Σεμινάριο Musical by Dance On Stage

DANCE ON STAGE

Ιστότοπος

Για 3η χρόνια, το πιο επιτυχημένο σεμινάριο της #DanceOnStage by Anna Athanassiadi ξεκινάει με μεγάλη χαρά τις δηλώσεις συμμετοχής εφήβων που θέλουν να περάσουν μια δημιουργική εβδομάδα με πολύ τραγούδι και χορό!

Οι αναγνωρισμένοι πλέον και καταξιωμένοι στο είδος του μουσικού θεάτρου Δημήτρης Μπουζάνης (στο τραγούδι) και Άννα Αθανασιάδη (στον χορό) καλούν τους ενδιαφερόμενους σε ένα ακόμα πιο αναβαθμισμένο Musical Challenge, που περιλαμβάνει ταχύρυθμα όλη την απαραίτητη και απαιτητική εκπαίδευση φωνής και σώματος, χωρίς να υστερεί σε διασκέδαση!

Την Κυριακή 24 Ιουλίου θα γίνει παρουσίαση της δουλειάς και θα δωθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 18-24 Ιουλίου, 10:00-15:00.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο 2111131665 καθημερινά 16:30-21:30.


Άννα Αθανασιάδη

Η Άννα Αθανασιάδη γεννήθηκε στην Αθήνα και υπήρξε μαθήτρια της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης και της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής χορού Ραλλου Μάνου, από όπου και αποφοίτησε το 2004, αποκτώντας το πτυχίο της κατόπιν εξετάσεων στο Υπουργείο Πολιτισμού. Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών και ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής. Πολύ σύντομα βρέθηκε πάνω στην σκηνή, και οι συμμετοχές της σε θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις είναι πάρα πολλές.

Σαν χορογράφος ξεκίνησε την πορεία της στο μιούζικαλ "Annie" σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου, και έκτοτε χορογράφησε την "Μελωδία της Ευτυχίας", το "Addams Family", το "Πριν το Χάραμα", το "Mamma Mia", το "Ας ερχόσουν για λίγο", το "Jesus Christ Superstar", το "Charlie Chaplin", το "Matilda", το "Hairspray" και πολλές άλλες θεατρικές παραστάσεις, ενηλίκων και παιδικές. Στην τηλεόραση υπήρξε χορογράφος του Voice 2 στον Ant1 και τα 2 τελευταία χρόνια χορογραφεί το Your Face Sounds Familiar επίσης στον Ant1.

Μετράει στο βιογραφικό της πάρα πολλές συνεργασίες με σκηνοθέτες, ηθοποιούς, τραγουδιστές. Δεν σταματάει να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις και τις τάσεις των παραστατικών τεχνών αναπτύσσοντας νέες μεθόδους διδασκαλίας.

Δημήτρης Μπουζάνης

Σπούδασε ανώτερα θεωρητικά και πιάνο στο Εθνικό Ωδείο.

Σπούδασε διεύθυνση χορωδίας και μουσικοπαιδαγωγικά συστήματα στην Ουγγαρία. Διετέλεσε λέκτορας μουσικοπαιδαγωγικών συστημάτων στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 1992 συνέχισε τις σπουδές του στη Μουσική Ακαδημία του Μονάχου, απ’ όπου το 1996 αποφοίτησε με δίπλωμα διεύθυνσης χορωδίας.

Το 1993 ανέλαβε βοηθός μαέστρου της Bach choir του Μονάχου και το 1996 διευθυντής της ars musica choir – Μόναχο.

Έχει δώσει πολλές συναυλίες ως διευθυντής χορωδίας και ορχήστρας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην Ελλάδα ήταν διευθυντής της χορωδίας της ΕΡΤ από το 2005 μέχρι το 2013.

Από το 2012 διευθύνει την μικτή χορωδία ΟΤΕ Αθηνών την οποία εισήγαγε δυναμικά στο χώρο της καινοτομίας, ερμηνεύοντας σύγχρονα έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών πολλά από αυτά σε πρώτη εκτέλεση στην Ελλάδα.

Από το 2017 είναι καθηγητής διεύθυνσης χορωδίας στο Ωδείο Αθηνών και διευθυντής της χορωδίας MUSICA των φίλων της μουσικής του Μεγάρου Αθηνών.

Επίσης έχει κάνει την φωνητική διδασκαλία σε διάφορα μιούζικαλ σε Γερμανία (West side story, Porgy and Bess) και Ελλάδα σε συνεργασία με την Θ.Μαρσέλου από το 2015 μέχρι σήμερα.

Τέλος είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του ωδείου ΡΥΘΜΟΙ.

Friday 22 July

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.