Κλείσιμο

Το τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά "Παίζουμε Μπακότερμα" επιστρέφει στο ΚΠΙΣΝ!

Το τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά Παίζουμε Μπακότερμα επιστρέφει στο ΚΠΙΣΝ! 

Από τις 09/05 έως και τις 09/06, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο γήπεδο και διοργανώνει, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος», το τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά, Παίζουμε Μπακότερμα.

Το μπακότερμα αποτελεί ένα ανεπίσημο είδος ποδοσφαιρικού αγώνα, στον οποίο δεν υπάρχει κανονικός τερματοφύλακας. Τα καθήκοντά του αναλαμβάνει περιστασιακά ένας προκαθορισμένος παίκτης, όποτε βρίσκεται μέσα στη μεγάλη περιοχή. Έτσι, «μπακό» ονομάζεται εκείνος ο παίκτης που θα κάτσει στο τέρμα στην τρέχουσα φάση του παιχνιδιού. Λέξεις όπως μύτο, γιόμα, κουντεπιέ, ψαράκι, τακουνάκι και τσαρούχι ακούγονταν σε κάθε ποδοσφαιρικό παιχνίδι, σε πλατείες και αλάνες και έρχονται σύντομα  για να ξαναζωντανέψουν την αγάπη για το ποδόσφαιρο στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Το ποδόσφαιρο, ένα παγκόσμιο παιχνίδι που μπορεί να λειτουργήσει ως διέξοδος από την καθημερινότητα, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα. Οι μικροί ποδοσφαιρόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις ομάδες τους και να παίξουν παγκότερμα στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, διασκεδάζοντας και καλλιεργώντας παράλληλα αξίες όπως η συνεργασία, το αθλητικό πνεύμα και ο σεβασμός. 

Σχεδιασμός – Υλοποίηση: Αναγέννηση & Πρόοδος

Δύο ηλικιακές κατηγορίες ομάδων που θα αποτελούνται από αγόρια και κορίτσια:

  • 10-12 ετών / 24 ομάδες
  • 13-15 ετών / 24 ομάδες

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή ΕΔΩ

Οι εγγραφές των ομάδων για το τουρνουά Παίζουμε Μπακότερμα θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 04 Μαΐου 2022.  

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ


Δηλώστε συμμετοχή


Ενημερωθείτε για τα μέτρα ασφαλείας σχετικά με την προστασία των επισκεπτών & εργαζομένων του ΚΠΙΣΝ εδώ.

Το τουρνουά ποδοσφαίρου Παίζουμε Μπακότερμα πραγματοποιείται χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ετικέτες: