαστικές τεχνικές, όπως τη ζωγραφική, την γλυπτική, τις κατασκευές και το κολλάζ, και έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με τη χρήση διαφόρων υλικών: μολύβι, κάρβουνο, δακτυλομπογιές, τέμπερες, νερομπογιές, παστέλ, ξυλομπογιές, πέτρα, πηλός, καμβάς κ.α..

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων συνδυάζουμε μια από τις πιο ευχάριστες και αυθόρμητες δραστηριότητες του παιδιού, τη ζωγραφική, με άλλες μορφές τέχνης, όπως το θεατρικό παιχνίδι και την αφήγηση, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εκφραστική και εκπαιδευτική εμπειρία. Καλλιεργώντας, έτσι, την παρατηρητικότητα, την φαντασία και την δημιουργική ικανότητα των παιδιών. Και αναπτύσσοντας ταυτόχρονα την συγκέντρωση καθώς και τις λεπτές κινητικές τους ικανότητες.

Eλάτε να ζωγραφίσουμε μαζί και να εκφράσουμε το συναισθημά μας, να του δώσουμε μορφή και να βάψουμε με τα δικά μας χρώματα τις εικόνες του κόσμου

⏳ Διάρκεια: 60 λεπτά

Πληροφορίες

✉️ [email protected]

📞 6907801862 - 2107227677


Περισσότερες πληροφορίες για το Καλειδοσκόπιο Art House & τα Δημιουργικά Εργαστήρια τους ΕΔΩ


 

Monday 27 June - Thursday 14 July

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.