Κλείσιμο

Παραστάσεις - εργαστήρια από τη θεατρικη ομάδα ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ στο Θέατρο Σταθμός!

Μπες στα παπούτσια μου 

Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας

Μια Τελεία… είναι μόνο η αρχή!

Μια ΝΕΑ παράσταση-εργαστήρι που ενισχύει την βιωματική μάθηση 

από τη θεατρική ομάδα ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ

στο θέατρο ΣΤΑΘΜΟΣ

 

Η θεατρική ομάδα ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ, με τη δεκάχρονη εμπειρία του στο χώρο του σχολείου, δημιούργησε  και παρουσιάζει στο θέατρο Σταθμός δυο παραστάσεις – εργαστήρια που ενισχύουν τη βιωματική μάθηση μέσα από τη διάδραση  και τη συμμετοχή των παιδιών σε ασκήσεις & παιχνίδια. 

Πιο συγκεκριμένα η Ομάδα ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ ετοίμασε φέτος τη νέα διαδραστική παράσταση- εργαστήρι «Μια τελεία…», εμπνευσμένη από το γνωστό βιβλίο «Η Τελεία» του Πίτερ Ρέινολντς, για τα μικρότερα παιδιά (3-8 ετών) βοηθώντας τα στο να αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησης τους. 

Μια απολαυστική ιστορία με χιούμορ και ευαισθησία που αφυπνίζει τη σημασία της ενσυναίσθησης (να δίνουν αλλά και να δέχονται βοήθεια) και πόσο σημαντικό είναι να μοιράζονται τα προβλήματά τους με τους άλλους. Προτρέπει τα παιδιά να καλλιεργούν νέες δεξιότητες, ακόμα όταν χρειάζονται πολύ εξάσκηση. 

Το εργαστήρι συμπεριλαμβάνει και ομαδικές δραστηριότητες που ενισχύουν τη χαρά της συνεργασίας και ευνοούν τη δημιουργική φαντασία των παιδιών. 

Από 15 Οκτωβρίου & κάθε Σάββατο στις 15:00


Μάθετε περισσότερα για την παράσταση «Μια Τελεία… είναι μόνο η αρχή!» ΕΔΩ


Ταυτόχρονα η επιτυχημένη θεατρική παράσταση - βιωματικό εργαστήρι «ΜΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΠΟYΤΣΙΑ ΜΟΥ» για την ενσυναίσθηση, τη διαφορετικότητα και το σχολικό εκφοβισμό συνεχίζεται και τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2022-2023 στο χώρο του σχολείου και στο Θέατρο Σταθμός.

Η πρωτότυπη διαδραστική ιστορία παρουσιάζει φανταστικούς χαρακτήρες από γνωστά παραμύθια δοσμένες με χιούμορ και φαντασία. Ακολουθεί εργαστήριο που ενσωματώνεται στην θεατρική διαδικασία. Μέσα από την ενεργό συμμετοχή και τη διάθεση του παιχνιδιού «μπαίνοντας στα παπούτσια του άλλου», τα παιδιά καλούνται να εξωτερικεύσουν πιο εύκολα τις σκέψεις τους και παράλληλα να ερευνήσουν τα συναισθήματα των άλλων, αναπτύσσοντας έτσι μεγαλύτερη ενσυναίσθηση, και κατανοώντας έννοιες όπως διαφορετικότητα και σχολικός εκφοβισμός.  

Aπό 9 Oκτωβρίου 2022 & κάθε Kυριακή στις 15:00


Μάθετε περισσότερα για την παράσταση «Μπες στα παπούτσια μου»

ΕΔΩ


 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη Θεατρική ομάδα Ονειρόδραμα;

Κάντε κλικ στην εικόνα